Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Administrer lydstyrke og lysstyrke med Nattilstand

Du kan sænke lydstyrken på Google Assistents svar og dæmpe lysstyrken på Google Nest- eller Google Home-højttaleren eller -skærmen, så du undgår at blive forstyrret.

Trin 1. Aktivér Nattilstand

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er knyttet til den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Notifikationer og Digital balance.
  5. Tryk på Nattilstand og så Aktivér nattilstand.

Trin 2. Indstil Nattilstand

1. Under "Fra" skal du trykke på og så vælg tidspunktet og så OK.
  2. Under "Til" skal du trykke på og så vælg tidspunktet og så OK.
  3. Tryk på de ugedage, hvor Nattilstand skal aktiveres. Hvis cirklen er blå, er natfunktionen aktiveret for den dag.

Andre indstillinger

Forstyr ikke

Når Nattilstand er aktiveret, kan du slå lyden fra for notifikationer og opstartslyde. Timere og alarmer vil stadig ringe.

Du kan aktivere Forstyr ikke ved at slå skyderen til On.

LED-lampernes lysstyrke om natten

• Du kan dæmpe belysningen fra din højttaler eller skærm ved at trække skyderen til venstre.
  • Du kan øge belysningen fra højttaleren eller skærmen ved at trække skyderen til højre.

Maksimal lydstyrke om natten

• Hvis du vil skrue ned for den maksimale lydstyrke for Google Assistent om natten, skal du trække skyderen til venstre.
  • Du kan skrue op for den maksimale lydstyrke fra Google Assistent om natten ved at trække skyderen til højre.