Musiikin kuunteleminen Google Home- tai Google Nest ‑laitteella Bluetoothin avulla

Voit kuunnella mobiililaitteellesi (puhelin tai tabletti) tai tietokoneellesi tallennettua musiikkia Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimella tai ‑näytöllä käyttämällä Bluetooth-yhteyttä. Voit kuunnella musiikkia esimerkiksi iTunes Musicista, Audiblesta, Apple Musicista ja omilta soittolistoiltasi.

Vaihe 1. Yhdistä mobiililaite ja kaiutin tai näyttö laitepariksi

Google Home ‑sovelluksella

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse yhdistettävä laite ja sitten Asetukset .
  3. Vieritä alas Yleiset asetukset ‑kohtaan ja valitse Bluetooth-laiteparit ja sitten Siirry laiteparitilaan.

Mobiililaitteen Bluetooth-asetuksista

1. Valitse mobiililaitteen aloitusnäytöltä Asetukset ja sitten Bluetooth .
  2. Ota Bluetooth käyttöön On.
  3. Napauta yhdistettävän kaiuttimen tai näytön nimeä.

Tietokoneen Bluetooth-asetuksista

Huom. Nämä vaiheet vaihtelevat tietokoneesi tai kannettavasi mallin mukaan.

Windows-tietokoneella

1. Valitse Käynnistä-painike ja sitten lisää "Bluetooth"  ja sitten valitse Bluetooth-asetukset luettelosta.
  2. Ota Bluetooth käyttöön.
  3. Valitse yhdistettävän kaiuttimen tai näytön nimi.

Macilla

1. Valitse Apple-valikko.
  2. Avaa Järjestelmäasetukset.
  3. Etsi Bluetooth-kuvake .
  4. Ota Bluetooth käyttöön.
  5. Valitse yhdistettävän kaiuttimen tai näytön nimi.

Vaihe 2. Yhdistä mobiililaite ja kaiutin tai näyttö

Jos kaiutin tai näyttö on yhdistetty laitepariksi useiden mobiililaitteiden kanssa, se muodostaa yhteyden laitteeseen, jonka kanssa se lisättiin pariksi viimeksi. Näin voit tarkistaa, mitkä laitteet ovat yhteydessä Google Nest- tai Home-laitteeseen.

Mobiililaitteella

1. Avaa mobiililaitteen Bluetooth-asetukset.
  2. Valitse mobiililaitteeseesi yhdistämäsi kaiutin tai näyttö Saatavilla olevat laitteet ‑kohdasta.

Äänikomennoilla

Haluamasi toiminto: Sano "Ok Google" tai "Hei Google". Sano sitten…

Yhdistäminen

"Yhdistä"
"Yhdistä Bluetoothiin"

Yhteyden katkaiseminen

Huom. Mobiililaitteesi pysyy yhdistettynä
kaiuttimeen tai näyttöön, kunnes katkaiset yhteyden.

"Katkaise yhteys"
"Katkaise Bluetooth-yhteys"

Vaihe 3. Kuuntele musiikkia

Kun mobiililaitteesi on lisätty laitepariksi ja yhdistetty kaiuttimeen tai näyttöön, voit kuunnella musiikkia ja soittolistoja käyttämällä perustason ja edistyneitä musiikkikomentoja.

Laitepariksi lisättyjen ja yhdistettyjen laitteiden ylläpitäminen

Google Home ‑sovelluksen käyttäminen

Kaiuttimen tai näytön laitepariksi lisättyjen mobiililaitteiden tarkistaminen

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse laitteesi ja sitten Asetukset .
  3. Vieritä alas Yleiset asetukset ‑kohtaan ja valitse Bluetooth-laiteparit.
  4. Näet mobiililaitteesi ja päivän, jolloin se lisättiin laitepariin.

Mobiililaitteen ja kaiuttimen tai näytön muodostaman laiteparin poistaminen

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse laiteparista poistettava laite ja sitten Asetukset .
  3. Vieritä alas Yleiset asetukset ‑kohtaan ja valitse Bluetooth-laiteparit.
  4. Valitse poistettavan laitteen kohdalta X ja sitten Poista laitepari.

Äänikomennoilla

Haluamasi toiminto: Sano "OK Google" tai "Hei Google". Sano sitten…
Google Homen Bluetoothin laittaminen päälle "Ota Bluetooth käyttöön"
Laiteparin muodostuksen tilan tarkistaminen "Onko Bluetooth aktiivinen?"
"Onko Bluetooth-laitepari muodostettu?"
"Onko Bluetooth-yhteys käytössä?"
Bluetooth-laiteparin muodostuksen lopettaminen "Peruuta"
"Peruuta laiteparin muodostus" "Peruuta Bluetooth-laiteparin muodostus"
Kaikkien laiteparien poistaminen "Tyhjennä kaikki laitepariksi lisätyt Bluetooth-laitteet"
"Tyhjennä kaikki laitepariksi lisätyt laitteet" "Tyhjennä kaikki Bluetooth-laitteet" "Tyhjennä kaikki laitteet" "Tyhjennä kaikki laitteeni" "Poista laiteparit"

Aiheeseen liittyvää sisältöä

Play music on Bluetooth speakers or headphones