Veiledning om sikkerhet og forskrifter | Wifi

Nest Wifi Pro

Her finner du produktinformasjon

Denne veiledningen inneholder de grunnleggende sikkerhetsretningslinjene fra det trykte sikkerhets- og garantiheftet som følger med Nest Wifi Pro. Den inneholder også tilleggsinformasjon om sikkerhet, forskrifter og garanti for Nest Wifi Pro.

Garantiinformasjon som gjelder for kjøpslandet ditt, inkludert veiledning for å fremsette krav: g.co/nestwifi/legal

Hjelp for Nest Wifi Pro: g.co/nestwifi/help

Sikkerhetsadvarsler

AdvarselADVARSEL – HELSE- OG SIKKERHETSINFORMASJON: LES FØR BRUK FOR Å REDUSERE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, MATERIELLE SKADER, INKLUDERT SKADE PÅ NEST WIFI PRO-TILBEHØR ELLER ANDRE TILKOBLEDE ENHETER, OG ANDRE MULIGE FARER.

Håndtering

Vær forsiktig med Nest Wifi Pro. Du kan skade enheten hvis du demonterer, mister, bøyer, setter fyr på, knuser eller stikker hull på den. Ikke bruk enheter med skadet kabinett eller annen type fysisk skade. Bruk av en skadet Nest Wifi Pro kan forårsake overoppheting eller personskade. Ikke utsett enheten for væske, noe som kan forårsake kortslutning og overoppheting.  Hvis enheten blir våt, må du ikke forsøke å tørke den med en ekstern varmekilde.

Nest Wifi Pro er laget for bruk i et tørt miljø innendørs. Enheten er laget for å fungere best i omgivelsestemperaturer på 0 °C–35 °C og skal oppbevares i omgivelsestemperaturer på -20 °C–60 °C. Ikke utsett enheten for høyere temperatur enn 60 °C, for eksempel på dashbordet i en bil eller i nærheten av en varmeventil, da det kan skade enheten eller utgjøre en brannfare. Hold enheten unna varmekilder og borte fra direkte sollys. Hvis enheten blir for varm, må du koble den fra strømkilden (hvis den er koblet til), flytte den til et kaldere sted og ikke bruke den før den har kjølt seg ned. Enheten er konstruert for å fungere best ved en høyde over havet på opptil 2000 meter.

Reparasjon og service

Ikke prøv å reparere Nest Wifi Pro selv. Hvis du demonterer enheten, kan den bli skadet.

Kontakt kundeservice hvis Nest Wifi Pro er skadet eller ikke fungerer som den skal. Hvis du trenger hjelp og brukerstøtte på nettet, kan du gå til g.co/nestwifi/help. For å kontakte en ekspert, gå til g.co/nest/contact.

Strømtilførsel

Sørg for at både strømadapteren og Nest Wifi Pro har god lufting når de er i bruk. Hvis du bruker skadede kabler eller strømadaptere eller kobler enheten til strøm i fuktige omgivelser, kan det føre til brann, elektrisk støt, personskade eller skade på Nest Wifi Pro eller andre eiendeler. Ikke slå på enheten når den er våt. Ikke utsett enheten for direkte sollys når den er koblet til strøm.

Når enheten er koblet til strøm, må du sørge for at strømadapteren er koblet til et strømuttak i nærheten av enheten, og at den er lett tilgjengelig. Ikke bruk makt for å forsøke å få denne strømadapteren og andre stikkontakter eller strømadaptere inn i et strømuttak hvis det ikke er nok plass til begge to. Når du kobler strømadapteren fra et strømuttak, må du dra i adapteren – ikke i ladekabelen. Du må ikke vri eller klemme på ledningen eller tvinge plugger inn i porter.

Denne enheten leveres med en strømadapter som har de nødvendige sertifiseringene.

Du må bare bruke strømadapteren som følger med, når du kobler Nest Wifi Pro til en strømkilde. Hvis du ikke bruker strømadapteren som følger med, kan det føre til brann, elektrisk støt, personskade eller skade på enheten og tilbehøret.

Langvarig varmeeksponering

Nest Wifi Pro og strømadapteren genererer varme under normal drift og overholder gjeldende standarder og grenser for overflatetemperatur.  Unngå langvarig hudkontakt når enheten er i bruk. Hvis du eksponerer huden for varme overflater over lengre tid, kan det oppstå ubehag eller brannskader.

Barns sikkerhet

Denne enheten er ikke et leketøy. Nest Wifi Pro kan inneholde (eller kan leveres med) små deler, plast-, glass- eller metallelementer samt deler med skarpe kanter som kan forårsake skade eller utgjøre kvelningsfare. Barn er blitt kvalt av ledninger og kabler. Hold Nest Wifi Pro-enhetens ledninger og kabler utilgjengelige for barn (minst 1 meter unna), og ikke la dem leke med Nest Wifi Pro eller tilbehør. De kan skade seg selv eller andre, eller de kan ødelegge enheten ved et uhell.

Kassering, transport og resirkulering

Kast og transportér enheten og tilbehøret i henhold til lokale miljø- og transportforskrifter. Ikke transportér dem på feil måte, og ikke kast dem i vanlig husholdningsavfall. Feil kassering eller transport kan føre til brann, eksplosjon og/eller andre farer. Telefonen må ikke åpnes, knuses, varmes til over 60 °C eller brennes. Du finner mer informasjon om resirkulering av enheter og tilbehør på g.co/HWRecyclingProgram.

Miljørestriksjoner

For å unngå skade på Nest Wifi Pro-enhetens deler eller interne kretser må du unngå å bruke eller oppbevare enheten eller tilbehøret i støvete, røykfylte, fuktige eller skitne omgivelser, eller i nærheten av magnetfelt.  Hold enheten unna varmekilder og direkte sollys. Ikke la Nest Wifi Pro ligge i kjøretøyer eller på steder der temperaturen kan overskride 60 °C, for eksempel på dashbordet i bilen, i vinduskarmer, ved varmluftsventiler eller bak glass som er eksponert for direkte sollys eller sterkt UV-lys i lengre perioder. Dette kan skade enheten eller utgjøre en fare for brann eller eksplosjon.

RF-eksponering

Denne enheten er evaluert og oppfyller de aktuelle forskriftsmessige kravene for eksponering for radiobølger. I tillegg er den konstruert for ikke å overskride grensene for radiofrekvenseksponering (RF-eksponering). For å overholde gjeldende krav til grenser for RF-eksponering må det være en avstand på minst 30 cm mellom antennen på enheten og personer mens enheten brukes.

RF-forstyrrelser

Du må overholde alle regler som forbyr bruk av trådløs teknologi (f.eks. wifi). Enheten er laget for å være i samsvar med gjeldende forskrifter om RF-stråling, men bruk av trådløse enheter kan ha negativ innvirkning på annet elektronisk utstyr.

Forstyrrelser av medisinsk utstyr

Enheten bruker radioer og andre komponenter som sender ut elektromagnetiske felt.  Disse elektromagnetiske feltene kan forstyrre pacemakere eller andre implanterte medisinske apparater. Du må alltid holde enheten og strømadapteren på trygg avstand fra pacemakere og andre implanterte medisinske apparater. Hvis du har spørsmål om bruk av Google-enheten din med eller i nærheten av pacemakere eller andre implanterte medisinske apparater, bør du kontakte legen din før du bruker Nest Wifi Pro. Hvis du mistenker at enheten skaper forstyrrelser for pacemakeren eller annet implantert medisinsk utstyr, må du slå av Google-enheten og forhøre deg med legen din for å få spesifikk informasjon om dette medisinske utstyret.

Riktig bruk og håndtering

Følg disse retningslinjene når du bruker, oppbevarer eller rengjør Nest Wifi Pro:

Driftstemperatur

Ikke bruk enheten og strømadapteren ved omgivelsestemperaturer lavere enn 0 °C eller høyere enn 35 °C. Hvis enhetens indre temperatur overskrider normale driftstemperaturer, prøver enheten å regulere temperaturen, noe som kan føre til redusert ytelse og tilkoblingsfunksjonalitet eller at enheten slår seg av. Du kan kanskje ikke bruke enheten mens den regulerer temperaturen. Flytt enheten til et kjøligere (eller varmere) sted, og vent et par minutter før du prøver å bruke den igjen.

Vedlikehold og rengjøring

Koble Nest Wifi Pro og strømadapteren fra strømforsyningen før rengjøring, under tordenvær og når de ikke skal brukes i lengre perioder. Du må ikke rengjøre Nest Wifi Pro-enheten mens den lades, siden dette kan forårsake personskade eller skader på enheten. Unngå løsemidler og slipemidler som skade produktoverflaten. Ikke bruk kjemiske vaskemidler eller pulver eller andre kjemiske midler (for eksempel benzen) til å rengjøre Nest Wifi Pro eller tilbehøret.

Du kan rengjøre Nest Wifi Pro ved å tørke forsiktig over den med en myk, lofri klut.

Vannbestandighet

Ikke utsett Nest Wifi Pro for væske, siden det kan føre til kortslutning og overoppheting. Enheten og strømadapteren er ikke vannbestandige og bør ikke utsettes for væske.

Service og brukerstøtte

Uautoriserte reparasjoner eller endringer kan føre til permanent skade på enheten og påvirke garantidekningen og myndighetsgodkjenninger. Nest Wifi Pro må bare repareres av Google eller en Google-autorisert tjenesteleverandør. Kontakt kundeservice for å få autorisert service. Hvis du sender inn Nest Wifi Pro til service, får du muligens en erstatningsenhet i stedet for den opprinnelige enheten. Varer som leveres inn til reparasjon, kan erstattes med overhalte varer av samme type i stedet for å bli reparert.  Overhalte deler kan brukes til å reparere varene. Hvis varene kan oppbevare brukergenererte data, kan reparasjonen eller erstatningen føre til tap av dataene. For hjelp og brukerstøtte på nettet, se g.co/nestwifi/help

For Australia og New Zealand:

Kundeservice får du ved å ringe 1800 081 395 (i Australia) eller 80 070 0643 (i New Zealand).

Informasjon om forskrifter

Informasjon om forskrifter, sertifisering og samsvarserklæringer som gjelder spesifikt for Nest Wifi Pro, finnes på sokkelen av enheten. Merk: Denne Nest Wifi Pro-enheten skal bare brukes i landet den ble kjøpt i fra en autorisert selger. Nest Wifi Pro-enheter som er kjøpt i europeiske land, skal bare brukes i Europa.

Samsvarsnotis om elektromagnetisk kompatibilitet

Viktig: Det er dokumentert at denne enheten og strømadapteren overholder kravene til elektromagnetisk kompatibilitet under forhold som inkluderte bruk av kompatible eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter. Det er viktig at du bruker kompatible eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter, for å redusere muligheten for interferens med radioer, TV-er og andre elektroniske enheter.

Informasjon om forskrifter: USA

Overholdelse av FCC-regelverket

Merk: Dette utstyret er testet og overholder grensene for digitale enheter i klasse B, i henhold til del 15 av FCC-reglene. Disse grensene er utarbeidet for å gi rimelig beskyttelse mot skadelig signalstøy ved bruk i hjemmet. Utstyret genererer, bruker og kan utstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og benyttes i samsvar med instruksjonene, kan det forårsake skadelige forstyrrelser av radiokommunikasjon. Det er imidlertid ingen garanti for at signalstøy ikke oppstår i en bestemt installasjon. Hvis utstyret forårsaker uønskede forstyrrelser som påvirker radio- eller TV-mottak (kan sjekkes ved å slå utstyret av og på igjen), oppfordres brukeren til å forsøke å korrigere forstyrrelsen på en av følgende måter:

• Snu eller flytt mottakerantennen.
  • Øk avstanden mellom utstyret og mottakeren.
  • Koble utstyret til en stikkontakt i en annen krets enn den mottakeren er koblet til.
  • Få hjelp fra forhandleren eller en erfaren radio- eller TV-tekniker.

Endringer eller modifiseringer som ikke er uttrykkelig godkjent av Google, kan føre til at brukeren mister retten til å bruke utstyret.

Denne enheten oppfyller del 15 av FCC-reglene. Bruken er underlagt disse to vilkårene:

1. Disse enhetene skal ikke skape skadelige forstyrrelser.

2. Disse enhetene må tåle eventuell signalstøy som mottas, inkludert signalstøy som kan forårsake uønsket drift.

• I henhold til FCC-forskriftene kan denne enheten bare brukes innendørs.
  • Denne enheten er ikke tillatt på oljeplattformer, i biler, på tog, på båter og på fly, bortsett fra på store fly i mer enn 3000 meters høyde over bakken.
  • Bruk av sendere på 5,925–7,125 GHz-båndet er ikke tillatt for styring av eller kommunikasjon med ubemannede flyvende farkoster.

Modellnummer: G6ZUC
Produktnavn: Nest Wifi Pro
Ansvarlig part i USA
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA
Kontakt: g.co/nest/contact

Informasjon om forskrifter: Canada

Industry Canada, klasse B

Denne enheten overholder ICES-003-grensene for klasse B.

Nest Wifi Pro overholder én eller flere lisensfritatte RSS-standarder fra ISED. Bruken er underlagt to betingelser: (1) Denne enheten skal ikke forårsake signalstøy, og (2) denne enheten må godta eventuell signalstøy som mottas, inkludert signalstøy som kan forårsake uønsket drift.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et

(2) l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Enheter som bruker frekvensbåndet 5150–5250 MHz, skal bare brukes innendørs, for å redusere potensielle skadelige forstyrrelser av mobile satellittsystemer på samme kanal.

Les dispositifs fonctionnant dans la bande de 5 150 à 5 250 MHz sont réservés uniquement pour une utilisation à l’intérieur afin de réduire les risques de brouillage préjudiciable aux systèmes de satellites mobiles utilisant les mêmes canaux.

Enheten skal bare brukes innendørs.

Bruk på oljeplattformer, i biler, på tog, på båter og på fly er ikke tillatt, bortsett fra på store fly i mer enn 3000 meters høyde over bakken.

Utilisation limitée à l’intérieur seulement;

Utilisation interdite à bord de plateformes de forage pétrolier, de voitures, de trains, de bateaux et d’aéronefs, sauf à bord d’un gros aéronef volant à plus de10 000 pi d’altitude.

Informasjon om forskrifter: Storbritannia

Merknad om samsvar i Storbritannia

Google LLC erklærer herved at radioutstyrstypen G6ZUC overholder Radio Equipment Regulation 2017. Du finner hele samsvarserklæringen på g.co/nestwifi/legal

Begrensninger og krav i henhold til Radio Equipment Regulations 2017

Denne enheten er begrenset til innendørs bruk når den brukes i frekvensområdet 5150–5250 MHz og 5925–6425 MHz i Storbritannia.

Begrenset til innendørs bruk, herunder på tog med metallbelagte vinduer (eller lignende strukturer laget av materiale med lignende dempingsegenskaper) og på fly.  Utendørsbruk, herunder i kjøretøy, er ikke tillatt.

Informasjon om frekvensbånd og trådløs strålingseffekt

Storbritannia

Dataene som er oppgitt her, er maksimal utstrålt radiofrekvenseffekt i frekvensbåndene som radioutstyret opererer i.

Frekvens

Strøm

Wifi 2400–2483,5 MHz

Maks. 20 dBm

Wi-Fi 5150–5250 MHz

Maks. 23 dBm

Wifi 5725–5875 MHz

Maks. 23 dBm

Wifi 5925–6425 MHz

Maks. 23 dBm

BLE: 2400–2483,5 MHz

Maks 10 dBm

IEEE802.15.4

Maks. 12 dBm

RF-forstyrrelser

Google er ikke ansvarlig for radio- eller TV-forstyrrelser som forårsakes av uautoriserte endringer av disse enhetene eller tilbehør, eller av erstatninger eller tilkoblinger av kabler og utstyr utover det som er spesifisert av Google. Brukeren har ansvar for å korrigere eventuelle forstyrrelser som skyldes uautoriserte endringer, erstatninger eller tilkoblinger. Google og Googles autoriserte forhandlere eller distributører er ikke ansvarlige for skader eller brudd på lovfestede forskrifter som oppstår fordi brukeren ikke følger disse retningslinjene.

Overholdelse av RoHS-direktivet

Dette produktet er i samsvar med lovfestet anordning 2012 nr. 3032, forskriftene om begrensning av bruken av visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk utstyr

Britisk REACH

Britisk REACH (registrering, vurdering, autorisasjon og begrensning av kjemikalier, lovfestet anordning 2020 nr. 1577) er det britiske regelverket for kjemiske stoffer. Google overholder alle kravene i denne forordningen, og vi jobber for å gi kundene våre informasjon om tilstedeværelse av stoffer som gir grunn til svært alvorlig bekymring (SVHC-stoffer) i henhold til REACH. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Google på Env-Compliance@google.com.

Storbritannia: «Waste Electric and Electronic Equipment Regulations»

WEEE-symbolet ovenfor betyr at lokale lover og forskrifter tilsier at produktet ikke skal kastes i vanlig husholdningsavfall. Når dette produktet til slutt må kastes, tar du det med til en offentlig godkjent gjenvinningsstasjon for sikker kassering eller resirkulering. Kildesortering og resirkulering av produktet og det elektriske tilbehøret bidrar til å bevare naturressurser og beskytte folks helse samt miljøet.

Produsent: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA, USA 94043

Google Commerce Limited UK establishment, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ, Storbritannia

Informasjon om forskrifter: EU

Merknad om EU-samsvar

Google LLC erklærer herved at radioutstyrstypen G6ZUC overholder direktiv 2014/53/EU (radioutstyrsdirektivet). Du finner hele samsvarserklæringen på g.co/nestwifi/legal

Begrensninger og krav i henhold til direktiv 2014/53/EU

Denne enheten er begrenset til innendørs bruk når den brukes i frekvensområdet 5150–5250 MHz og 5925–6425 MHz i AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK(NI), CH, IS, LI, NO, TR

Begrenset til innendørs bruk, herunder på tog med metallbelagte vinduer (eller lignende strukturer laget av materiale med lignende dempingsegenskaper) og på fly.  Utendørsbruk, herunder i kjøretøy, er ikke tillatt.

Europeisk samsvar

Frekvensbånd og effekt

Den europeiske union

Dataene som er oppgitt her, er maksimal utstrålt radiofrekvenseffekt i frekvensbåndene som radioutstyret opererer i.

Frekvens

Strøm

Wifi 2400–2483,5 MHz

Maks. 20 dBm

Wi-Fi 5150–5250 MHz

Maks. 23 dBm

Wifi 5725–5875 MHz

Maks 14 dBm

Wifi 5925–6425 MHz

Maks. 23 dBm

BLE: 2400–2483,5 MHz

Maks 10 dBm

IEEE802.15.4

Maks. 12 dBm

RF-forstyrrelser

Google er ikke ansvarlig for radio- eller TV-forstyrrelser som forårsakes av uautoriserte endringer av disse enhetene eller tilbehør, eller av erstatninger eller tilkoblinger av kabler og utstyr utover det som er spesifisert av Google. Brukeren har ansvar for å korrigere eventuelle forstyrrelser som skyldes uautoriserte endringer, erstatninger eller tilkoblinger. Google og Googles autoriserte forhandlere eller distributører er ikke ansvarlige for skader eller brudd på lovfestede forskrifter som oppstår fordi brukeren ikke følger disse retningslinjene.

WEEE-direktivet (direktivet for elektrisk og elektronisk avfall)

WEEE-symbolet ovenfor betyr at lokale lover og forskrifter tilsier at produktet ikke skal kastes i vanlig husholdningsavfall. Når dette produktet til slutt må kastes, tar du det med til en offentlig godkjent gjenvinningsstasjon for sikker kassering eller resirkulering. Kildesortering og resirkulering av produktet og det elektriske tilbehøret bidrar til å bevare naturressurser og beskytte folks helse samt miljøet.

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

Mer informasjon om forskrifter: Frankrike

Fiches Produit Relative Aux Qualités Et Caractéristiques Environnementales – France

Nest Wifi Pro

QUALITÉS ET CARACTÉRISTIQUES ENVIRONNEMENTALES DU PRODUIT

Métaux Précieux

Contient au moins 20 milligrammes de métaux précieux1

Recyclabilité

Appareil Wifi majoritairement recyclable

Batterie majoritairement recyclable

Incorporation de Matière Recyclée

Produit comportant au moins 60% de matières recyclées2

Présence d’une Substance Dangereuse

Contient une substance extrêmement préoccupante:

Plomb

2-methyl-1-(4-methylthiophenyl)-2-morpholinopropan-1-one

Benzene-1,2,4-tricarboxylic acid 1,2 anhydride

QUALITÉS ET CARACTÉRISTIQUES ENVIRONNEMENTALES DE L’EMBALLAGE

Recyclabilité

Emballage entièrement recyclable3

Incorporation de Matière Recyclée

Emballage comportant au moins 44% de matières recyclées4

1 Exclut adaptateur secteur, câble Ethernet

2 Basé sur le poids du produit

3 Basé sur l'évaluation CITEO TREE

4 Basé sur le poids de l'emballage

Overholdelse av RoHS-direktivet

Dette produktet er i samsvar med direktiv 2011/65/EU av Europaparlamentet og Europarådet 8. juni 2011, om begrensning av bruk av visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk utstyr (RoHS), herunder eventuelle endringer.

REACH

REACH (forordning (EF) nr. 1907/2006 om registrering, vurdering og godkjenning av samt begrensninger for kjemikalier) er EUs regelverk for kjemiske stoffer. Google overholder alle kravene i denne forordningen, og vi jobber for å gi kundene våre informasjon om tilstedeværelsen av stoffer som gir grunn til svært alvorlig bekymring (SVHC-stoffer) i henhold til REACH. For mer informasjon kan du kontakte Google på Env-Compliance@google.com.

Produsent: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA, USA 94043

Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, D02 R296, Irland

Informasjon om forskrifter: Australia

Dette produktet skal bare brukes innendørs.

Informasjon om forskrifter: New Zealand

Dette produktet skal bare brukes innendørs.

Begrenset garanti

Den begrensede garantien er også tilgjengelig i Googles senter for maskinvaregaranti.

© Google LLC. Google, Google Nest Wifi Pro, G-logoen og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC.

Nest Wifi-ruter og -punktGoogle Nest Wifi (ruter og punkt)

Her finner du produktinformasjon

Sikkerhetsadvarsler

Informasjon om forskrifter

USA

Canada

EU

Australia

Singapore

Japan

Her finner du produktinformasjon

Denne veiledningen inneholder de samme grunnleggende sikkerhetsretningslinjene som står i det trykte heftet om sikkerhet og garanti i esken til Nest Wifi-ruteren eller tilleggspunktet. Den inneholder også tilleggsinformasjon om sikkerhet, forskrifter og garanti om Nest Wifi-ruteren eller tilleggspunktet.

Sikkerhetsadvarsler

Advarsel ADVARSEL: HELSE- OG SIKKERHETSINFORMASJON; LES FØR BRUK FOR Å REDUSERE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, SKADE PÅ EIENDOM, INKLUDERT SKADE PÅ NEST WIFI-RUTEREN DIN, OG ANDRE POTENSIELLE FARER

For å unngå å skade enheten, tilbehøret eller tilkoblede enheter samt for å redusere risikoen for personskade, ubehag, materielle skader eller andre potensielle farer må du følge forholdsreglene nedenfor.

Håndtering

Håndter Nest Wifi-ruteren eller tilleggspunktet ditt med forsiktighet. Du kan skade enheten hvis du demonterer, mister, bøyer, setter fyr på, knuser eller stikker hull på den. Ikke bruk en enhet med skadet kabinett. Bruk av skadede produkter kan føre til personskade. Ikke utsett enheten for væske, noe som kan forårsake kortslutning og overoppheting.  Hvis enheten blir våt, må du ikke forsøke å tørke den med en ekstern varmekilde.  Nest Wifi-ruteren eller tilleggspunktet er utviklet for bruk i et tørt innemiljø.

Nest Wifi-ruteren eller tilleggspunktet er utviklet for bruk i omgivelser med temperaturer mellom 0 og 35 °C og bør lagres i omgivelsestemperaturer mellom –20 og 60 °C. Ikke la Nest Wifi-ruteren eller tilleggspunktet stå på steder der temperaturen kan overstige 60 °C, for eksempel på et bildashbord eller i nærheten av en oppvarmingsventil, da dette kan skade produktet eller utgjøre en brannfare.  Hold enheten borte fra varmekilder og direkte sollys. Hvis enheten blir for varm, må du koble den fra strømkilden (hvis den er koblet til), flytte den til et kaldere sted og ikke bruke den før den har kjølt seg ned.

Reparasjon og service

Ikke prøv å reparere Nest Wifi-ruteren eller tilleggspunktet på egen hånd. Hvis du demonterer enheten, kan du skade deg selv eller enheten.

Kontakt kundeservice og unngå å bruke enheten hvis den ikke fungerer som den skal, eller hvis den er skadet. For hjelp og brukerstøtte på nettet, se g.co/nestwifi/help. For å kontakte en ekspert, gå til g.co/nest/contact.

Strømtilførsel

Sørg for at strømadapteren og Nest Wifi-ruteren eller tilleggspunktet har god ventilasjon når de er i bruk. Bruk av en skadet kabel eller strømadapter kan forårsake brann, elektrisk støt, personskade eller skade på enheten eller andre eiendeler.  Når du slår på enheten, må du sørge for at strømadapteren er koblet til en stikkontakt i nærheten av enheten og er lett tilgjengelig. Unngå å sette enheten i direkte sollys. Denne enheten er beregnet for bruk med en sertifisert begrenset strømkilde (LPS – Limited Power Supply) i henhold til IEC 60950-1 og/eller klassifisert PS2 i henhold til IEC 62368-1, som: 14 V DC, maks. 1,1 A.

Du må bare bruke strømadapteren og -kabelen som følger med, når du kobler Nest Wifi-ruteren eller tilleggspunktet til en strømkilde. Hvis du ikke overholder dette, kan det oppstå brann, elektrisk støt, personskade eller skade på enheten og tilbehøret.

Når du kobler strømadapteren fra et strømuttak, må du dra i adapteren – ikke i kabelen.  Du må ikke vri eller klemme på ledningen eller tvinge plugger inn i porter.

Langvarig varmeeksponering

Nest Wifi-ruteren eller tilleggspunktet ditt genererer varme under normal drift og overholder gjeldende standarder og grenser for overflatetemperatur. Unngå langvarig direkte eller indirekte hudkontakt når enheten er i bruk. Hvis du eksponerer huden for varme overflater over lengre tid, kan det oppstå ubehag eller brannskader.

Miljørestriksjoner

For å forhindre skade på Nest Wifi-ruteren, tilleggspunktet eller de interne kretsene må du ikke bruke eller oppbevare enheten eller tilbehøret i støvete, røykfylte, fuktige eller skitne omgivelser eller i nærheten av magnetfelt.  Hold enheten unna varmekilder og direkte sollys. Du må ikke la enheten være i bilen eller plassere den på steder hvor temperaturen kan overskride 60° C, for eksempel i vinduskarmer, ved varmluftsventiler eller bak glass som er eksponert for direkte sollys eller sterkt UV-lys i lengre perioder av gangen.  Dette kan skade enheten eller utgjøre en fare for brann eller eksplosjon.

Eksplosive miljøer

Du må ikke bruke, oppbevare eller transportere Nest Wifi-ruteren på steder der det er lagret brennbare eller eksplosive stoffer (f.eks. bensinstasjoner, bensinlagre eller kjemiske anlegg). Du må ikke bruke enheten på steder hvor det foregår sprengningsarbeid eller er fare for eksplosjoner, for eksempel i områder hvor luften inneholder store mengder brennbare kjemikalier, damper eller partikler (for eksempel korn, støv eller metallpulver). Gnister i slike områder kan føre til eksplosjon eller brann, som kan resultere i personskade eller død. Følg alle varsler og skilt der slike farer kan være til stede.

RF-forstyrrelser

Du må overholde alle regler som forbyr bruk av trådløs teknologi (f.eks. Wi-Fi). Enheten din er laget for å være i samsvar med gjeldende forskrifter om RF-stråling, men bruk av trådløse enheter kan ha negativ innvirkning på annet elektronisk utstyr.

Forstyrrelser av medisinsk utstyr

Enheten bruker radioer og andre komponenter som sender ut elektromagnetiske felt.  Disse elektromagnetiske feltene og magnetene kan forstyrre pacemakere eller andre implanterte medisinske apparater. Du må alltid holde produktet og strømadapteren på trygg avstand fra pacemakere og andre implanterte medisinske apparater. Hvis du har spørsmål om bruk av Google-enheten din med eller i nærheten av pacemakere eller andre implanterte medisinske apparater, bør du kontakte legen din før du bruker produktet. Hvis du mistenker at enheten skaper forstyrrelser for pacemakeren eller et annet medisinsk apparat du har fått implantert, må du slå av Google-enheten og forhøre deg med legen din for å få spesifikk informasjon om det medisinske apparatet ditt.

Beskyttelse av barn

Denne enheten er ikke et leketøy. Produktet kan inneholde (eller leveres med) små deler, plastelementer og deler med skarpe kanter, som kan føre til personskade eller kvelning. Barn er blitt kvalt av ledninger og kabler. Hold kablene til Nest Wifi-ruteren utilgjengelige for barn (mer enn 1 meter unna), og ikke la dem leke med enheten eller tilbehøret, slik at de ikke skader seg selv, andre eller produktet. Kontakt lege umiddelbart hvis små deler svelges.

Nødkommunikasjon

Denne enheten bruker radiosignaler og kan ikke opprette eller opprettholde en tilkobling under alle forhold. Trådløse enheter er ikke alltid pålitelige med hensyn til nødkommunikasjon. Noen virkekretser sender riktignok opplysninger for nødstilfeller via trådløse nettverk, men det er ikke sikkert at enheten din alltid mottar slik kommunikasjon. Dette avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer.

Riktig bruk og håndtering

Følg disse retningslinjene når du bruker, lagrer, rengjør eller kaster Nest Wifi-ruteren eller tilleggspunktet:

Driftstemperatur

Ikke bruk enheten og strømadapteren ved omgivelsestemperaturer lavere enn 0 °C eller høyere enn 35 °C. Hvis enhetens indre temperatur overskrider normale driftstemperaturer, prøver enheten å regulere temperaturen, noe som kan føre til redusert ytelse og tilkoblingsfunksjonalitet eller at enheten slår seg av. Du kan kanskje ikke bruke enheten mens den regulerer temperaturen. Flytt enheten til et kjøligere (eller varmere) sted, og vent et par minutter før du prøver å bruke den igjen.
Anbefalt luftfuktighet ved bruk er 5–95 %.

Vedlikehold og rengjøring

Koble enheten og strømadapteren fra strømforsyningen før rengjøring, under tordenvær og når enheten ikke skal brukes i lengre perioder. Bruk en ren, myk og tørr klut til å rengjøre Nest Wifi-ruteren eller tilleggspunktet og tilbehøret.
Du må ikke bruke kjemiske vaskemidler, pulver eller andre kjemiske midler (for eksempel alkohol eller benzen) til å rengjøre produktet eller tilbehøret.

Vannbestandighet

Du må ikke eksponere produktet for væsker, siden dette kan føre til kortslutning og overoppheting. Enheten, adapteren og annet tilbehør er ikke vannbestandige og må ikke eksponeres for væsker.

Magnetfelt

Du må ikke plassere medier som inneholder magneter eller er følsomme for magnetisme, for eksempel kreditt- og bankkort, lyd- eller videobånd eller magnetiske minneenheter, i nærheten av dette produktet eller ladekablene, siden dette kan føre til at du mister informasjon som er lagret på de aktuelle mediene. Medier som inneholder informasjon som er følsom overfor magneter, må holdes minst 5 cm fra dette produktet.

Service og brukerstøtte

Disse enhetene skal bare repareres av Google. Uautoriserte reparasjoner eller modifikasjoner kan føre til permanent skade på enheten og påvirke garantidekningen og forskriftsmessige godkjenninger. Kontakt kundeservice for å få autorisert service. For hjelp og brukerstøtte på nettet, se g.co/nestwifi/help.

Informasjon om forskrifter

Du finner informasjon om forskrifter, sertifiseringer og samsvarsmerker som er spesifikke for Nest Wifi-ruteren eller tilleggspunktet, på bunnen av produktet.

Informasjon om forskrifter: USA

Overholdelse av FCC-regelverket

Merk: Dette utstyret er testet og overholder grensene for digitale enheter i klasse B, i henhold til del 15 av FCC-reglene. Disse grensene er utarbeidet for å gi rimelig beskyttelse mot skadelig signalstøy ved bruk i hjemmet. Utstyret genererer, bruker og kan utstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og benyttes i samsvar med instruksjonene, kan det forårsake uønskede forstyrrelser i radiokommunikasjon. Det finnes imidlertid ingen garanti for at signalstøy ikke oppstår i en bestemt installasjon. Hvis utstyret forårsaker uønskede forstyrrelser som påvirker radio- eller TV-mottak (kan sjekkes ved å slå utstyret av og på igjen), oppfordres brukeren til å forsøke å korrigere forstyrrelsen på en av følgende måter:

• Snu eller flytt mottakerantennen.
  • Øk avstanden mellom utstyret og mottakeren.
  • Koble utstyret til en stikkontakt i en annen krets enn den mottakeren er koblet til.
  • Få hjelp fra forhandleren eller en erfaren radio- eller TV-tekniker.

Ansvarlig part – kontaktinformasjon for USA
Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
Kontakt: g.co/nest/contact

Endringer eller modifiseringer som ikke er uttrykkelig godkjent av Google, kan føre til at brukeren mister retten til å bruke utstyret.

Denne enheten oppfyller del 15 av FCC-reglene. Bruken er underlagt disse to vilkårene:
1. Disse enhetene skal ikke skape skadelige forstyrrelser.
2. Disse enhetene må tåle eventuell signalstøy som mottas, inkludert signalstøy som kan forårsake uønsket drift.

Erklæring om overholdelse av elektromagnetisk kompatibilitet

Viktig: Det er dokumentert at denne enheten og strømadapteren overholder kravene til elektromagnetisk kompatibilitet under forhold som inkluderer bruk av kompatible eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter. Det er viktig at du bruker kompatible eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter, for å redusere muligheten for interferens med radioer, TV-er og andre elektroniske enheter.

Radiofrekvenseksponering

Denne enheten overholder kravene fra FCC (Federal Communications Commission – den føderale kommisjonen for kommunikasjon) i USA for radiobølgeeksponering, og den er konstruert og produsert for å overholde FFCs strålingsgrenser for eksponering for RF-energi. For å overholde FCCs krav til grenser for RF-eksponering må det være en avstand på minst 25,5 cm mellom antennen på enheten og personer mens enheten brukes. Denne enheten kan ikke være plassert eller brukes sammen med andre antenner eller sendere.

Resirkulering

Du finner informasjon om resirkulering i USA på g.co/HWRecyclingProgram.

Informasjon om forskrifter: Canada

Industry Canada, Class B
Denne digitale klasse B-enheten er i samsvar med CAN ICES-3 (B)/NMB-3(B)
Cet appareil numérique de la classe B est overens à la norme NMB-003 du Canada. [BEKREFT OVERSETTELSE]

Merk:
I henhold til forskriftene for Science and Economic Development Canada og Federal Communications Commission kan endringer eller modifikasjoner som ikke uttrykkelig er godkjent av Google LLC, frata deg autorisasjon til å bruke dette utstyret.

En vertu de la réglementation d’Innovation, Sciences et Développement économique Canada et de la Commission fédérale des communications, toute modification n’ayant pas été approuvée expressément par Google LLC peut entraîner l’annulation du droit qui vous a été accordé
d’utiliser cet équipement.

H2C overholder ISED-lisensfrie RSS-standard(er). Bruken er underlagt to betingelser: (1) Denne enheten skal ikke forårsake forstyrrelser, og (2) denne enheten må godta eventuelle forstyrrelser som mottas, inkludert forstyrrelser som kan forårsake uønsket drift.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio
exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:
(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et
(2) l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Enheter som bruker frekvensbåndet 5150–5250 MHz, er bare beregnet for innendørs bruk for å redusere potensielle skadelige forstyrrelser av mobile satellittsystemer på samme kanal.
Les dispositifs fonctionnant dans la bande de 5 150 à 5 250 MHz sont réservés uniquement pour une utilisation à l’intérieur afin de réduire les risques de brouillage préjudiciable aux systèmes de satellites mobiles utilisant les mêmes canaux.

RF-eksponering

Dette utstyret overholder grenser for eksponering for stråling som er fastsatt for et ukontrollert miljø. For å unngå at grensene for RF-eksponering overskrides, må mennesker holde seg 25,5 cm unna antennen ved vanlig bruk.

Informasjon om forskrifter: EU/Storbritannia

Frekvensbånd og effekt
EU/Storbritannia
Enhetene fungerer i følgende frekvensbånd i EU/Storbritannia:

Bluetooth: 2402–2480 MHz
Thread:      2405–2480 MHz
WLAN:        2412–2472 MHz, 5180–5240 MHz / 5180–5700 MHz

Google Nest Wifi-ruter: 2400–2483,5 MHz: WLAN (maks. 20 dBm), BLE (maks. 10 dBm),
BT (maks. 10 dBm), IEEE802.15.4 (maks. 10 dBm). 5150–5250 MHz: WLAN
(maks. 23 dBm).
Google Nest Wifi-punkt: 2400–2483,5 MHz: WLAN (maks. 20 dBm), BLE (maks. 10 dBm),
BT (maks. 10 dBm), IEEE802.15.4 (maks 10 dBm). 5150–5250 MHz: WLAN
(maks. 23 dBm). 5250–5350 MHz: WLAN (maks. 23 dBm). 5470–5725 MHz:
WLAN (maks. 30 dBm)

RF-eksponering

Dette utstyret overholder grenser for eksponering for stråling som er fastsatt for et ukontrollert miljø. For å unngå at grensene for RF-eksponering overskrides, må alle holde seg 20 cm unna antennen ved vanlig bruk.

RF-forstyrrelser

Google er ikke ansvarlig for radio- eller TV-forstyrrelser som forårsakes av uautoriserte endringer av disse enhetene eller tilbehør, eller av erstatninger eller tilkoblinger av kabler og utstyr utover det som er spesifisert av Google. Brukeren har ansvar for å korrigere eventuelle forstyrrelser som skyldes uautoriserte endringer, erstatninger eller tilkoblinger. Google og Googles autoriserte forhandlere eller distributører er ikke ansvarlige for skader eller brudd på lovfestede forskrifter som oppstår fordi brukeren ikke følger disse instruksjonene.

Merknad om EU-samsvar

Google LLC erklærer herved at radioutstyrstypen H2D/H2E overholder direktiv 2014/53/EU (radioutstyrsdirektivet). Du finner hele samsvarserklæringen på g.co/cast/red.

Begrensninger og krav i henhold til direktiv 2014/53/EU

Denne enheten skal bare brukes innendørs ved frekvenser fra 5150 til 5350 MHz i AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK(NI), CH, IS, LI, NO og TR.

Europeisk samsvar

Merknad om samsvar i Storbritannia

MERKNAD OM SAMSVAR I STORBRITANNIA: Google LLC erklærer herved at elektrisk utstyr av typen H2D/H2E overholder de relevante lovfestede kravene. Du kan lese hele samsvarserklæringen for Storbritannia på g.co/nest/conformity.

Begrensninger og krav i henhold til Radio Equipment Regulations 2017: Enheten skal bare brukes innendørs ved bruk i frekvensområdet 5150–5350 MHz i Storbritannia.

Direktivet om elektrisk og elektronisk avfall (WEEE) / «Waste Electric and Electronic Equipment Regulations» for Storbritannia

Ikke kast batterier i husholdningsavfallet

WEEE-symbolet ovenfor betyr at lokale lover og forskrifter tilsier at produktet ikke skal kastes i vanlig husholdningsavfall. Ved endt levetid for dette produktet bør du ta det med til en offentlig godkjent gjenvinningsstasjon for sikker avhending eller resirkulering. Kildesortering og resirkulering av produktet og det elektriske tilbehøret til det bidrar til å bevare naturressurser, beskytte folks helse og ivareta miljøet.

Mer informasjon om forskrifter: Tyskland

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

Overholdelse av RoHS-direktivet

Dette produktet er i samsvar med europaparlaments- og rådsdirektiv 2011/65/EU av 8. juni 2011 om begrensning i bruken av visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk utstyr (RoHS), med endringer.

REACH

REACH (registrering, vurdering, autorisasjon og begrensning av kjemikalier, EC-nummer 1907/2006) er EUs regelverk for kjemiske stoffer. Google overholder alle kravene i denne forordningen, og vi jobber for å gi kundene våre informasjon om tilstedeværelsen av stoffer som gir grunn til svært alvorlig bekymring (SVHC-stoffer) i henhold til REACH. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Google på Env-Compliance@google.com.

Produsentinformasjon.

Produsent: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA, USA 94043

Importørinformasjon.

Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irland

Google Commerce Limited UK establishment, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ, Storbritannia

Informasjon om forskrifter: Australia

WLAN-funksjonen i disse enhetene er begrenset til innendørs bruk ved bruk i frekvensområdet 5150–5350 MHz for å redusere potensielle skadelige forstyrrelser i mobile satellittsystemer på samme kanal.

RF-eksponering

Dette utstyret overholder grenser for eksponering for stråling som er fastsatt for et ukontrollert miljø. For å unngå at grensene for RF-eksponering overskrides, må alle holde seg 20 cm unna antennen ved vanlig bruk.

Enheter som bruker frekvensbåndet 5150–5250 MHz, er bare beregnet for innendørs bruk.

Informasjon om forskrifter: Singapore

Overholdelse av krav til elektromagnetisk kompatibilitet

Viktig: Denne enheten, strømadapteren og annet tilbehør som følger med, har demonstrert samsvar med kravene til elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) under forhold som omfatter bruk av kompatible eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponentene. Det er viktig at du bruker kompatible eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter, for å redusere muligheten for interferens med radioer, TV-er og andre elektroniske enheter.

RF-eksponering

Dette utstyret overholder grenser for eksponering for stråling som er fastsatt for et ukontrollert miljø. For å unngå at grensene for RF-eksponering overskrides, må alle holde seg 20 cm unna antennen ved vanlig bruk.

Overholdelse av IMDA-regelverket

Informasjon om forskrifter: Japan

Klasse B ITE

この装置は、クラス B 情報技術装置です。この装置は、家庭環境で使用することを目 的としていますが、この装置がラジオやテレビジョン受信機に近接して使用されると、 受信障害を引き起こすことがあります。 取扱説明書に従って正しい取り扱いをして下さい。 VCCI-B

Dette er et klasse B-produkt basert på standarden til VCCI Council. Hvis produktet brukes i nærheten av en radio- eller fjernsynsmottaker i hjemmet, kan dette forårsake signalstøy. Installer og bruk utstyret i henhold til bruksanvisningen.

© Google LLC. Google og Nest Wifi er varemerker for Google LLC.

Google Wifi pointGoogle Wifi

Her finner du produktinformasjon

Denne veiledningen inneholder de samme grunnleggende retningslinjene om sikkerhet som det trykte sikkerhets- og garantiheftet som følger med Google Wifi. Her finner du også informasjon om sikkerhet, forskrifter og garanti for Google Wifi.

Garantiinformasjon som gjelder for kjøpslandet ditt, inkludert veiledning for å fremsette krav: Googles senter for maskinvaregaranti.

Hjelp for Nest Wifi-ruter: g.co/nestwifi/help

Sikkerhetsadvarsler

Advarsel ADVARSEL: HELSE- OG SIKKERHETSINFORMASJON; LES FØR BRUK FOR Å REDUSERE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, SKADE PÅ EIENDOM, INKLUDERT SKADE PÅ NEST WIFI-RUTEREN DIN, OG ANDRE POTENSIELLE FARER

For å unngå skade på enheten, tilbehøret eller tilkoblede enheter samt redusere risikoen for personskader, ubehag, materielle skader eller andre potensielle farer, følg forholdsreglene nedenfor.

Håndtering

Vær forsiktig med Google Wifi. Du kan skade enheten hvis du demonterer, mister, bøyer, setter fyr på, knuser eller stikker hull på den. Ikke bruk en enhet med skadet kabinett. Bruk av skadede produkter kan føre til personskade. Ikke utsett enheten for væske, noe som kan forårsake kortslutning og overoppheting. Hvis enheten din blir våt, må du ikke forsøke å tørke den med en ekstern varmekilde. Google Wifi er laget for bruk i et tørt innemiljø.

Enheten er laget for å fungere i omgivelsestemperaturer på 0–35 °C og skal oppbevares i omgivelsestemperaturer på mellom -20 og +60 °C. Du må ikke plassere Google WIfi på steder hvor temperaturen kan overskride 60 °C (for eksempel på dashbordet i bilen eller ved varmluftsventiler), siden dette kan skade enheten eller føre til brann. Hold enheten borte fra varmekilder og direkte sollys. Hvis enheten blir for varm, må du koble den fra strømkilden (hvis den er koblet til), flytte den til et kaldere sted og ikke bruke den før den har kjølt seg ned.

Reparasjon og service

Ikke prøv å reparere Google Wifi selv. Hvis du demonterer enheten, kan du skade deg selv eller enheten.

Kontakt kundeservice og unngå å bruke enheten hvis den ikke fungerer som den skal, eller hvis den er skadet. Hvis du trenger hjelp og brukerstøtte på nettet, kan du gå til g.co/nestwifi/help. For å kontakte en ekspert, gå til g.co/nest/contact.

Strømtilførsel

Sørg for at strømadapteren og Google Wifi er godt ventilert når de er i bruk. Bruk av en skadet kabel eller strømadapter kan forårsake brann, elektrisk støt, personskade eller skade på enheten eller andre eiendeler. Når du slår på enheten, må du sørge for at strømadapteren er koblet til en stikkontakt i nærheten av enheten og er lett tilgjengelig. Unngå å sette enheten i direkte sollys. Denne enheten er beregnet for bruk med en sertifisert begrenset strømkilde (LPS – Limited Power Supply) i henhold til IEC 60950-1 og/eller klassifisert PS2 i henhold til IEC 62368-1, som: 14 V DC, maks. 1,1 A.

Du må bare bruke Google Wifi med den medfølgende strømadapteren og kabelen. Hvis du ikke overholder dette, kan det oppstå brann, elektrisk støt, personskade eller skade på enheten og tilbehøret.

Når du kobler strømadapteren fra stikkontakten, må du dra i adapteren – ikke i ledningen. Du må ikke vri eller klemme på ledningen eller tvinge plugger inn i porter.

Langvarig varmeeksponering

Google Wifi genererer varme under vanlig bruk og overholder gjeldende standarder og grenser for overflatetemperatur. Du må unngå langvarig direkte eller indirekte hudkontakt når enheten er i bruk: Hvis du eksponerer huden for varme overflater over lengre tid, kan det oppstå ubehag eller brannskader.

Miljørestriksjoner

For å forhindre skade på Google Wifi eller de interne kretsene må du ikke bruke eller oppbevare enheten eller tilbehøret på steder med mye støv, røyk, fukt eller skitt – eller i nærheten av magnetfelt. Hold enheten unna varmekilder og direkte sollys. Du må ikke la enheten være i bilen eller plassere den på steder hvor temperaturen kan overskride 60° C, for eksempel i vinduskarmer, ved varmluftsventiler eller bak glass som er eksponert for direkte sollys eller sterkt UV-lys i lengre perioder av gangen. Dette kan skade enheten eller utgjøre en fare for brann eller eksplosjon.

Eksplosive miljøer

Ikke bruk, oppbevar eller transporter Nest Wifi-ruteren din der det er lagret brennbare eller eksplosive stoffer (f.eks. i bensinstasjoner, bensinlagre eller kjemiske anlegg). Du må ikke bruke enheten på steder hvor det foregår sprengningsarbeid eller er fare for eksplosjoner, for eksempel i områder hvor luften inneholder store mengder brennbare kjemikalier, damper eller partikler (for eksempel korn, støv eller metallpulver). Gnister i slike områder kan føre til eksplosjon eller brann, som kan resultere i personskade eller død. Følg alle varsler og skilt der slike farer kan være til stede.

RF-forstyrrelser

Du må overholde alle regler som forbyr bruk av trådløs teknologi (f.eks. Wi-Fi). Enheten din er laget for å være i samsvar med gjeldende forskrifter om RF-stråling, men bruk av trådløse enheter kan ha negativ innvirkning på annet elektronisk utstyr.

Forstyrrelser av medisinsk utstyr

Enheten bruker radioer og andre komponenter som sender ut elektromagnetiske felt. Disse elektromagnetiske feltene og magnetene kan forstyrre pacemakere eller andre implanterte medisinske apparater. Du må alltid holde produktet og strømadapteren på trygg avstand fra pacemakere og andre implanterte medisinske apparater. Hvis du har spørsmål om bruk av Google-enheten din med eller i nærheten av pacemakere eller andre implanterte medisinske apparater, bør du kontakte legen din før du bruker produktet. Hvis du mistenker at enheten skaper forstyrrelser for pacemakeren eller et annet medisinsk apparat du har fått implantert, må du slå av Google-enheten og forhøre deg med legen din for å få spesifikk informasjon om det medisinske apparatet ditt.

Barns sikkerhet

Denne enheten er ikke et leketøy. Produktet kan inneholde (eller leveres med) små deler, plastelementer og deler med skarpe kanter, som kan føre til personskade eller kvelning. Barn er blitt kvalt av ledninger og kabler. Hold kablene til Nest Wifi-ruteren utilgjengelig for barn (mer enn 1 meter unna), og ikke la dem leke med enheten eller tilbehøret, slik at de ikke skader seg selv, andre eller produktet. Kontakt lege umiddelbart hvis små deler svelges.

Nødkommunikasjon

Denne enheten bruker radiosignaler og kan ikke opprette eller opprettholde en tilkobling under alle forhold. Trådløse enheter er ikke alltid pålitelige med hensyn til nødkommunikasjon. Noen virkekretser sender riktignok opplysninger for nødstilfeller via trådløse nettverk, men det er ikke sikkert at enheten din alltid mottar slik kommunikasjon. Dette avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer.

Riktig bruk og håndtering

Følg disse retningslinjene når du bruker, oppbevarer, rengjør eller kaster Google Wifi:

Driftstemperatur

Ikke bruk enheten og strømadapteren ved omgivelsestemperaturer lavere enn 0 °C eller høyere enn 35 °C. Hvis enhetens indre temperatur overskrider normale driftstemperaturer, prøver enheten å regulere temperaturen, noe som kan føre til redusert ytelse og tilkoblingsfunksjonalitet eller at enheten slår seg av. Du kan kanskje ikke bruke enheten mens den regulerer temperaturen. Flytt enheten til et kjøligere (eller varmere) sted, og vent et par minutter før du prøver å bruke den igjen.

Foreslått driftsfuktighet er 5–95 %.

Vedlikehold og rengjøring

Koble enheten og strømadapteren fra strømforsyningen før rengjøring, under tordenvær og når enheten ikke skal brukes i lengre perioder. Bruk en ren, myk og tørr klut til å rengjøre Google Wifi og tilbehøret.

Du må ikke bruke kjemiske vaskemidler, pulver eller andre kjemiske midler (for eksempel alkohol eller benzen) til å rengjøre produktet eller tilbehøret.

Vannbestandighet

Du må ikke eksponere produktet for væsker, siden dette kan føre til kortslutning og overoppheting. Enheten, adapteren og annet tilbehør er ikke vannbestandige og må ikke eksponeres for væsker.

Magnetfelt

Du må ikke plassere medier som inneholder magneter eller er følsomme for magnetisme, for eksempel kreditt- og bankkort, lyd- eller videobånd eller magnetiske minneenheter, i nærheten av dette produktet eller ladekablene, siden dette kan føre til at du mister informasjon som er lagret på de aktuelle mediene. Medier som inneholder informasjon som er følsom overfor magneter, må holdes minst 5 cm fra dette produktet.

Service og brukerstøtte

Disse enhetene skal bare repareres av Google. Kontakt kundeservice for å få autorisert service. Hvis du trenger hjelp og brukerstøtte på nettet, kan du gå til g.co/nestwifi/help.

Informasjon om forskrifter

På undersiden av produktet finner du informasjon om forskrifter, sertifisering og samsvarserklæringer som gjelder spesifikt for Google Wifi.

Informasjon om forskrifter: USA

Overholdelse av FCC-regelverket

Merk: Dette utstyret er testet og overholder grensene for digitale enheter i klasse B, i henhold til del 15 av FCC-reglene. Disse grensene er utarbeidet for å gi rimelig beskyttelse mot skadelig signalstøy ved bruk i hjemmet. Utstyret genererer, bruker og kan utstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og benyttes i samsvar med instruksjonene, kan det forårsake uønskede forstyrrelser i radiokommunikasjon. Det finnes imidlertid ingen garanti for at signalstøy ikke oppstår i en bestemt installasjon. Hvis utstyret forårsaker uønskede forstyrrelser som påvirker radio- eller TV-mottak (kan sjekkes ved å slå utstyret av og på igjen), oppfordres brukeren til å forsøke å korrigere forstyrrelsen på en av følgende måter:

• Snu eller flytt mottakerantennen.
  • Øk avstanden mellom utstyret og mottakeren.
  • Koble utstyret til en stikkontakt i en annen krets enn den mottakeren er koblet til.
  • Få hjelp fra forhandleren eller en erfaren radio- eller TV-tekniker.

Ansvarlig part – kontaktinformasjon for USA
Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
Kontakt: g.co/nest/contact

Endringer eller modifiseringer som ikke er uttrykkelig godkjent av Google, kan føre til at brukeren mister retten til å bruke utstyret.

Denne enheten oppfyller del 15 av FCC-reglene. Bruken er underlagt disse to vilkårene:

1. Disse enhetene skal ikke skape skadelige forstyrrelser.
  2. Disse enhetene må tåle eventuelle forstyrrelser som mottas, inkludert forstyrrelser som kan forårsake uønsket drift.

EMC-samsvarserklæring

Viktig: Det er dokumentert at denne enheten og strømadapteren overholder kravene til elektromagnetisk kompatibilitet under forhold som omfattet bruk av kompatible eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter. Det er viktig at du bruker kompatible eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter, for å redusere muligheten for interferens med radioer, TV-er og andre elektroniske enheter.

Radiofrekvenseksponering

Denne enheten overholder U.S. Federal Communications Commission-kravene (FCC) for radiobølgeeksponering, og den er utviklet og produsert for å ikke overgå FFC-utstrålingsgrensene for eksponering for radiofrekvensenergi. For å overholde FCCs krav til grenser for RF-eksponering må det være en avstand på minst 20 cm mellom antennen på enheten og personer mens enheten brukes. Denne enheten kan ikke være plassert eller brukes sammen med en annen antenne eller sender.

Resirkulering

Du finner informasjon om resirkulering i USA på g.co/HWRecyclingProgram.

Informasjon om forskrifter: Canada

Industry Canada, klasse B

Denne enheten overholder ICES-003-grensene for klasse B.

Enheten overholder én eller flere lisensfritatte RSS-standarder fra ISED. Bruken er underlagt to betingelser: (1) Denne enheten skal ikke forårsake signalstøy, og (2) denne enheten må godta eventuell signalstøy som mottas, inkludert signalstøy som kan forårsake uønsket drift.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio
exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:
(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et
(2) l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Enheter som bruker frekvensbåndet 5150–5250 MHz, er bare beregnet for innendørs bruk. Dette er for å redusere potensielle skadelige forstyrrelser av mobile satellittsystemer på samme kanal.

Les dispositifs fonctionnant dans la bande de 5 150 à 5 250 MHz sont réservés uniquement pour une utilisation à l’intérieur afin de réduire les risques de brouillage préjudiciable aux systèmes de satellites mobiles utilisant les mêmes canaux.

Informasjon om forskrifter: EU

Merknad om EU-samsvar

Google LLC erklærer herved at radioutstyrstypen GJ2CQ overholder direktiv 2014/53/EU (radioutstyrsdirektivet). Du finner hele samsvarserklæringen på g.co/googlewifi/legal.

Begrensninger og krav i henhold til direktiv 2014/53/EU

Denne enheten er kun beregnet på innendørs bruk ved frekvenser fra 5150 til 5350 MHz i AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK(NI), CH, IS, LI, NO og TR.

Europeisk samsvar

Frekvensbånd og effekt

EU, Storbritannia

Dataene som er oppgitt her, er maksimal utstrålt radiofrekvenseffekt i frekvensbåndene som radioutstyret opererer i.

Frekvens Effekt
Wi-Fi 2400–2483,5 MHz Maks. 20 dBm
Wi-Fi 5150–5250 MHz Maks. 23 dBm
Bluetooth: 2400–2483,5 MHz Maks. 10 dBm

RF-forstyrrelser

Google er ikke ansvarlig for radio- eller TV-forstyrrelser som forårsakes av uautoriserte endringer av disse enhetene eller tilbehør, eller av erstatninger eller tilkoblinger av kabler og utstyr utover det som er spesifisert av Google. Brukeren har ansvar for å korrigere eventuelle forstyrrelser som skyldes uautoriserte endringer, erstatninger eller tilkoblinger. Google og Googles autoriserte forhandlere eller distributører er ikke ansvarlige for skader eller brudd på lovfestede forskrifter som oppstår fordi brukeren ikke følger disse retningslinjene.

WEEE-direktivet (direktivet for elektrisk og elektronisk avfall)

WEEE-symbolet ovenfor betyr at lokale lover og forskrifter tilsier at produktet ikke skal kastes i vanlig husholdningsavfall. Når dette produktet til slutt må kasseres, tar du det med til en offentlig godkjent gjenvinningsstasjon for sikker kassering eller resirkulering. Kildesortering og resirkulering av produktet og det elektriske tilbehøret bidrar til å bevare naturressurser og beskytte folks helse samt miljøet.

Mer informasjon om forskrifter: Tyskland

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

Testsammendrag for utforming av eksterne strømkilder i henhold til kommisjonsforordning (EU) 2019/1782

Publisert informasjon

Verdi og presisjon

Enhet

Produsentens navn eller varemerke, kommersielt registreringsnummer og adresse

Google LLC
Kommersielt registreringsnummer: 3582691
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043
USA

-

Modellidentifikatorer

G1029
G1030

-

Inngangsspenning

230

V ~

Inngangsfrekvens (vekselstrøm)

50

Hz

Utgangsspenning

14,0

V ⎓

Utgangsstrøm

1,1

A

Utgangseffekt

15,4

W

Gjennomsnittlig aktiv effektivitet

85,0

%

Effektivitet ved lav belastning (10 %)

79,8

%

Strømforbruk uten belastning

0,064

W

Overholdelse av RoHS-direktivet

Dette produktet er i samsvar med europaparlaments- og rådsdirektiv 2011/65/EU av 8. juni 2011 om begrensning av bruken av visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk utstyr (RoHS), med endringer.

REACH

REACH (registrering, vurdering, autorisasjon og begrensning av kjemikalier, EC-nummer 1907/2006) er EUs regelverk for kjemiske stoffer. Google overholder alle kravene i denne forordningen, og vi jobber for å gi kundene våre informasjon om tilstedeværelsen av stoffer som gir grunn til svært alvorlig bekymring (SVHC-stoffer) i henhold til REACH. For mer informasjon kan du kontakte Google på Env-Compliance@google.com.

Produsentinformasjon

Produsent: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA, USA 94043

Importørinformasjon

Importør: Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irland

© Google LLC. G-logoen, Google, Android og Nest Wifi er varemerker som tilhører Google LLC.

Informações Regulatórias do Brasil

Este equipamento não tem direito à proteção contra interferência prejudicial e não pode causar interferência em sistemas devidamente autorizados.

Veja informações sobre a reciclagem do su dispositivo em g.co/HWRecyclingProgram