Hør en lyd når du sier «Hey Google»

Når Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din gjenkjenner kommandoordet («Hey Google»), tar den opp det du sier, og sender opptaket til Google for å utføre forespørselen.

Gjør dette for å høre en kort lyd ved starten og/eller slutten av forespørselen:

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller koblet til den samme kontoen som høyttaleren eller -skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på enheten din og så Innstillinger  og så Tilgjengelighet.
  4. Hvis du vil at enheten skal spille av en lyd kun etter at du har sagt «Hey Google», kan du slå på bryteren On ved siden av Spill startlyd og la den ved Spill sluttlyd være av Off.
  5. Hvis du vil at enheten skal spille av en lyd etter at du har sagt «Hey Google», og etter at assistenten slutter å lytte, kan du slå på bryteren On ved siden av Spill startlyd og Spill sluttlyd On.