Reduser volumet for videoer og musikk når du bruker Google-assistenten

For å gjøre det lettere å snakke med Google-assistenten mens du caster innhold, kan assistenten automatisk redusere volumet for videoer og musikk som castes til TV-er eller høyttalere. Denne funksjonen er slått på som standard.

Sånn fungerer det

TV- eller høyttalervolumet reduseres når du sier «Ok Google» og blir værende på det nivået mens du snakker til assistenten. Når du er ferdig, økes TV- eller høyttalervolumet til den opprinnelige voluminnstillingen.

Hindre assistenten i å redusere volumet

Sånn slår du av denne funksjonen:

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på enheten din etterfulgt av Innstillinger .
  4. Rull ned til «Enhetsinnstillinger», og slå Reduser volumet ved lytting av Off.

Funksjonalitet som ikke støttes

For øyeblikket fungerer ikke denne funksjonen når du caster innhold på disse måtene:
  • Hvis du caster musikk til en gruppe med Cast-enheter.
  • Hvis du har begynt å caste innhold til en TV eller høyttaler med mobiltelefonen i stedet for med stemmen.
  • Hvis du caster innhold til en Android TV-enhet med fast volum (f.eks. Nexus Player).
  • Hvis du caster innhold til en høyttaler eller TV med Chromecast innebygd eller en Android TV med en versjon av Chromecast-fastvaren som er eldre enn 1.25. Her ser du hvordan du sjekker hvilken fastvareversjon du har
  • Hvis du spiller TV-programmer og filmer med 5.1-surroundlyd.

Merk: For Android TV-er som har en eldre fastvareversjon enn 1.27, kan du ikke bruke denne funksjonen til å endre volumet på TV-en fra høyttaleren eller skjermen («Ok Google, still volumet til 50 % på <enhetsnavn>»). For å bruke talekommandoer må du slå av funksjonen ved å følge trinnene ovenfor.