Hør en lyd, når du siger "Hey Google"

Når din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm hører kommandoordet ("Hey Google"), optager den det, du siger, og sender optagelsen til Google, som behandler anmodningen.

Sådan kan du få afspillet en kort lyd før og/eller efter din anmodning:

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din enhed og derefter Indstillinger  og derefter Hjælpefunktioner.
  4. Hvis du kun vil have din enhed til at afspille en lyd, når du siger "Hey Google", skal du aktivere skydeknappen On ud for Afspil startlyd og lade skydeknappen Afspil slutlyd være deaktiveret Off.
  5. Hvis din enhed skal afspille en lyd, efter du har sagt "Hey Google", og efter Google Assistent er holdt op med at lytte, skal du aktivere skydeknappen On ud for Afspil startlyd og Afspil slutlyd On.