To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kontrollér volumet og LED-lysstyrken med nattmodus

Du kan senke volumet på svarene fra Google-assistenten samt lysstyrken på lysene på Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din for å slippe å bli forstyrret.

Trinn 1. Slå på nattmodus

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er knyttet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen .
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  etterfulgt av Varsler og Digital balanse.
  5. Trykk på Nattmodus etterfulgt av Slå på nattmodus.

Trinn 2. Planlegg nattmodus

1. Under «Fra» trykker du på  etterfulgt av velg et tidspunkt etterfulgt av  OK.
  2. Under «Til» trykker du på  etterfulgt av velg et tidspunkt etterfulgt av OK.
  3. Trykk på dagen/dagene du vil at nattmodus skal være på. Hvis sirkelen er blå, er nattmodus på for den dagen.

Andre innstillinger

Ikke forstyrr

Når nattmodus er på, kan du ignorere varsler og oppstartslyder. Nedtellinger og alarmer ringer fortsatt.

For å slå på Ikke forstyrr, dra glidebryteren til På On.

LED-lysstyrke om natten

• For å dempe lysene på høyttaleren eller skjermen, dra glidebryteren mot venstre.
  • For å øke styrken på lysene på høyttaleren eller skjermen, dra glidebryteren mot høyre.

Maksimumsvolum om natten

• For å redusere maksimumsvolumet for assistenten om natten, dra glidebryteren mot venstre.
  • For å øke maksimumsvolumet for assistenten om natten, dra glidebryteren mot høyre.