Een geluid laten afspelen nadat je 'Oké Google' hebt gezegd

Wanneer de Google Home het hotword ('Oké Google' of 'Hey Google') hoort, neemt het apparaat op wat je zegt en wordt de opname naar Google verzonden om je verzoek uit te voeren.

Een kort geluid laten afspelen aan het begin en/of einde van je verzoek:

1. Zorg dat je mobiele apparaat of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Home-apparaat.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Scroll omlaag naar het apparaat dat je wilt bedienen.
  4. Tik op het apparaat.
  5. Tik in de rechterbovenhoek van de apparaatkaart op Instellingen Settings icon.
  6. Scroll omlaag naar de apparaatgegevens.
  7. Tik op Toegankelijkheid.
  8. Als je alleen een geluid wilt horen nadat je 'Oké Google' hebt gezegd, zet je de schuifregelaar naast Startgeluid afspelen op Aan On en laat je de schuifregelaar naast Eindgeluid afspelen op Uit Uit staan.

9. Als je een geluid wilt horen nadat je 'Oké Google' hebt gezegd en nadat de Assistent is opgehouden met luisteren, zet je de schuifregelaar op Aan On naast Startgeluid afspelen en Eindgeluid afspelenOn