Turvallisuus- ja säädöstenmukaisuusopas | Wifi

Nest Wifi Pro

Mistä tuotetiedot löytyvät

Tässä oppaassa on samat turvallisuuden perusohjeet, jotka löydät Nest Wifi Pron mukana tulevasta turvallisuus- ja takuuoppaasta, ja lisäksi muita turvallisuus-, säädöstenmukaisuus- ja takuutietoja Nest Wifi Prosta.

Ostomaan takuutiedot sekä ohjeet takuuvaatimuksen tekemiseen: g.co/nestwifi/legal

Ohjeita Nest Wifi Pro ‑reitittimelle: g.co/nestwifi/help

Turvallisuusvaroitukset

VaroitusVAROITUS: TERVEYS- JA TURVALLISUUSTIETOJA; LUE ENNEN KÄYTTÖÄ VÄHENTÄÄKSESI HENKILÖVAHINKOJEN, EPÄMUKAVUUDEN JA OMAISUUSVAHINKOJEN (KUTEN NEST PROHON, LISÄVARUSTEISIIN TAI NÄIHIN LIITETTYIHIN LAITTEISIIN KOHDISTUVAN VAHINGON JA MUIDEN VAAROJEN) RISKIÄ.

Käsittely

Käsittele Nest Wifi Prota varoen. Laite voi vahingoittua, jos purat, pudotat, taivutat, poltat, murskaat tai puhkaiset sen. Älä käytä laitetta, jos sen ulkokuori on rikkoutunut tai siinä on muita fyysisiä vaurioita. Vaurioituneen Nest Wifi Pron käyttö voi johtaa ylikuumenemiseen tai henkilövahinkoihin. Älä altista laitetta nesteille, sillä ne voivat aiheuttaa oikosulkuja ja ylikuumenemista. Jos laite kastuu, älä yritä kuivata sitä ulkoisella lämmönlähteellä.

Nest Wifi Pro on tarkoitettu käytettäväksi kuivissa sisätiloissa. Laite on suunniteltu toimimaan parhaiten 0–35 °C:ssa, ja sen säilytyslämpötila on –20…+60 °C. Älä altista laitetta yli 60 °C:n lämpötiloille esimerkiksi pitämällä sitä auton kojelaudalla tai lämmittimen lähellä. Se voi vahingoittaa laitetta ja aiheuttaa tulipalovaaran. Pidä laite kaukana lämmönlähteistä ja suorasta auringonvalosta. Jos laite kuumenee liikaa, irrota se virtalähteestä (jos se on liitetty sellaiseen), siirrä laite viileämpään paikkaan äläkä käytä sitä, ennen kuin se on jäähtynyt. Laite on suunniteltu toimimaan parhaiten enintään 2 000 metrin korkeudessa.

Korjaus ja huolto

Älä yritä korjata Nest Wifi Prota itse. Laitteen purkaminen voi aiheuttaa tapaturman tai vahingoittaa laitetta.

Jos Nest Wifi Pro ei toimi kunnolla tai se on vahingoittunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Löydät ohjeita ja tukea verkosta osoitteesta g.co/nestwifi/help. Jos haluat ottaa yhteyttä asiantuntijaan, siirry osoitteeseen g.co/nest/contact.

Laitteen virtalähde

Varmista, että ilma pääsee käytön aikana kiertämään virta-adapterin ja Nest Wifi Pron ympärillä. Vaurioituneiden johtojen tai virta-adaptereiden käyttäminen tai virran kytkeminen kosteissa olosuhteissa voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun tai vamman tai vahingoittaa Nest Wifi Prota tai muuta omaisuutta. Älä kytke virtaa laitteeseen, kun se on märkä. Vältä kytkemästä laitteeseen virtaa suorassa auringonvalossa.

Kun kytket laitteeseen virran, liitä virta-adapteri laitteen lähellä olevaan, helposti saavutettavaan pistorasiaan. Älä kytke virta-adapteria ja muita pistokkeita tai adaptereita pistorasiaan pakottamalla, jos molemmille ei ole tarpeeksi tilaa. Kun irrotat virta-adapteria pistorasiasta, pidä kiinni adapterista, älä latausjohdosta. Älä kierrä tai väännä johtoa äläkä työnnä liitintä porttiin voimalla.

Laitteen mukana toimitetaan laturi, jolla on vaadittavat sertifioinnit.

Käytä Nest Wifi Pron kanssa vain sen mukana tulevaa virta-adapteria. Muun kuin mukana toimitetun virta-adapterin käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun tai vamman tai vahingoittaa laitetta ja lisävarusteita.

Pitkäaikainen lämpöaltistus

Nest Wifi Pro ja sen virta-adapteri tuottavat lämpöä normaalin käytön aikana ja noudattavat sovellettavia pintalämpötilan standardeja ja rajoituksia.Vältä laitteen pitkäkestoista kosketusta ihoon käytön aikana, sillä ihon pitkäkestoinen altistaminen kuumalle voi tuntua epämukavalta tai aiheuttaa palovamman.

Lasten turvallisuus

Tämä laite ei ole lelu. Nest Wifi Prossa voi olla (tai sen mukana voi tulla) pieniä osia, muovisia, lasisia tai metallisia kappaleita ja teräväreunaisia osia, jotka voivat aiheuttaa loukkaantumis- tai tukehtumisvaaran. Lapsia on kuristunut johtoihin ja kaapeleihin. Pidä Nest Wifi Pron lataus- ja muut johdot poissa lasten ulottuvilta (yli 0,9 metrin päässä) äläkä anna lasten leikkiä laitteella tai sen lisävarusteilla. Lapset voivat satuttaa itsensä tai muita tai vahingoittaa laitetta.

Hävittäminen, kuljettaminen ja kierrättäminen

Hävitä laite ja lisävarusteet ja kuljeta niitä paikallisten ympäristö- ja kuljetusmääräysten mukaisesti. Älä kuljeta niitä sopimattomasti tai hävitä niitä tavallisen kotitalousjätteen mukana. Väärä hävitys- tai kuljetustapa voi aiheuttaa räjähdysvaaran, palovaaran ja/tai muita vaaroja. Älä avaa, murskaa tai polta laitetta tai lämmitä sitä yli 60 °C:n lämpötilaan. Lisätietoja laitteen, paristojen ja lisävarusteiden kierrättämisestä saat osoitteesta g.co/HWRecyclingProgram.

Ympäristörajoitukset

Jotta Nest Wifi Pron osat tai sisäiset virtapiirit eivät vahingoittuisi, älä käytä tai säilytä puhelinta tai sen lisävarusteita pölyisissä, savuisissa, kosteissa tai likaisissa olosuhteissa tai magneettikenttien lähellä.Pidä laite poissa suorasta auringonvalosta ja lämmönlähteiden läheltä. Älä jätä Nest Wifi Prota pitkäksi aikaa ajoneuvon sisään tai muuhun paikkaan, jossa lämpötila voi nousta yli 60 °C:n, kuten auton kojelaudalle, ikkunalaudalle ja lämmittimen lähelle tai suoralle auringonvalolle tai voimakkaalle ultraviolettisäteilylle alttiina olevan lasin taakse. Tämä saattaa vahingoittaa laitetta tai aiheuttaa tulipalo‑ tai räjähdysvaaran.

Radiotaajuusaltistus

Tämä laite on arvioitu, ja sen on todettu noudattavan radioaalloille altistumista koskevia viranomaisvaatimuksia. Se on suunniteltu ja valmistettu siten, että radiotaajuusenergialle altistumisen raja-arvot eivät ylity. Radiotaajuusaltistusta koskevat määräykset edellyttävät, että laitteen käytön aikana antennin ja ihmisten välisen etäisyyden on oltava vähintään 30 cm.

Radiotaajuushäiriöt

Noudata sääntöjä, jotka kieltävät langattoman tekniikan (esim. Wi-Fi-yhteyden) käytön. Laite on suunniteltu radiotaajuuspäästöjä koskevien määräysten mukaiseksi, mutta langattomien laitteiden käyttö voi vaikuttaa negatiivisesti muihin elektronisiin laitteisiin.

Lääkinnällisten laitteiden häiriöt

Laite käyttää radioita sekä muita sähkömagneettisia kenttiä muodostavia osia.Sähkömagneettiset kentät voivat häiritä sydämentahdistimien tai muiden implantoitujen lääkinnällisten laitteiden toimintaa. Pidä laite ja sen virta-adapteri aina turvallisen etäisyyden päässä sydämentahdistimesta tai muusta implantoidusta lääkintälaitteesta. Jos sinulla on kysyttävää Google-laitteen käyttämisestä sydämentahdistimen tai muun implantoidun lääkintälaitteen lähellä, ota yhteyttä terveyspalvelujen tarjoajaan ennen Nest Wifi Pron käytön aloittamista. Jos epäilet laitteen häiritsevän sydämentahdistimen tai muun implantoidun lääkintälaitteen toimintaa, sammuta kyseinen Google-laite ja pyydä lääkäriltäsi omaa lääkintälaitettasi koskevia ohjeita.

Asianmukainen käsittely ja käyttö

Noudata seuraavia ohjeita, kun käytät, säilytät tai puhdistat Nest Wifi Prota:

Käyttölämpötila

Älä käytä laitetta tai sen virtalähdettä alle 0 °C:n tai yli 35 °C:n lämpötilassa. Jos laitteen sisälämpötila ylittää normaalin käyttölämpötilan, se yrittää säädellä lämpötilaansa, jolloin toimintakyky ja yhteydet voivat kärsiä tai se voi sammua. Et välttämättä voi käyttää laitetta, kun se säätelee lämpötilaansa. Siirrä laite viileämpään (tai lämpimämpään) paikkaan ja odota muutama minuutti, ennen kuin yrität käyttää sitä uudelleen.

Hoito ja puhdistus

Irrota Nest Wifi Pro ja virta-adapteri pistorasiasta ennen niiden puhdistamista, ukkosen aikana tai kun laitteet ovat pitkään käyttämättä. Älä puhdista Nest Wifi Prota latauksen aikana, sillä se voi vahingoittaa laitetta tai aiheuttaa vammoja. Vältä liuottimia ja hankaavia aineita, jotka voivat vahingoittaa tuotteen pintaa. Älä käytä kemiallisia puhdistusaineita, jauheita tai muita kemiallisia aineita (esim. bentseeniä) Nest Wifi Pron tai sen lisävarusteiden puhdistamiseen.

Puhdista Nest Wifi Pro pyyhkimällä se kevyesti pehmeällä ja nukkaamattomalla liinalla.

Vedenkestävyys

Älä altista Nest Wifi Prota nesteille, sillä ne voivat aiheuttaa oikosulkuja ja ylikuumenemista. Laite ja virta-adapteri eivät ole vedenkestäviä, eikä niitä saa altistaa nesteille.

Huolto ja tuki

Valtuuttamattomat korjaukset tai muokkaukset voivat vahingoittaa laitetta pysyvästi sekä vaikuttaa takuuseen ja laitteen säädöstenmukaiseen käyttöön. Vain Google tai Googlen valtuuttama palveluntarjoaja saa korjata Nest Wifi Pron. Ota yhteyttä asiakaspalveluun valtuutetun huollon järjestämiseksi. Jos lähetät Nest Wifi Pron huoltoon, saatat saada korvaavan tuotteen alkuperäisen laitteesi tilalle. Korjattavaksi tuodut tuotteet voidaan korvata kunnostetuilla samantyyppisillä tuotteilla alkuperäisen korjaamisen sijaan.  Kunnostettuja osia voidaan käyttää tuotteiden korjaamiseen. Jos tuotteisiin on tallennettu käyttäjän luomaa dataa, korjaaminen tai vaihtaminen voi johtaa datan menettämiseen. Löydät ohjeita ja tukea verkosta osoitteesta g.co/nestwifi/help.

Australia ja Uusi-Seelanti:

Asiakaspalvelun puhelinnumero on 1800 081 395 (Australiassa) tai 80 070 0643 (Uudessa-Seelannissa).

Säädöstenmukaisuustiedot

Nest Wifi Prota erityisesti koskevat säädöstenmukaisuustiedot sekä sertifiointi ja yhteensopivuusmerkinnät näet laitteen pohjasta. Huom. Tätä Nest Wifi Prota saa käyttää vain maassa, josta se on ostettu valtuutetulta myyjältä. Euroopan maista ostettua Nest Wifi Prota tulee käyttää vain Euroopassa.

EMC-vaatimustenmukaisuusilmoitus

Tärkeää: Tämän laitteen ja sen virta-adapterin on osoitettu noudattavan EMC-vaatimuksia tiettyjen ehtojen puitteissa. Näihin kuuluvat esimerkiksi yhteensopivien lisälaitteiden käyttö ja suojattujen johtojen käyttö järjestelmän osien välillä. On tärkeää, että käytät yhteensopivia lisälaitteita ja suojattuja johtoja järjestelmän osien välillä vähentääksesi radioiden, televisioiden ja muiden sähkölaitteiden häirinnän mahdollisuutta.

Säädöstenmukaisuustiedot: Yhdysvallat

FCC-määräysten noudattaminen

Huom. Tämä laite on testattu, ja sen on todettu noudattavan luokan B digitaalilaitteille asetettuja vaatimuksia FCC-normien osan 15 mukaisesti. Vaatimusten tarkoitus on suojata kotikäytössä olevat laitteet kohtuullisesti haitallisilta häiriöiltä. Laite luo, käyttää ja voi säteillä energiaa radiotaajuuksilla. Jos sitä ei asenneta ja käytetä ohjeiden mukaisesti, laite voi aiheuttaa haitallisia häiriöitä radioliikenteelle. Häiriöt ovat joka tapauksessa mahdollisia joissakin tilanteissa. Jos laite häiritsee radio- tai televisiolähetysten vastaanottoa, tarkista asia sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen ja yritä korjata tilanne seuraavilla tavoilla:

• Käännä tai siirrä vastaanottimen antennia.
  • Siirrä laitetta ja vastaanotinta kauemmas toisistaan.
  • Kytke laite pistorasiaan, joka on eri virtapiirissä kuin vastaanotin.
  • Pyydä apua jälleenmyyjältä tai kokeneelta radio- ja TV-asentajalta.

Muutokset ja muokkaukset, joita Google ei ole nimenomaisesti hyväksynyt, voivat mitätöidä käyttäjän oikeuden käyttää laitetta.

Tämä laite on FCC-normien osan 15 mukainen. Niiden käyttö on sallittu kahdella ehdolla:

1. Laitteet eivät saa aiheuttaa haitallisia häiriöitä.

2. Laitteen on otettava vastaan kaikki häiriöt, myös sen toimintaa häiritsevät häiriöt.

• FCC-säädökset rajaavat laitteen käytön vain sisätiloihin.
  • Sen käyttö on kielletty öljynporauslautoilla, autoissa, junissa, veneissä ja lentokoneissa. Poikkeuksena laitetta saa käyttää suurissa lentokoneissa, kun lentokorkeus on noin 3 000 metriä tai enemmän.
  • Taajuusalueella 5,925–7,125 GHz toimivien lähettimien käyttö on kielletty miehittämättömien lentokonejärjestelmien ohjauksessa ja viestinnässä.

Mallinumero: G6ZUC
Tuotteen nimi: Nest Wifi Pro
Tuotteesta vastuussa Yhdysvalloissa
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA
Yhteystiedot: g.co/nest/contact

Säädöstenmukaisuustiedot: Kanada

Industry Canada, luokka B

Tämä laite noudattaa ICES-003-standardin B-luokan rajoituksia.

Nest Wifi Pro noudattaa ISEDin lisenssivapaita RSS-standardeja. Käyttö on sallittu seuraavilla kahdella ehdolla: (1) laite ei saa aiheuttaa häiriöitä ja (2) laitteen on otettava vastaan kaikki häiriöt, myös sen toimintaa mahdollisesti häiritsevät häiriöt.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et

(2) l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Taajuusalueella 5 150 – 5 250 MHz toimiva laite on tarkoitettu vain sisäkäyttöön, jotta samaa kanavaa käyttäviä mobiilisatelliittijärjestelmiä ei häiritä.

Les dispositifs fonctionnant dans la bande de 5 150 à 5 250 MHz sont réservés uniquement pour une utilisation à l’intérieur afin de réduire les risques de brouillage préjudiciable aux systèmes de satellites mobiles utilisant les mêmes canaux.

Laitetta saa käyttää vain sisätiloissa.

Laitteen käyttö on kielletty öljynporauslautoilla, autoissa, junissa, veneissä tai lentokoneissa. Poikkeuksena laitetta saa käyttää suurissa lentokoneissa, kun lentokorkeus on noin 3 000 metriä tai enemmän.

Utilisation limitée à l’intérieur seulement;

Utilisation interdite à bord de plateformes de forage pétrolier, de voitures, de trains, de bateaux et d’aéronefs, sauf à bord d’un gros aéronef volant à plus de10 000 pi d’altitude.

Säädöstenmukaisuustiedot: Yhdistynyt kuningaskunta

Yhdistyneen kuningaskunnan vaatimustenmukaisuusilmoitus

Google LLC vakuuttaa, että radiolaitetyyppi G6ZUC noudattaa radiolaitesäännöksen 2017 vaatimuksia. Täydellinen vaatimustenmukaisuusvakuutus on saatavilla osoitteesta g.co/nestwifi/legal

Radiolaitesäännösten 2017 mukaiset rajoitukset ja vaatimukset

Yhdistyneessä kuningaskunnassa laitetta saa käyttää taajuusalueilla 5 150 – 5250 MHz ja 5 925 – 6 425 MHz vain sisätiloissa.

Laitetta saa käyttää vain sisätiloissa, ja sisätilaksi luetaan myös lentokoneet sekä junat, joiden ikkunoissa on metallipinnoite tai vastaavalla tavalla signaalia vaimentava rakenne.Laitetta ei saa käyttää ulkotiloissa, ei esimerkiksi ajoneuvoissa.

Tietoja taajuusalueista ja langattomasta antotehosta

Yhdistynyt kuningaskunta

Tässä annetut tiedot ovat suurimmat sallitut radiotaajuustehot, joita lähetetään radiolaitteiden taajuusalueilla.

Taajuus

Teho

Wi-Fi 2 400 – 2 483,5 MHz

Korkeintaan 20 dBm

Wi-Fi 5 150 – 5 250 MHz

Korkeintaan 23 dBm

Wi-Fi 5 725 – 5 875 MHz

Korkeintaan 23 dBm

Wi-Fi 5 925 – 6 425 MHz

Korkeintaan 23 dBm

BLE: 2 400 – 2 483,5 MHz

Korkeintaan 10 dBm

IEEE802.15.4

Korkeintaan 12 dBm

Radiotaajuushäiriöt

Google ei ole vastuussa radio- tai televisiolähetysten häiriöistä, jotka aiheutuvat näiden laitteiden tai niiden lisätarvikkeiden luvattomista muokkauksista tai muiden kuin Googlen hyväksymien laitteiden ja johtojen käytöstä. Luvattomista muutoksista, muokkauksista tai yhdistelmistä aiheutuvien häiriöiden korjaaminen on käyttäjän vastuulla. Google ja sen valtuutetut jälleenmyyjät tai jakelijat eivät ole vastuussa vahingoista tai viranomaismääräysten rikkomuksista, jotka aiheutuvat ohjeiden vastaisesta käytöstä.

RoHS-vaatimusten noudattaminen

Tuote noudattaa Statutory Instrument 2012 No. 3032 ‑asetusta tiettyjen vaarallisten aineiden käytön rajoittamisesta sähkö- ja elektroniikkalaitteissa.

UK REACH

UK REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, Statutory Instrument 2020 No. 1577) on Yhdistyneen kuningaskunnan kemikaaleja koskeva sääntelykehys. Google noudattaa kaikkia säädöksen vaatimuksia ja on sitoutunut antamaan asiakkailleen tietoja REACH-säädöksen mukaisista erityistä huolta aiheuttavista aineista. Saat lisätietoja lähettämällä Googlelle viestiä osoitteeseen Env-Compliance@google.com.

Yhdistyneen kuningaskunnan sähkö- ja elektroniikkalaitteita koskevat säännöt

Yllä oleva WEEE-symboli tarkoittaa, että paikallisten lakien ja säädösten mukaan tuotetta ei saa hävittää talousjätteen mukana. Kun tämän tuotteen käyttöikä on lopussa, vie se paikallisen viranomaisen osoittamaan keräyspisteeseen turvallista hävittämistä ja kierrättämistä varten. Tuotteen ja sen sähköisten lisävarusteiden erillinen keräys ja kierrätys auttaa säästämään luonnonvaroja sekä suojelemaan ihmisten terveyttä ja ympäristöä.

Valmistaja: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA, USA 94043

Google Commerce Limited UK establishment, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ

Säädöstenmukaisuustiedot: EU

EU-vaatimustenmukaisuusilmoitus

Google LLC vakuuttaa, että radiolaitetyyppi G6ZUC noudattaa direktiivin 2014/53/EU (Radiolaitedirektiivi) vaatimuksia. Täydellinen vaatimustenmukaisuusvakuutus on saatavilla osoitteesta g.co/nestwifi/legal

Direktiivin 2014/53/EU mukaiset rajoitukset ja vaatimukset

Taajuusalueilla 5 150 – 5250 MHz ja 5 925 – 6 425 MHz laitetta saa käyttää seuraavissa maissa vain sisätiloissa: AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK(NI), CH, IS, LI, NO, TR.

Laitetta saa käyttää vain sisätiloissa, ja sisätilaksi luetaan myös lentokoneet sekä junat, joiden ikkunoissa on metallipinnoite tai vastaavalla tavalla signaalia vaimentava rakenne.Laitetta ei saa käyttää ulkotiloissa, ei myöskään ajoneuvoissa.

EU-vaatimustenmukaisuus

Taajuusalueet ja teho

Euroopan unioni

Tässä annetut tiedot ovat suurimmat sallitut radiotaajuustehot, joita lähetetään radiolaitteiden taajuusalueilla.

Taajuus

Teho

Wi-Fi 2 400 – 2 483,5 MHz

Korkeintaan 20 dBm

Wi-Fi 5 150 – 5 250 MHz

Korkeintaan 23 dBm

Wi-Fi 5 725 – 5 875 MHz

Korkeintaan 14 dBm

Wi-Fi 5 925 – 6 425 MHz

Korkeintaan 23 dBm

BLE: 2 400 – 2 483,5 MHz

Korkeintaan 10 dBm

IEEE802.15.4

Korkeintaan 12 dBm

Radiotaajuushäiriöt

Google ei ole vastuussa radio- tai televisiolähetysten häiriöistä, jotka aiheutuvat näiden laitteiden tai niiden lisätarvikkeiden luvattomista muokkauksista tai muiden kuin Googlen hyväksymien laitteiden ja johtojen käytöstä. Luvattomista muutoksista, muokkauksista tai yhdistelmistä aiheutuvien häiriöiden korjaaminen on käyttäjän vastuulla. Google ja sen valtuutetut jälleenmyyjät tai jakelijat eivät ole vastuussa vahingoista tai viranomaismääräysten rikkomuksista, jotka aiheutuvat ohjeiden vastaisesta käytöstä.

Waste Electrical and Electronic Equipment (WEEE) ‑direktiivi

Yllä oleva WEEE-symboli tarkoittaa, että paikallisten lakien ja säädösten mukaan tuotetta ei saa hävittää talousjätteen mukana. Kun tämän tuotteen käyttöikä on lopussa, vie se paikallisen viranomaisen osoittamaan keräyspisteeseen turvallista hävittämistä ja kierrättämistä varten. Tuotteen ja sen sähköisten lisävarusteiden erillinen keräys ja kierrätys auttaa säästämään luonnonvaroja sekä suojelemaan ihmisten terveyttä ja ympäristöä.

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

Säädöstenmukaisuustietojen lisäosiot: Ranska

Fiches Produit Relative Aux Qualités Et Caractéristiques Environnementales - France

Nest Wifi Pro

QUALITÉS ET CARACTÉRISTIQUES ENVIRONNEMENTALES DU PRODUIT

Métaux Précieux

Contient au moins 20 milligrammes de métaux précieux1

Recyclabilité

Appareil Wifi majoritairement recyclable

Batterie majoritairement recyclable

Incorporation de Matière Recyclée

Produit comportant au moins 60% de matières recyclées2

Présence d’une Substance Dangereuse

Contient une substance extrêmement préoccupante:

Plomb

2-methyl-1-(4-methylthiophenyl)-2-morpholinopropan-1-one

Benzene-1,2,4-tricarboxylic acid 1,2 anhydride

QUALITÉS ET CARACTÉRISTIQUES ENVIRONNEMENTALES DE L’EMBALLAGE

Recyclabilité

Emballage entièrement recyclable3

Incorporation de Matière Recyclée

Emballage comportant au moins 44% de matières recyclées4

1 Exclut adaptateur secteur, câble Ethernet

2 Basé sur le poids du produit

3 Basé sur l'évaluation CITEO TREE

4 Basé sur le poids de l'emballage

RoHS-vaatimusten noudattaminen

Tämä tuote noudattaa 8.6.2011 annettua Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiiviä 2011/65/EU tiettyjen vaarallisten aineiden käytön rajoittamisesta sähkö- ja elektroniikkalaitteissa (RoHS) muutoksineen.

REACH-asetus

REACH-asetus (Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus N:o 1907/2006 kemikaalien rekisteröinnistä, arvioinnista, lupamenettelyistä ja rajoituksista) on kemikaaleja koskeva EU:n sääntelykehys. Google noudattaa kaikkia asetuksen vaatimuksia ja on sitoutunut antamaan asiakkailleen tietoja REACH-asetuksen mukaisista erityistä huolta aiheuttavista aineista. Saat lisätietoja lähettämällä Googlelle viestiä osoitteeseen Env-Compliance@google.com.

Valmistaja: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA, USA 94043

Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, D02 R296, Ireland

Säädöstenmukaisuustiedot: Australia

Tuote on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Säädöstenmukaisuustiedot: Uusi-Seelanti

Tuote on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Rajoitettu takuu

Rajoitettu takuu on saatavilla myös Googlen laitteistotakuukeskuksessa.

© Google LLC. Google, Google Next Wifi Pro, G-logo ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Nest Wifi ‑reititin ja -pisteGoogle Nest Wifi (reititin ja piste)

Mistä tuotetiedot löytyvät

Turvallisuusvaroitukset

Säädöstenmukaisuustiedot

Yhdysvallat

Kanada

Euroopan unioni

Australia

Singapore

Japani

Mistä tuotetiedot löytyvät

Tämä opas sisältää samat turvallisuuden perusohjeet, jotka löydät myös Nest Wifi ‑reitittimen tai ‑lisäpisteen mukana tulevasta turvallisuus- ja takuuoppaasta. Siinä on myös muita turvallisuus-, säädöstenmukaisuus- ja takuutietoja Nest Wifi ‑reitittimestä tai ‑lisäpisteestä.

Turvallisuusvaroitukset

Varoitus VAROITUS: TERVEYS- JA TURVALLISUUSTIETOJA; LUE ENNEN KÄYTTÖÄ VÄHENTÄÄKSESI HENKILÖVAHINKOJEN, EPÄMUKAVUUDEN JA OMAISUUSVAHINKOJEN (KUTEN NEST WIFI ‑REITITTIMEEN KOHDISTUVAN VAHINGON) JA MUIDEN VAAROJEN RISKIÄ.

Noudata seuraavia varotoimia, jotta laite, sen lisävarusteet tai siihen liitetyt laitteet eivät vaurioidu ja jotta henkilövahinkojen, epämukavuuden, omaisuusvahinkojen tai muiden vaarojen riski pienenee.

Käsittely

Käsittele Nest Wifi ‑reititintä tai ‑lisäpistettä varoen. Laite voi vahingoittua, jos taivutat sitä tai purat, pudotat, poltat, murskaat tai puhkaiset sen. Älä käytä laitetta, jos sen ulkokuori on vahingoittunut. Vahingoittuneen laitteen käyttö voi johtaa tapaturmaan. Älä altista laitetta nesteille, sillä ne voivat aiheuttaa oikosulkuja ja ylikuumenemista.  Jos laite kastuu, älä yritä kuivata sitä ulkoisella lämmönlähteellä.  Nest Wifi ‑reititin tai ‑lisäpiste on suunniteltu käytettäväksi kuivissa sisätiloissa.

Nest Wifi ‐reititin tai ‑lisäpiste on suunniteltu toimimaan 0–35 °C:ssa, ja sen säilytyslämpötila on –20…+60 °C. Älä jätä Nest Wifi ‑reititintä tai ‑lisäpistettä paikkaan, jossa lämpötila voi nousta yli 60 °C:een, kuten auton kojelaudalle tai lämmittimien lähelle, sillä tämä voi vahingoittaa tuotetta tai aiheuttaa tulipalovaaran.  Pidä laite kaukana lämmönlähteistä ja suorasta auringonvalosta. Jos laite kuumenee liikaa, irrota se virtalähteestä (jos se on liitetty sellaiseen), siirrä laite viileämpään paikkaan äläkä käytä sitä, ennen kuin se on jäähtynyt.

Korjaus ja huolto

Älä yritä korjata Nest Wifi ‑reititintä tai ‑lisäpistettä itse. Laitteen purkaminen voi aiheuttaa vammoja tai vahingoittaa laitetta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun äläkä käytä laitetta, jos se ei toimi kunnolla tai se on vahingoittunut. Löydät verkko-ohjeita ja ‑tukea osoitteesta g.co/nestwifi/help. Voit ottaa yhteyttä asiantuntijaan osoitteessa g.co/nest/contact.

Laitteen virtalähde

Varmista, että ilma pääsee kiertämään virta-adapterin ja Nest Wifi ‑reitittimen tai ‑lisäpisteen ympärillä, kun ne ovat käytössä. Vaurioituneiden johtojen tai virta-adapterien käyttäminen voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun tai henkilövahinkoja tai vahingoittaa laitetta tai muuta omaisuutta.  Kun käytät laitetta, varmista, että virta-adapteri on liitetty laitteen lähellä olevaan ja helposti saavutettavaan pistorasiaan. Vältä laitteen käyttöä suorassa auringonvalossa. Tämä laite on tarkoitettu käytettäväksi sertifioidun, IEC 60950-1 ‑standardin mukaisen rajoitetun virtalähteen (LPS) tai IEC 62368-1 ‑standardin mukaisen PS2-luokan virtalähteen kanssa (nimellisarvot 14 V DC, enintään 1,1 A).

Käytä Nest Wifi ‑reitittimen tai ‑lisäpisteen kanssa vain sen mukana tulevaa virta-adapteria ja johtoa. Muunlainen käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun tai henkilövahinkoja tai vahingoittaa laitetta ja lisävarusteita.

Kun irrotat virta-adapteria pistorasiasta, pidä kiinni virtalähteestä, älä johdosta.  Älä kierrä tai väännä johtoa äläkä työnnä liitintä porttiin voimalla.

Pitkäaikainen lämpöaltistus

Nest Wifi ‑reititin tai ‑lisäpiste tuottaa lämpöä normaalin käytön aikana ja on pintalämpötilaa koskevien standardien ja rajoitusten mukainen. Vältä laitteen pitkäkestoista suoraa tai epäsuoraa kosketusta ihoon laitteen ollessa käytössä, sillä ihon pitkäkestoinen altistaminen kuumalle voi tuntua epämukavalta tai aiheuttaa palovamman.

Ympäristörajoitukset

Jotta Nest Wifi ‑reitittimen tai ‑lisäpisteen osat tai sisäiset virtapiirit eivät vahingoittuisi, älä käytä tai säilytä laitetta tai sen lisävarusteita pölyisissä, savuisissa, kosteissa tai likaisissa olosuhteissa tai magneettikenttien lähellä.  Pidä laite poissa suorasta auringonvalosta ja lämmönlähteiden läheltä. Älä jätä laitetta mihinkään, missä lämpötila voi nousta yli 60 °C:seen, kuten ikkunalaudalle, lämmittimien lähelle tai ikkunan eteen paikassa, joka altistuu pitkään suoralle auringonvalolle tai voimakkaalle ultraviolettisäteilylle.  Tämä saattaa vahingoittaa laitetta tai aiheuttaa tulipalo‑ tai räjähdysvaaran.

Räjähdysvaaralliset tilat

Älä käytä, säilytä tai kuljeta Nest Wifi ‑reititintä paikassa, jossa säilytetään helposti syttyviä tai räjähtäviä aineita (esim. huoltoasemilla, polttoainevarastoissa tai kemikaalilaitoksissa). Älä käytä langatonta laitetta räjäytystöiden lähellä tai räjähdysvaarallisissa olosuhteissa, kuten tiloissa, joiden ilmassa on paljon paloherkkiä kemikaaleja, höyryjä tai hiukkasia (esim. rakeita, pölyä tai metallijauheita). Tällaisissa tiloissa kipinät voivat saada aikaan räjähdyksen tai tulipalon aiheuttaen henkilövahinkoja ja jopa kuoleman. Kiinnitä huomiota ilmoituksiin ja kyltteihin, joissa kerrotaan näiden riskien mahdollisuudesta.

Radiotaajuushäiriöt

Noudata sääntöjä, jotka kieltävät langattoman tekniikan (esim. Wi-Fi-yhteyden) käytön. Laite on suunniteltu radiotaajuuspäästöjä koskevien määräysten mukaiseksi, mutta langattomien laitteiden käyttö voi vaikuttaa negatiivisesti muihin elektronisiin laitteisiin.

Lääkintälaitehäiriöt

Laite käyttää radioita sekä muita sähkömagneettisia kenttiä muodostavia osia.  Sähkömagneettiset kentät ja magneetit voivat häiritä sydämentahdistimien tai muiden implantoitujen lääkinnällisten laitteiden toimintaa. Pidä tuote ja sen virta-adapteri aina turvallisen etäisyyden päässä sydämentahdistimesta tai muusta implantoidusta lääkintälaitteesta. Jos sinulla on kysyttävää Google-laitteen käyttämisestä sydämentahdistimen tai muun implantoidun lääkintälaitteen lähellä, ota yhteyttä terveyspalvelujen tarjoajaan. Jos epäilet tuotteen häiritsevän sydämentahdistimesi tai muun implantoidun lääkintälaitteen toimintaa, sammuta kyseinen Google-laite ja pyydä lääkäriltäsi omaa lääkintälaitettasi koskevia ohjeita.

Lasten turvallisuus

Tämä laite ei ole lelu. Tuote (tai sen lisävaruste) voi sisältää pieniä, muovisia ja teräväreunaisia osia, jotka voivat aiheuttaa loukkaantumis- tai tukehtumisvaaran. Lapsia on kuristunut johtoihin ja kaapeleihin. Pidä Nest Wifi ‑reitittimen johdot poissa lasten ulottuvilta (yli metrin päässä) äläkä anna lasten leikkiä laitteella tai sen lisävarusteilla. Lapset voivat satuttaa itsensä tai muita tai vahingoittaa tuotetta. Ota heti yhteyttä lääkäriin, jos lapsi nielee pieniä osia.

Hätäviestintä

Laitteen toiminta perustuu radiosignaaleihin, joten yhteyttä ei ehkä voida muodostaa tai ylläpitää kaikissa olosuhteissa. Langattomat laitteet eivät välttämättä ole luotettavia hätätilanteiden viestinnässä. Joillakin oikeudenkäyttöalueilla hätätilannetietoja lähetetään langattomien verkkojen kautta, mutta laite ei välttämättä aina saa näitä viestejä. Tämä riippuu muun muassa verkkoyhteydestä.

Asianmukainen käsittely ja käyttö

Seuraa näitä ohjeita, kun käytät Nest Wifi ‑reititintä tai ‑lisäpistettä, tai niiden säilytyksen, puhdistuksen ja hävittämisen aikana.

Käyttölämpötila

Älä käytä laitetta tai sen virta-adapteria alle 0 °C:n tai yli 35 °C:n lämpötilassa. Jos laitteen sisälämpötila ylittää normaalin käyttölämpötilan, se yrittää säädellä lämpötilaansa, jolloin toimintakyky ja yhteydet voivat kärsiä tai se voi sammua. Et välttämättä voi käyttää laitetta, kun se säätelee lämpötilaansa. Siirrä laite viileämpään (tai lämpimämpään) paikkaan ja odota muutama minuutti, ennen kuin yrität käyttää sitä uudelleen.
Suositeltu käyttökosteus: 5 ~ 95 %.

Hoito ja puhdistus

Irrota tuote ja virta-adapteri pistorasiasta ennen niiden puhdistamista, ukkosen aikana tai kun laitteet ovat pitkään käyttämättä. Puhdista Nest Wifi ‑reititin tai ‑lisäpiste ja sen lisävarusteet puhtaalla, pehmeällä ja kuivalla liinalla.
Älä käytä tuotteen tai sen lisävarusteiden puhdistukseen kemiallisia puhdistusaineita tai muita kemikaaleja (kuten alkoholia tai bentseeniä).

Vedenkestävyys

Älä altista tuotetta nesteille, sillä ne voivat aiheuttaa oikosulkuja ja ylikuumenemista. Laite, sen virtalähde ja muut lisävarusteet eivät ole vedenkestäviä eikä niitä pitäisi altista nesteille.

Magneettikentät

Vältä magneettia sisältävien tai magneettiin reagoivien tuotteiden, esim. credit-korttien, pankkikorttien, ääni-/videonauhojen tai magneettisten muistilaitteiden, laittamista tuotteen tai sen lisävarusteiden lähelle, koska saatat menettää kyseisiin tuotteisiin tallennettuja tietoja. Magneeteille herkkiä tietovälineitä tulee säilyttää vähintään 5 cm:n päässä tästä tuotteesta.

Huolto ja tuki

Vain Google saa korjata laitteita. Valtuuttamattomat korjaukset tai muokkaukset voivat vahingoittaa laitetta pysyvästi sekä vaikuttaa takuuseen ja laitteen säädöstenmukaiseen käyttöön. Ota yhteyttä asiakaspalveluun valtuutetun huollon järjestämiseksi. Löydät ohjeita ja tukea verkosta osoitteesta g.co/nestwifi/help.

Säädöstenmukaisuustiedot

Nest Wifi ‑reititintä tai ‑lisäpistettä koskevat säädöstenmukaisuustiedot sekä sertifiointi- ja yhteensopivuusmerkinnät löytyvät tuotteen pohjasta.

Säädöstenmukaisuustiedot: Yhdysvallat

FCC-määräysten noudattaminen

Huom. Tämä laite on testattu ja sen on todettu noudattavan luokan B digitaalilaitteille asetettuja vaatimuksia FCC-normien osan 15 mukaisesti. Sääntöjen tarkoitus on tarjota kotikäytössä oleville laitteille kohtuullinen suoja haitallisilta häiriöiltä. Laite luo, käyttää ja voi säteillä energiaa radiotaajuuksilla. Jos sitä ei asenneta ja käytetä ohjeiden mukaisesti, laite voi aiheuttaa haitallisia häiriöitä radioliikenteelle. Häiriöt ovat joka tapauksessa mahdollisia joissakin tilanteissa. Jos laite häiritsee radio- tai televisiolähetysten vastaanottoa, tarkista asia sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen ja yritä korjata tilanne seuraavilla tavoilla:

• Käännä tai siirrä vastaanottimen antennia.
  • Siirrä laitetta ja vastaanotinta kauemmas toisistaan.
  • Kytke laite pistorasiaan, joka on eri virtapiirissä kuin vastaanotin.
  • Pyydä apua jälleenmyyjältä tai kokeneelta radio- ja TV-asentajalta.

Vastuullinen osapuoli – Yhdysvaltain yhteystiedot
Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
Ota yhteyttä: g.co/nest/contact

Muutokset ja muokkaukset, joita Google ei ole nimenomaisesti hyväksynyt, voivat mitätöidä käyttäjän oikeuden käyttää laitetta.

Laite on FCC-normien osan 15 mukainen. Sen käyttö on sallittu kahdella ehdolla:
1. Laite ei saa aiheuttaa haitallisia häiriöitä.
2. Laitteen on otettava vastaan kaikki häiriöt, myös sen toimintaa häiritsevät häiriöt.

EMC-vaatimustenmukaisuusilmoitus

Tärkeää: Tämän laitteen ja sen virta-adapterin on osoitettu noudattavan EMC-vaatimuksia tiettyjen ehtojen puitteissa. Näihin kuuluvat esimerkiksi yhteensopivien lisälaitteiden käyttö ja suojattujen johtojen käyttö järjestelmän osien välillä. On tärkeää, että käytät yhteensopivia lisälaitteita ja suojattuja johtoja järjestelmän osien välillä vähentääksesi radioiden, televisioiden ja muiden sähkölaitteiden häirinnän mahdollisuutta.

Radiotaajuusaltistus

Laite noudattaa Yhdysvaltain FCC-komission (Federal Communications Commission) asetuksia radioaalloille altistumisesta, ja on suunniteltu ja valmistettu siten, että FCC:n radiotaajuuksille altistumisen turvarajat eivät ylity. FCC:n radiotaajuusaltistusta koskevat määräykset edellyttävät, että laitteen käytön aikana antennin ja ihmisten välisen etäisyyden on oltava vähintään 25,5 cm. Laitetta ei saa sijoittaa muiden antennien tai lähettimien läheisyyteen tai kokoonpanoon.

Kierrätys

Tietoja kierrätyksestä Yhdysvalloissa on osoitteessa g.co/HWRecyclingProgram.

Säädöstenmukaisuustiedot: Kanada

Industry Canada, luokka B
Tämä luokan B digitaalilaite noudattaa standardia CAN ICES-3 (B)/NMB-3(B)
Cet appareil numérique de la classe B est vaatimusten mukainen à la norme NMB-003 du Canada. [CONFIRM TRANSLATION]

Huom.
Innovation, Science and Economic Development Canadan ja Federal Communications Commissionin määräysten mukaisesti muutokset tai muokkaukset, joita Google LLC ei ole nimenomaisesti hyväksynyt, voivat mitätöidä käyttäjän oikeuden käyttää laitetta.

En vertu de la réglementation d’Innovation, Sciences et Développement économique Canada et de la Commission fédérale des communications, toute modification n’ayant pas été approuvée expressément par Google LLC peut entraîner l’annulation du droit qui vous a été accordé
d’utiliser cet équipement.

H2C noudattaa ISEDin lisenssivapaita RSS-standardeja. Käyttö on sallittu seuraavilla kahdella ehdolla: (1) laite ei saa aiheuttaa häiriöitä ja (2) laitteen on otettava vastaan kaikki häiriöt, myös sen toimintaa mahdollisesti häiritsevät häiriöt.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio
exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:
(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et
(2) l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Taajuusalueella 5 150 – 5 250 MHz toimiva laite on tarkoitettu vain sisäkäyttöön, jotta samaa kanavaa käyttäviä mobiilisatelliittijärjestelmiä ei häiritä.
Les dispositifs fonctionnant dans la bande de 5 150 à 5 250 MHz sont réservés uniquement pour une utilisation à l’intérieur afin de réduire les risques de brouillage préjudiciable aux systèmes de satellites mobiles utilisant les mêmes canaux.

Radiotaajuusaltistus

Laite noudattaa radiotaajuusaltistukselle normaalissa ympäristössä asetettuja rajoja. Radiotaajuusalistusrajan ylittämisen välttämiseksi ihmiskontaktin ja antennin välisen etäisyyden pitää olla tavallisen käytön aikana vähintään 25,5 cm.

Säädöstenmukaisuustiedot: EU / Yhdistynyt kuningaskunta

Taajuusalueet ja teho
Euroopan unioni / Yhdistynyt kuningaskunta
Laitteet toimivat EU:ssa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa seuraavilla taajuusalueilla:

Bluetooth : 2 402 – 2 480 MHz
Thread:      2 405 – 2 480 MHz
WLAN:        2 412 – 2 472 MHz, 5 180 – 5 240 / 5 180 – 5 700 MHz

Google Nest Wifi ‑reititin: 2 400 – 2 483,5 MHz: WLAN (enintään 20 dBm), BLE (enintään 10 dBm),
BT (enintään 10 dBm), IEEE802.15.4 (enintään 10 dBm). 5 150 – 5 250 MHz: WLAN
(enintään 23 dBm).
Googlen Nest Wifi ‑piste: 2 400 – 2 483,5 MHz: WLAN (enintään 20 dBm), BLE (enintään 10 dBm),
BT (enintään 10 dBm), IEEE802.15.4 (enintään 10 dBm). 5 150 – 5 250 MHz: WLAN
(enintään 23 dBm). 5 250 – 5 350 MHz: WLAN (enintään 23 dBm). 5 470 – 5 725 MHz:
WLAN (enintään 30 dBm)

Radiotaajuusaltistus

Laite noudattaa radiotaajuusaltistukselle normaalissa ympäristössä asetettuja rajoja. Radiotaajuusalistusrajan ylittämisen välttämiseksi ihmiskontaktin ja antennin välisen etäisyyden pitää olla tavallisen käytön aikana vähintään 20 cm.

Radiotaajuushäiriöt

Google ei ole vastuussa radio- tai televisiolähetysten häiriöistä, jotka aiheutuvat näiden laitteiden tai niiden lisätarvikkeiden luvattomista muokkauksista tai muiden kuin Googlen hyväksymien laitteiden ja johtojen käytöstä. Luvattomista muutoksista, muokkauksista tai yhdistelmistä aiheutuvien häiriöiden korjaaminen on käyttäjän vastuulla. Google ja valtuutetut jälleenmyyjät tai jakelijat eivät ole vastuussa vahingoista tai viranomaismääräysten rikkomuksista, jotka aiheutuvat näiden ohjeiden vastaisesta käytöstä.

EU-vaatimustenmukaisuusilmoitus

Google LLC vakuuttaa, että radiolaitetyyppi H2D / H2E noudattaa direktiivin 2014/53/EU (Radiolaitedirektiivi) vaatimuksia. Täydellinen vaatimustenmukaisuusvakuutus on nähtävillä osoitteessa g.co/cast/red.

Direktiivin 2014/53/EU mukaiset rajoitukset ja vaatimukset

Laitetta saa käyttää vain sisätiloissa, kun sitä käytetään taajuusalueella 5 150 – 5 350 MHz seuraavissa maissa: AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK(NI), CH, IS, LI, NO, TR.

EU-vaatimustenmukaisuus

Yhdistyneen kuningaskunnan vaatimustenmukaisuusilmoitus

Yhdistyneen kuningaskunnan VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS: Google LLC vakuuttaa, että sähkölaitetyyppi H2D / H2E on asiaankuuluvien lakisääteisten vaatimusten mukainen. Yhdistyneen kuningaskunnan vaatimustenmukaisuusvakuutus on kokonaisuudessaan luettavissa osoitteessa g.co/nest/conformity.

Radiolaitesäännösten 2017 mukaiset rajoitukset ja vaatimukset Laitetta saa käyttää vain sisätiloissa, kun sitä käytetään taajuusalueella 5 150 – 5 350 MHz Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Sähkö- ja elektroniikkalaiteromudirektiivi (WEEE) / Yhdistyneen kuningaskunnan sähkö- ja elektroniikkalaitteita koskevat säännöt

Älä laita akkuja sekajätteeseen

Yllä oleva WEEE-symboli tarkoittaa, että paikallisten lakien ja säädösten mukaan tuotetta ei saa hävittää kotitalousjätteen mukana. Kun tämän tuotteen käyttöikä on lopussa, vie se paikallisen viranomaisen osoittamaan keräyspisteeseen turvallista hävittämistä ja kierrättämistä varten. Tuotteen ja sen sähköisten lisävarusteiden erillinen keräys ja kierrätys auttaa säästämään luonnonvaroja sekä suojelemaan ihmisten terveyttä ja ympäristöä.

Muut säädöstenmukaisuustiedot Saksassa

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

RoHS-vaatimusten noudattaminen

Tämä tuote noudattaa Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiiviä 2011/65/EU tiettyjen vaarallisten aineiden käytön rajoittamisesta sähkö- ja elektroniikkalaitteissa (RoHS) muutoksineen.

REACH-asetus

REACH-asetus (Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus N:o 1907/2006 kemikaalien rekisteröinnistä, arvioinnista, lupamenettelyistä ja rajoituksista) on kemikaaleja koskeva EU:n sääntelykehys. Google noudattaa kaikkia asetuksen vaatimuksia ja on sitoutunut antamaan asiakkailleen tietoja REACH-asetuksen mukaisista erityistä huolta aiheuttavista aineista. Saat lisätietoja lähettämällä Googlelle viestiä osoitteeseen Env-Compliance@google.com.

Valmistajan tiedot

Valmistaja: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, USA, 94043

Maahantuojan tiedot

Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Ireland

Google Commerce Limited UK establishment, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ, UK

Säädöstenmukaisuustiedot: Australia

Näiden laitteiden WLAN-toimintoja saa käyttää vain sisätiloissa taajuusalueella 5 150 – 5 350 MHz, jotta samaa kanavaa käyttäviä mobiilisatelliittijärjestelmiä ei häiritä.

Radiotaajuusaltistus

Laite noudattaa radiotaajuusaltistukselle normaalissa ympäristössä asetettuja rajoja. Radiotaajuusalistusrajan ylittämisen välttämiseksi ihmiskontaktin ja antennin välisen etäisyyden pitää olla tavallisen käytön aikana vähintään 20 cm.

Taajuusalueella 5 150 – 5 250 MHz toimiva laite on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Säädöstenmukaisuustiedot: Singapore

EMC-vaatimustenmukaisuus

Tärkeää: Tämän laitteen, sen virta-adapterin ja muiden sen mukana tulleiden lisävarusteiden on osoitettu noudattavan EMC-vaatimuksia tiettyjen ehtojen puitteissa. Näihin kuuluu esimerkiksi yhteensopivien lisälaitteiden käyttö ja suojattujen johtojen käyttö järjestelmän osien välillä. On tärkeää, että käytät yhteensopivia lisälaitteita ja suojattuja johtoja järjestelmän osien välillä vähentääksesi radioiden, televisioiden ja muiden sähkölaitteiden häirinnän mahdollisuutta.

Radiotaajuusaltistus

Laite noudattaa radiotaajuusaltistukselle normaalissa ympäristössä asetettuja rajoja. Radiotaajuusalistusrajan ylittämisen välttämiseksi ihmiskontaktin ja antennin välisen etäisyyden pitää olla tavallisen käytön aikana vähintään 20 cm.

IMDA-määräysten noudattaminen

Säädöstenmukaisuustiedot: Japani

Luokka B ITE

この装置は、クラス B 情報技術装置です。この装置は、家庭環境で使用することを目 的としていますが、この装置がラジオやテレビジョン受信機に近接して使用されると、 受信障害を引き起こすことがあります。 取扱説明書に従って正しい取り扱いをして下さい。 VCCI-B

Tämä on VCCI Councilin standardin mukainen luokan B tuote. Se voi aiheuttaa häiriöitä, jos sitä käytetään radio- tai televisiovastaanottimen lähellä kotiympäristössä. Asenna ja käytä laitetta käyttöoppaan mukaisesti.

© Google LLC. Google ja Nest Wifi ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Google Wifi pointGoogle Wifi

Mistä tuotetiedot löytyvät

Tämä opas sisältää samat turvallisuuden perusohjeet, jotka löydät myös Google Wifin mukana tulevasta turvallisuus- ja takuuoppaasta. Se sisältää myös muita Google Wifiä koskevia turvallisuus-, säädöstenmukaisuus- ja takuutietoja.

Ostomaan takuutiedot sekä ohjeet takuuvaatimuksen tekemiseen: Googlen laitteistotakuukeskus.

Ohjeita Nest Wifi ‑reitittimelle: g.co/nestwifi/help

Turvallisuusvaroitukset

Varoitus VAROITUS: TERVEYS- JA TURVALLISUUSTIEDOT – LUE ENNEN KÄYTTÖÄ VÄHENTÄÄKSESI HENKILÖVAHINKOJEN, EPÄMUKAVUUDEN, OMAISUUSVAHINKOJEN (KUTEN NEST WIFI ‑REITITTIMEEN KOHDISTUVAN VAHINGON) JA MUIDEN VAAROJEN RISKIÄ.

Noudata seuraavia varotoimia, jotta laite, sen lisävarusteet tai siihen liitetyt laitteet eivät vaurioidu ja jotta henkilövahinkojen, epämukavuuden, omaisuusvahinkojen tai muiden vaarojen riski pienenee.

Käsittely

Käsittele Google Wifiä varoen. Laite voi vahingoittua, jos taivutat sitä tai purat, pudotat, poltat, murskaat tai puhkaiset sen. Älä käytä laitetta, jos sen ulkokuori on vahingoittunut. Vahingoittuneen laitteen käyttö voi johtaa tapaturmaan. Älä altista laitetta nesteille, sillä ne voivat aiheuttaa oikosulkuja ja ylikuumenemista. Jos laite kastuu, älä yritä kuivata sitä ulkoisella lämmönlähteellä. Google Wifi on suunniteltu käytettäväksi kuivissa sisätiloissa.

Google Wifi on suunniteltu toimimaan lämpötilassa 0–35 °C, ja sitä pitäisi säilyttää lämpötilassa –20…60 °C. Älä jätä Google Wifiä mihinkään, missä lämpötila voi nousta yli 60 asteeseen, kuten auton kojelaudalle tai lämmittimien lähelle, sillä tämä voi vahingoittaa tuotetta tai aiheuttaa tulipalovaaran. Pidä laite kaukana lämmönlähteistä ja suorasta auringonvalosta. Jos laite kuumenee liikaa, irrota se virtalähteestä (jos se on liitetty sellaiseen), siirrä laite viileämpään paikkaan äläkä käytä sitä, ennen kuin se on jäähtynyt.

Korjaus ja huolto

Älä yritä korjata Google Wifiä itse. Laitteen purkaminen voi aiheuttaa vammoja tai vahingoittaa laitetta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun äläkä käytä laitetta, jos se ei toimi kunnolla tai jos se on vahingoittunut. Löydät verkko-ohjeita ja ‑tukea osoitteesta g.co/nestwifi/help. Jos haluat ottaa yhteyttä asiantuntijaan, siirry osoitteeseen g.co/nest/contact.

Laitteen virtalähde

Varmista, että ilma pääsee kiertämään virtalähteen ja Google Wifin ympärillä, kun se on käytössä. Vaurioituneiden johtojen tai virtalähteiden käyttäminen voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun tai henkilövahinkoja tai vahingoittaa laitetta tai muuta omaisuutta. Kun käytät laitetta, varmista, että virtalähde on liitetty laitteen lähellä olevaan ja helposti saavutettavaan pistorasiaan. Vältä laitteen käyttöä suorassa auringonvalossa. Tämä laite on tarkoitettu käytettäväksi sertifioidun, IEC 60950-1 ‑standardin mukaisen rajoitetun virtalähteen (LPS) tai IEC 62368-1 ‑standardin mukaisen PS2-luokan virtalähteen kanssa (nimellisarvot 14 V DC, enintään 1,1 A).

Käytä Google Wifiä vain sen mukana toimitetulla virtalähteellä ja johdolla. Muunlainen käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun tai henkilövahinkoja tai vahingoittaa laitetta ja lisävarusteita.

Kun irrotat virtalähdettä pistorasiasta, pidä kiinni virtalähteestä, älä johdosta. Älä kierrä tai väännä johtoa äläkä työnnä liitintä porttiin voimalla.

Pitkäaikainen lämpöaltistus

Google Wifi lämpenee normaalissa käytössä ja noudattaa pintalämpötilaa koskevia standardeja ja rajoituksia. Vältä laitteen pitkäkestoista suoraa tai epäsuoraa kosketusta ihoon laitteen ollessa käytössä, sillä ihon pitkäkestoinen altistaminen kuumalle voi tuntua epämukavalta tai aiheuttaa palovamman.

Ympäristörajoitukset

Jotta Google Wifin osat tai sisäiset virtapiirit eivät vahingoittuisi, älä käytä tai säilytä laitetta tai sen lisävarusteita pölyisissä, savuisissa, kosteissa tai likaisissa olosuhteissa tai magneettikenttien lähellä. Pidä laite poissa suorasta auringonvalosta ja lämmönlähteiden läheltä. Älä jätä laitetta mihinkään, missä lämpötila voi nousta yli 60 °C:seen, kuten ikkunalaudalle, lämmittimien lähelle tai ikkunan eteen paikassa, joka altistuu pitkään suoralle auringonvalolle tai voimakkaalle ultraviolettisäteilylle. Tämä saattaa vahingoittaa laitetta tai aiheuttaa tulipalo‑ tai räjähdysvaaran.

Räjähdysherkät olosuhteet

Älä käytä, säilytä tai kuljeta Nest Wifi ‑reititintä paikassa, jossa säilytetään helposti syttyviä tai räjähtäviä aineita (esim. huoltoasemilla, polttoainevarastoissa tai kemikaalilaitoksissa). Älä käytä langatonta laitetta räjäytystöiden lähellä tai räjähdysvaarallisissa olosuhteissa, kuten tiloissa, joiden ilmassa on paljon paloherkkiä kemikaaleja, höyryjä tai hiukkasia (esim. rakeita, pölyä tai metallijauheita). Tällaisissa tiloissa kipinät voivat saada aikaan räjähdyksen tai tulipalon aiheuttaen henkilövahinkoja ja jopa kuoleman. Kiinnitä huomiota kaikkiin ilmoituksiin ja kyltteihin, joissa kerrotaan näiden riskien mahdollisuudesta.

Radiotaajuushäiriöt

Noudata sääntöjä, jotka kieltävät langattoman tekniikan (esim. Wi-Fi-yhteyden) käytön. Laite on suunniteltu radiotaajuuspäästöjä koskevien määräysten mukaiseksi, mutta langattomien laitteiden käyttö voi vaikuttaa negatiivisesti muihin elektronisiin laitteisiin.

Lääkintälaitehäiriöt

Laite käyttää radioita sekä muita sähkömagneettisia kenttiä muodostavia osia. Sähkömagneettiset kentät ja magneetit voivat häiritä sydämentahdistimien tai muiden implantoitujen lääkinnällisten laitteiden toimintaa. Pidä tuote ja sen virtalähde aina turvallisen etäisyyden päässä sydämentahdistimesta tai muusta implantoidusta lääkintälaitteesta. Jos sinulla on kysyttävää Google-laitteen käyttämisestä sydämentahdistimen tai muun implantoidun lääkintälaitteen lähellä, ota yhteyttä terveyspalvelujen tarjoajaan. Jos epäilet tuotteen häiritsevän sydämentahdistimesi tai muun implantoidun lääkintälaitteen toimintaa, sammuta kyseinen Google-laite ja pyydä lääkäriltäsi omaa lääkintälaitettasi koskevia ohjeita.

Lapsiturvallisuus

Tämä laite ei ole lelu. Tuote (tai sen lisävaruste) voi sisältää pieniä, muovisia ja teräväreunaisia osia, jotka voivat aiheuttaa loukkaantumis- tai tukehtumisvaaran. Lapsia on kuristunut johtoihin ja kaapeleihin. Pidä Nest Wifi ‑reitittimen johdot poissa lasten ulottuvilta (yli metrin päässä) äläkä anna lasten leikkiä laitteella tai sen lisävarusteilla. Lapset voivat satuttaa itsensä tai muita tai vahingoittaa tuotetta. Ota heti yhteyttä lääkäriin, jos lapsi nielee pieniä osia.

Hätätilanteiden viestintä

Laitteen toiminta perustuu radiosignaaleihin, joten yhteyttä ei ehkä voida muodostaa tai ylläpitää kaikissa olosuhteissa. Langattomat laitteet eivät välttämättä ole luotettavia hätätilanteiden viestinnässä. Joillakin oikeudenkäyttöalueilla hätätilannetietoja lähetetään langattomien verkkojen kautta, mutta puhelimesi ei välttämättä aina saa näitä viestejä. Tämä riippuu muun muassa verkkoyhteydestä.

Asianmukainen käsittely ja käyttö

Noudata näitä Google Wifin käyttö-, säilytys-, puhdistus- ja hävittämisohjeita:

Käyttölämpötila

Älä käytä laitetta tai sen virtalähdettä alle 0 °C:n tai yli 35 °C:n lämpötilassa. Jos laitteen sisälämpötila ylittää normaalin käyttölämpötilan, se yrittää säädellä lämpötilaansa, jolloin toimintakyky ja yhteydet voivat kärsiä tai se voi sammua. Et välttämättä voi käyttää laitetta, kun se säätelee lämpötilaansa. Siirrä laite viileämpään (tai lämpimämpään) paikkaan ja odota muutama minuutti, ennen kuin yrität käyttää sitä uudelleen.

Suositeltu käyttökosteus: 5 ~ 95 %.

Hoito ja puhdistus

Irrota tuote virtalähteestä ja virtalähde pistorasiasta ennen niiden puhdistamista, ukkosen aikana tai kun laitteet ovat pitkään käyttämättä. Puhdista Google Wifi ja sen lisävarusteet puhtaalla, pehmeällä ja kuivalla liinalla.

Älä käytä tuotteen tai sen lisävarusteiden puhdistukseen kemiallisia puhdistusaineita tai muita kemikaaleja (kuten alkoholia tai bentseeniä).

Vedenkestävyys

Älä altista tuotetta nesteille, sillä ne voivat aiheuttaa oikosulkuja ja ylikuumenemista. Laite, sen virtalähde ja muut lisävarusteet eivät ole vedenkestäviä eikä niitä pitäisi altista nesteille.

Magneettikentät

Vältä magneettia sisältävien tai magneettiin reagoivien tuotteiden, esim. credit-korttien, pankkikorttien, ääni-/videonauhojen tai magneettisten muistilaitteiden, laittamista tuotteen tai sen lisävarusteiden lähelle, koska saatat menettää kyseisiin tuotteisiin tallennettuja tietoja. Magneeteille herkkiä tietovälineitä tulee säilyttää vähintään 5 cm:n päässä tästä tuotteesta.

Huolto ja tuki

Vain Google saa korjata laitteita. Ota yhteyttä asiakaspalveluun valtuutetun huollon järjestämiseksi. Löydät verkko-ohjeita ja ‑tukea osoitteesta g.co/nestwifi/help.

Säädöstenmukaisuustiedot

Google Wifiä erityisesti koskevat säädöstenmukaisuustiedot sekä sertifiointi- ja yhteensopivuusmerkinnät löytyvät tuotteen alaosasta.

Säädöstenmukaisuustiedot: Yhdysvallat

FCC-määräysten noudattaminen

Huom. Tämä laite on testattu, ja sen on todettu noudattavan luokan B digitaalilaitteille asetettuja vaatimuksia FCC-normien osan 15 mukaisesti. Sääntöjen tarkoitus on tarjota kotikäytössä oleville laitteille kohtuullinen suoja haitallisilta häiriöiltä. Laite luo, käyttää ja voi säteillä energiaa radiotaajuuksilla. Jos sitä ei asenneta ja käytetä ohjeiden mukaisesti, laite voi aiheuttaa haitallisia häiriöitä radioliikenteelle. Häiriöt ovat joka tapauksessa mahdollisia joissakin tilanteissa. Jos laite häiritsee radio- tai televisiolähetysten vastaanottoa, tarkista asia sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen ja yritä korjata tilanne seuraavilla tavoilla:

• Käännä tai siirrä vastaanottimen antennia.
  • Siirrä laitetta ja vastaanotinta kauemmas toisistaan.
  • Kytke laite pistorasiaan, joka on eri virtapiirissä kuin vastaanotin.
  • Pyydä apua jälleenmyyjältä tai kokeneelta radio- ja TV-asentajalta.

Vastuullinen osapuoli – Yhdysvaltain yhteystiedot
Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043.
Ota yhteyttä : g.co/nest/contact

Muutokset ja muokkaukset, joita Google ei ole nimenomaisesti hyväksynyt, voivat mitätöidä käyttäjän oikeuden käyttää laitetta.

Tämä laite on FCC-normien osan 15 mukainen. Sen käyttö on sallittu kahdella ehdolla:

1. Laitteet eivät saa aiheuttaa haitallisia häiriöitä.
  2. Laitteen on otettava vastaan kaikki häiriöt, myös sen toimintaa häiritsevät häiriöt.

EMC-vaatimustenmukaisuusilmoitus

Tärkeää: Tämän laitteen ja sen virtalähteen on osoitettu noudattavan EMC-vaatimuksia tiettyjen ehtojen puitteissa. Näihin kuuluvat esimerkiksi yhteensopivien lisälaitteiden käyttö ja suojattujen johtojen käyttö järjestelmän osien välillä. On tärkeää, että käytät yhteensopivia lisälaitteita ja suojattuja johtoja järjestelmän osien välillä vähentääksesi radioiden, televisioiden ja muiden sähkölaitteiden häirinnän mahdollisuutta.

Radiotaajuusaltistus

Laite noudattaa Yhdysvaltain FCC-komission (Federal Communications Commission) asetuksia radioaalloille altistumisesta ja on suunniteltu ja valmistettu siten, että FCC:n radiotaajuuksille altistumisen turvarajat eivät ylity. FCC:n radiotaajuusaltistusta koskevat määräykset edellyttävät, että laitteen käytön aikana antennin ja ihmisten välisen etäisyyden on oltava vähintään 20 cm. Laitetta ei saa sijoittaa muiden antennien tai lähettimien läheisyyteen tai kokoonpanoon.

Kierrätys

Tietoja kierrätyksestä Yhdysvalloissa on osoitteessa g.co/HWRecyclingProgram.

Säädöstenmukaisuustiedot: Kanada

Industry Canada, luokka B

Tämä laite noudattaa ICES-003-standardin B-luokan rajoituksia.

Laitteesi noudattaa ISEDin lisenssivapaita RSS-standardeja. Käyttö on sallittu seuraavilla kahdella ehdolla: (1) tämä laite ei saa aiheuttaa häiriöitä ja (2) tämän laitteen on otettava vastaan kaikki häiriöt, myös sen toimintaa mahdollisesti häiritsevät häiriöt.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio
exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:
(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et
(2) l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Taajuusalueella 5 150 – 5 250 MHz toimiva laite on tarkoitettu vain sisäkäyttöön, jotta samaa kanavaa käyttäviä mobiilisatelliittijärjestelmiä ei häiritä.

Les dispositifs fonctionnant dans la bande de 5 150 à 5 250 MHz sont réservés uniquement pour une utilisation à l’intérieur afin de réduire les risques de brouillage préjudiciable aux systèmes de satellites mobiles utilisant les mêmes canaux.

Säädöstenmukaisuustiedot: EU

EU-vaatimustenmukaisuusilmoitus

Google LLC vakuuttaa, että radiolaitetyyppi GJ2CQ noudattaa direktiivin 2014/53/EU (Radiolaitedirektiivi) vaatimuksia. Täydellinen vaatimustenmukaisuusvakuutus on saatavilla osoitteessa g.co/googlewifi/legal.

Direktiivin 2014/53/EU rajoitukset ja vaatimukset

Laitetta saa käyttää vain sisätiloissa, kun sitä käytetään taajuusalueella 5 150 – 5 350 MHz seuraavissa maissa: AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK(NI), CH, IS, LI, NO, TR.

EU-vaatimustenmukaisuus

Taajuusalueet ja teho

Euroopan unioni, Yhdistynyt kuningaskunta

Tässä annetut tiedot ovat suurimmat sallitut radiotaajuustehot, joita lähetetään radiolaitteiden taajuusalueilla.

Taajuus Teho
Wi-Fi 2 400 – 2 483,5 MHz Korkeintaan 20 dBm
Wi-Fi 5 150 – 5 250 MHz Korkeintaan 23 dBm
Bluetooth: 2 400 – 2 483,5 MHz Korkeintaan 10 dBm

Radiotaajuushäiriöt

Google ei ole vastuussa radio- tai televisiolähetysten häiriöistä, jotka aiheutuvat näiden laitteiden tai niiden lisätarvikkeiden luvattomista muokkauksista tai muiden kuin Googlen hyväksymien laitteiden ja johtojen käytöstä. Luvattomista muutoksista, muokkauksista tai yhdistelmistä aiheutuvien häiriöiden korjaaminen on käyttäjän vastuulla. Google ja sen valtuutetut jälleenmyyjät tai jakelijat eivät ole vastuussa vahingoista tai viranomaismääräysten rikkomuksista, jotka aiheutuvat ohjeiden vastaisesta käytöstä.

Waste Electrical and Electronic Equipment (WEEE) ‑direktiivi

Yllä oleva WEEE-symboli tarkoittaa, että paikallisten lakien ja säädösten mukaan tuotetta ei saa hävittää talousjätteen mukana. Kun tämän tuotteen käyttöikä on lopussa, vie se paikallisen viranomaisen osoittamaan keräyspisteeseen turvallista hävittämistä ja kierrättämistä varten. Tuotteen ja sen sähköisten lisävarusteiden erillinen keräys ja kierrätys auttaa säästämään luonnonvaroja sekä suojelemaan ihmisten terveyttä ja ympäristöä.

Muut säädöstenmukaisuustiedot Saksassa

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

Ulkoisten teholähteiden tehokkuustestin yhteenveto, komission asetus (EU) 2019/1782

Julkaistut tiedot

Arvo ja tarkkuus

Yksikkö

Valmistajan nimi tai tavaramerkki, kaupparekisterinumero ja osoite

Google LLC
Kaupparekisterinumero: 3582691
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043
Yhdysvallat

-

Mallitunnisteet

G1029
G1030

-

Syöttöjännite

230

V ~

AC-syöttötaajuus

50

Hz

Lähtöjännite

14,0

V ⎓

Antovirta

1,1

A

Antoteho

15,4

W

Aktiivitilan keskimääräinen hyötysuhde

85,0

%

Hyötysuhde pienellä kuormituksella (10 %)

79,8

%

Kuormittamaton tehonkulutus

0,064

Ke

RoHS-vaatimusten noudattaminen

Tämä tuote noudattaa Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiiviä 2011/65/EU tiettyjen vaarallisten aineiden käytön rajoittamisesta sähkö- ja elektroniikkalaitteissa (RoHS) muutoksineen.

REACH-asetus

REACH-asetus (Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus N:o 1907/2006 kemikaalien rekisteröinnistä, arvioinnista, lupamenettelyistä ja rajoituksista) on kemikaaleja koskeva EU:n sääntelykehys. Google noudattaa kaikkia asetuksen vaatimuksia ja on sitoutunut antamaan asiakkailleen tietoja REACH-asetuksen mukaisista erityistä huolta aiheuttavista aineista. Saat lisätietoja lähettämällä Googlelle viestiä osoitteeseen Env-Compliance@google.com.

Valmistajan tiedot

Valmistaja: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, Yhdysvallat, 94043

Maahantuojan tiedot

Maahantuoja: Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Ireland

© Google LLC. G-logo, Google, Android ja Nest Wifi ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Informações Regulatórias do Brasil

Este equipamento não tem direito à proteção contra interferência prejudicial e não pode causar interferência em sistemas devidamente autorizados.

Veja informações sobre a reciclagem do su dispositivo em g.co/HWRecyclingProgram