To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Afspil medier på din Google Nest-højttaler eller -skærm via Bluetooth

Du kan forbinde din mobilenhed til din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm via Bluetooth for at lytte til musik, lydbøger, podcasts og andre medier.

Trin 1. Par din mobilenhed og højttaler eller skærm

I Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren nede på feltet for den enhed, du vil parre.
  4. Tryk på Indstillinger og så Lyd og så Parrede Bluetooth-enheder og så Aktivér parringstilstand.

I Bluetooth-indstillingerne på din mobilenhed

1. På din mobilenheds startskærm skal du trykke på Indstillinger og så Bluetooth.
  2. Aktivér Bluetooth On
  3. Tryk på navnet på den højttaler eller skærm, du vil parre.

I Bluetooth-indstillingerne på din computer

Bemærk! Trin varierer afhængigt af din computermodel.

Windows OS

1. Vælg knappen Start og så Skriv "Bluetooth"  og så Vælg Indstillinger for Bluetooth på listen.
  2. Aktivér Bluetooth.
  3. Tryk på navnet på den højttaler eller skærm, du vil parre.

Mac OS

1. Klik på Apple-menuen og så Systemindstillinger.
  2. Find ikonet for Bluetooth .
  3. Aktivér Bluetooth.
  4. Vælg navnet på den højttaler eller skærm, som du vil parre.

Trin 2. Tilslut din mobilenhed og højttaler eller skærm

Hvis din højttaler eller skærm er parret med flere mobilenheder, opretter den forbindelse til den enhed, der senest er parret med. Se, hvordan du tjekker, hvilke mobilenheder der har forbindelse til din højttaler eller skærm.

På din mobilenhed

1. Åbn Bluetooth-indstillinger på din mobilenhed.
  2. Gå til "Tilgængelige enheder", og tryk på den højttaler eller skærm, du har parret med din mobilenhed.

Ved hjælp af stemmekommandoer

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:

Opret forbindelse

"Opret forbindelse"
"Opret forbindelse til Bluetooth"

Afbryd forbindelsen

Bemærk! Din mobilenhed bevarer forbindelsen til
din højttaler eller skærm, indtil du afbryder forbindelsen.

"Afbryd forbindelsen"
"Afbryd forbindelsen til Bluetooth"

Trin 3. Afspil medie

Når din mobilenhed er parret og har forbindelse til din højttaler eller skærm, kan du bruge grundlæggende og avancerede musikkommandoer til at lytte til musik, lydbøger og podcasts.

Administrer parrede og forbundne enheder

I Google Home-appen

Tjek, hvilken mobilenhed der er parret med din enhed

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger og så Lyd og så Parrede Bluetooth-enheder.
  5. Du kan se din mobilenhed og datoen, hvor den blev parret.

Fjern parringen af mobilenheden og din højttaler eller skærm

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet for den enhed, du vil fjerne parringen for.
  4. Tryk på Indstillinger og så Lyd Parrede Bluetooth-enheder.
  5. Tryk på X ud for den enhed, du vil fjerne parringen for og så Fjern parring.

Ved hjælp af stemmekommandoer

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Aktivér Bluetooth på din højttaler eller skærm "Aktivér Bluetooth".
Tjek parringsstatus "Er Bluetooth aktiveret?"
"Er Bluetooth parret?"
"Har Bluetooth forbindelse?"
Afslut Bluetooth-parring "Annuller"
"Annuller parring"
"Annuller Bluetooth-parring"
Ryd alle parrede enheder "Ryd alle parrede Bluetooth-enheder"
"Ryd alle parrede enheder"
"Ryd alle Bluetooth-enheder"
"Ryd alle enheder"
"Ryd alle mine enheder"
"Fjern parringen af enhederne"

Relateret artikel

Afspil musik på Bluetooth-højttalere eller -høretelefoner