To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Aktivitetslagring og Google Nest

Når du konfigurerer Google-assistenten, kan du bli bedt om å slå på noen innstillinger for aktivitetslagring. Du kan også bli bedt om å slå på noen av disse innstillingene hvis du har fått denne meldingen (eller en lignende melding) på Nest-enheten din: «Hvis du vil ha hjelp med det, må du gi meg mer informasjon».

Viktig: Sørg for at du er logget på Google-kontoen som er tilknyttet høyttaleren eller skjermen.

Assistenten ber deg kanskje om å slå på disse innstillingene:

Når du slår på disse innstillingene, slås de på for både assistenten og andre Google-tjenester du bruker.

Slik slår du disse innstillingene på eller av

Følg denne fremgangsmåten:

1. Gå til Google-kontoen på enheten din. Du må kanskje logge på kontoen.
  2. Slå disse innstillingene av eller på:
Du kan når som helst slå disse innstillingene på eller av. Finn ut mer om hvordan disse innstillingene gjør det mulig for assistenten å hjelpe deg.

Administrer Google Assistent-aktiviteten din i Home-appen

Home-appen inneholder en logg over Google Assistent-aktiviteten din. I tillegg kan du se detaljer om spesifikke aktiviteter – eller slette dem fra loggen.

Her finner du mer informasjon om Google-assistenten.

Sjekk aktivitetsloggen din for Google-assistenten

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Øverst til høyre trykker du på kontoen din.
  3. Trykk på Min aktivitet .

Se detaljer om enkeltaktiviteter

Du kan se detaljer om enkeltaktiviteter, for eksempel tidspunktene for dem og hvilke enheter som ble brukt.

Ved siden av en aktivitet i loggen trykker du på menyen 3 dot menu icon etterfulgt av Detaljer.

Slett aktiviteter fra loggen

Ved siden av en aktivitet i loggen trykker du på menyen 3 dot menu icon etterfulgt av Slett etterfulgt av Slett.