Volume en helderheid van ledlampjes beheren met de nachtmodus

Je kunt het volume van de reacties van de Google Assistent lager zetten en de helderheid van de ledlampjes van de Google Home dimmen om niet te worden gestoord.

Stap 1. Schakel de nachtmodus in

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Home-apparaat.
  2. Open de Google Home-app Google Home app.
  3. Tik in Home op het apparaat dat je wilt aanpassen.
  4. Tik op Instellingen Settings icon > menu Menu en dan Instellingen en dan Nachtmodus en dan On.

Stap 2. Plan de nachtmodus

1. Tik onder 'Van' op  en dan kies de tijd en dan OK.
  2. Tik onder 'Tot' op  en dan kies de tijd en dan OK.
  3. Tik op de dagen van de week waarop de nachtmodus moet worden ingeschakeld. Als de cirkel blauw is, is de nachtmodus voor die dag ingeschakeld,

Andere instellingen

Niet storen

Wanneer de nachtmodus is ingeschakeld, kun je meldingen en opstartgeluiden dempen. Timers en wekkers zijn nog wel te horen.

Als je 'Niet storen' wilt inschakelen, sleep je de schuifregelaar naar 'Aan' On.

Led-helderheid tijdens nachtmodus

• Als je de ledlampjes bovenop de Google Home wilt dimmen, sleep je de schuifregelaar naar links.
  • Als je de ledlampjes bovenop de Google Home helderder wilt maken, sleep je de schuifregelaar naar rechts.

Maximum volume tijdens nachtmodus

• Als je het maximum volume van de Assistent 's nachts wilt verlagen, sleep je de schuifregelaar naar links.
  • Als je het maximum volume van de Assistent 's nachts wilt verhogen, sleep je de schuifregelaar naar rechts.