Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Aktivitetsadministration og Google Nest

Når du konfigurerer Google Assistent, kan du blive bedt om at aktivere nogle indstillinger for aktivitetsadministration. Du kan også blive bedt om at aktivere nogle af disse indstillinger, hvis du har modtaget følgende eller en lignende meddelelse på din Nest-enhed: "Jeg skal bruge nogle flere oplysninger for at hjælpe dig med det".

Vigtigt! Sørg for, at du er logget ind på den Google-konto, som er knyttet til din højttaler eller skærm.

Google Assistent beder dig muligvis om at aktivere følgende indstillinger:

Når du aktiverer disse indstillinger, aktiveres de for Google Assistent og andre Google-tjenester, du bruger.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du disse indstillinger

Sådan gør du:

1. Gå til din Google-konto på din enhed. Du skal muligvis logge ind på din konto.
  2. Aktivér eller deaktiver disse indstillinger:
Du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere disse indstillinger. Se, hvordan disse indstillinger hjælper Google-assistenten.

Administrer din aktivitet i Google Assistent via Google Home-appen

Hvis du bruger Google Home-appen, kan du se aktivitetshistorik for Google Assistent. Du kan også se oplysninger om bestemte aktiviteter eller slette dem fra din historik.

Du kan få flere oplysninger om Google Assistent her.

Se din aktivitetshistorik for Google Assistent

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Tryk på Min aktivitet .

Se oplysninger om en aktivitet

Du kan se oplysninger om en aktivitet, f.eks. hvornår aktiviteten fandt sted, og hvilken enhed der blev brugt.

Ud for en aktivitet i din historik skal du trykke på menuen 3 dot menu icon og så Info.

Slet en aktivitet fra din historik

Ud for en aktivitet i din historik skal du trykke på menuen 3 dot menu icon og så Slet og så Slet.