Hør en lyd når du sier «Ok Google»

Når Google Home hører kommandoordet («Ok Google» eller «Hey Google»), tar den opp det du sier, og sender opptaket til Google for å utføre forespørselen.

Gjør dette for å høre en kort lyd ved starten og/eller slutten av forespørselen:

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Home-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Rull ned til du finner enheten du vil kontrollere.
  4. Trykk på enheten.
  5. Trykk på Innstillinger Settings icon øverst til høyre på enhetskortet.
  6. Rull ned til enhetsinformasjonen.
  7. Trykk på Tilgjengelighet.
  8. Hvis du bare vil høre en lyd når du sier «OK Google», kan du slå glidebryteren for Spill av startlydOn og la glidebryteren for Spill av sluttlyd være av Av.

9. Hvis du vil høre en lyd fra Google Home både når du sier «OK Google», og når assistenten slutter å høre etter, kan du slå på glidebryterne for både Spill av startlyd On og Spill av sluttlyd On