To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Merkkiäänen kuuleminen sanottuasi "Ok Google"

Kun Google Nest ‑kaiutin tai ‑näyttö tunnistaa toimintapyynnön ("Hey Google"), se nauhoittaa, mitä sanot, ja lähettää nauhoituksen Googlelle toteuttaakseen pyyntösi.

Jos haluat kuulla lyhyen äänimerkin pyynnön alussa ja/tai lopussa:

1. Varmista, että mobiililaitteesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin tai näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  4. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  5. Valitse Asetukset ja sitten Saavutettavuus.
  6. Jos haluat kuulla äänen sanottuasi "Hey Google", laita päälle Toista aloitusääni.
  7. Jos haluat kuulla äänen, kun Google Assistant on lopettanut kuuntelun, laita päälle Toista lopetusääni.