Hør en lyd, efter du siger "Ok Google"

Når din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm hører kommandoordet ("Ok Google" eller "Hey Google"), optager den, hvad du siger, og sender optagelsen til Google, så din anmodning kan behandles.

Sådan kan du høre en kort lyd før og/eller efter din anmodning:

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på din enhed og derefter Indstillinger .
  4. Rul ned til "Enhedsindstillinger", og tryk derefter på Hjælpefunktioner.
  5. Hvis du kun vil høre en lyd, efter du har sagt "Ok Google", skal du skubbe skyderenOn ud for Afspil startlyd til højre og lade skyderen Afspil slutlyd være deaktiveret Off.
  6. Hvis din enhed skal afspille en lyd, efter du har sagt "Ok Google" og efter Google-assistenten er stoppet med at lytte, skal du skubbe skyderne On ud for Afspil startlyd og Afspil slutlyd On til højre