To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Spill medieinnhold på Google Nest-høyttalere eller -skjermer via Bluetooth

Koble mobilenheten din til Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din via Bluetooth for å lytte til musikk, lydbøker, podcaster og andre medier.

Trinn 1. Koble mobilenheten din til høyttaleren eller skjermen

Fra Google Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Trykk og hold på feltet for enheten du vil koble til.
  4. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av Lyd etterfulgt av Tilkoblede Bluetooth-enheter etterfulgt av Slå på tilkoblingsmodus.

Fra Bluetooth-innstillingene på mobilenheten

1. På startskjermen på mobilenheten trykker du på Innstillinger etterfulgt av Bluetooth.
  2. Slå på Bluetooth On
  3. Trykk på navnet på høyttaleren eller skjermen du vil koble til.

Fra Bluetooth-innstillingene på datamaskinen

Merk: Trinnene varierer avhengig av hvilken datamaskin du har.

Windows-operativsystem

1. Velg Start-knappen etterfulgt av skriv «Bluetooth»  etterfulgt av velg Bluetooth-innstillinger i listen.
  2. Slå på Bluetooth.
  3. Trykk på navnet på høyttaleren eller skjermen du vil koble til.

Mac OS

1. Klikk på Apple-menyen etterfulgt av Systeminnstillinger.
  2. Finn Bluetooth-ikonet .
  3. Slå på Bluetooth.
  4. Velg navnet på høyttaleren eller skjermen du vil koble til.

Trinn 2. Koble mobilenheten din til høyttaleren eller skjermen

Hvis høyttaleren eller skjermen er koblet til flere mobilenheter, kobler den til den sist tilkoblede enheten. Finn ut hvordan du sjekker hvilke mobilenheter som er koblet til høyttaleren eller skjermen.

Med mobilenheten

1. Åpne Bluetooth-innstillingene på mobilenheten din.
  2. Gå til «Tilgjengelige enheter», og trykk på høyttaleren eller skjermen du har koblet til mobilenheten.

Med stemmen

Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:

Koble til

«Koble til»
«Koble til Bluetooth»

Koble fra

Merk: Mobilenheten er koblet til
høyttaleren eller skjermen helt til du kobler dem fra hverandre.

«Koble fra»
«Koble fra Bluetooth»

Trinn 3. Spill av medier

Når mobilenheten din er koblet til høyttaleren eller skjermen, kan du bruke grunnleggende og avanserte musikkommandoer for å lytte til musikk, lydbøker og podcaster.

Administrer sammenkoblede og tilkoblede enheter

Med Google Home-appen

Sjekk hvilken mobilenhet som er koblet til enheten din

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Trykk på Innstillinger   etterfulgt av Lyd etterfulgt av Tilkoblede Bluetooth-enheter.
  5. Du ser mobilenheten din og datoen for tilkoblingen.

Koble mobilenheten og høyttaleren eller skjermen fra hverandre

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Trykk og hold på feltet for enheten du vil koble fra.
  4. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av Lyd etterfulgt av Tilkoblede Bluetooth-enheter.
  5. Trykk på X ved siden av enheten du vil koble fra etterfulgt av Koble fra.

Med stemmen

Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Slå på Bluetooth på høyttaleren eller skjermen «Slå på Bluetooth»
Sjekk statusen for tilkoblingen «Er Bluetooth slått på?»
«Er Bluetooth tilkoblet?»
«Er Bluetooth koblet til?»
Avslutt Bluetooth-tilkoblingen «Avbryt»
«Avbryt tilkoblingen»
"«Avbryt Bluetooth-tilkoblingen»
Fjern alle sammenkoblede enheter «Fjern alle tilkoblede Bluetooth-enheter»
«Fjern alle tilkoblede enheter»
«Fjern alle Bluetooth-enheter»
«Fjern alle enheter»
«Fjern alle enhetene mine»
«Koble fra enhetene»

Relatert artikkel

Spill musikk på Bluetooth-høyttalere eller -hodetelefoner