Volume en helderheid van ledlampjes beheren met de nachtmodus

Je kunt het volume van de reacties van de Google Assistent verlagen en de helderheid van de ledlampjes van Google Nest- of Home-speakers of schermen dimmen om te voorkomen dat je wordt gestoord.

Stap 1. Schakel de nachtmodus in

1. Zorg ervoor dat je mobiele apparaat is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je speaker of scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home app.
  3. Selecteer je apparaat.
  4. Tik op Instellingen Settings icon en dan Nachtmodus en dan On.

Stap 2. Plan de nachtmodus

1. Tik onder 'Van' op en dankies de tijd en dan OK.
  2. Tik onder 'Tot' op en dankies de tijd en dan OK.
  3. Tik op de dagen van de week waarop de nachtmodus moet worden ingeschakeld. Als de cirkel blauw is, is de nachtmodus voor die dag ingeschakeld.

Andere instellingen

Niet storen

Wanneer de nachtmodus is ingeschakeld, kun je meldingen en opstartgeluiden dempen. Timers en wekkers zijn nog wel te horen.

Als je 'Niet storen' wilt inschakelen, sleep je de schuifregelaar naar Aan On.

Led-helderheid tijdens nachtmodus

• Als je de ledlampjes bovenop de Google Home wilt dimmen, sleep je de schuifregelaar naar links.
  • Als je de ledlampjes bovenop de Google Home helderder wilt maken, sleep je de schuifregelaar naar rechts.

Maximum volume tijdens nachtmodus

• Als je het maximum volume van de Assistent 's nachts wilt verlagen, sleep je de schuifregelaar naar links.
  • Als je het maximum volume van de Assistent 's nachts wilt verhogen, sleep je de schuifregelaar naar rechts.