Reduser volumet for videoer og musikk når du bruker Google-assistenten

For å gjøre det lettere å snakke med Google-assistenten mens du caster innhold, kan assistenten automatisk redusere volumet for videoer og musikk som castes til TV-er eller høyttalere. Denne funksjonen er slått på som standard.

Sånn fungerer det

TV- eller høyttalervolumet reduseres når du sier «Ok Google» og blir værende på det nivået mens du snakker til assistenten. Når du er ferdig, økes TV- eller høyttalervolumet til den opprinnelige voluminnstillingen.

Hindre assistenten i å redusere volumet

Sånn slår du av denne funksjonen:

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Home-enheten.

2. Åpne Google Home-appen Google Home app.

3. Trykk på Google Home-enheten du vil justere Innstillinger Settings icon.

4. Gå til «Reduser volumet ved lytting», og trykk på avmerkingsboksen eller skyv glidebryteren til Av Av.

Funksjonalitet som ikke støttes

For øyeblikket fungerer ikke denne funksjonen når du caster innhold på disse måtene:
  • Hvis du caster musikk på en gruppe med Cast-enheter.
  • Hvis du har begynt å caste innhold til en TV eller høyttaler med mobiltelefonen i stedet for med stemmen.
  • Hvis du caster innhold til en Android TV-enhet med fast volum (f.eks. Nexus Player).
  • Hvis du caster innhold til en høyttaler eller TV med Chromecast innebygd eller en Android TV med en versjon av Chromecast-fastvaren som er eldre enn 1.25. Her ser du hvordan du sjekker hvilken fastvareversjon du har
  • Hvis du spiller TV-programmer og filmer med 5.1-surroundlyd.

Merk: Når denne funksjonen er på og du bruker en Android TV med en fastvareversjon som er eldre enn 1.27, kan du ikke endre volumet på TV-en ved hjelp av Google Home («Ok Google, still volumet til 50 % på <navnet på enheten>»). For å bruke talekommandoer, slå av funksjonen ved å følge trinnene ovenfor.