Hør en lyd når du sier «Ok Google»

Når Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen hører kommandoordet («Ok Google» eller «Hey Google»), tar den opp det du sier, og sender opptaket til Google for å utføre forespørselen.

Gjør dette for å høre en kort lyd ved starten eller slutten av forespørselen:

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som høyttaleren eller smartskjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på enheten din og så Innstillinger .
  4. Rull ned til «Enhetsinnstillinger», og trykk på Tilgjengelighet.
  5. Hvis du bare vil høre en lyd etter at du har sagt «Ok Google», slår du dette på On ved siden av Spill startlyd, og lar Spill sluttlyd være av Off.

6. Hvis du vil at enheten skal spille av en lyd etter at du har sagt «Ok Google» og etter at assistenten slutter å lytte, slår du dette på On ved siden av Spill startlyd og Spill sluttlydOn