Avisering

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få ett ljud som hörs när du säger ”Hey Google”

När högtalaren eller skärmen från Google Nest hör kommandoordet (”Hey Google”) spelar den in vad du säger och skickar inspelningen till Google så att din begäran kan utföras.

Gör så här om du vill att ett kort ljud ska spelas upp i början och/eller slutet av begäran:

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma wifi-nätverk eller länkad till samma konto som högtalaren eller skärmen.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryck på Favoriter eller Enheter .
  4. Tryck länge på enhetens ruta.
  5. Tryck på Inställningar följt av Tillgänglighet.
  6. Om du vill höra ett ljud efter att du säger ”Hey Google” aktiverar du Spela upp startsignal.
  7. Om du vill höra ett ljud efter att Google-assistenten slutat lyssna aktiverar du Spela upp slutsignal.