Firmware-versioner för Google Nest- och Google Home-enheter

Det här är en översikt över felkorrigeringar och förbättringar i den senaste firmware-uppdateringen för högtalare och skärmar från Google Nest och Google Home.

Aktuell firmware-version i förhandsgranskningsprogram

Firmware-version 1.44.184686 är nu tillgänglig för alla Google Home-enheter.
Firmware-version 1.44.184686 är nu tillgänglig för alla Google Nest Mini-enheter
Firmware-version 1.44.184686 är nu tillgänglig för alla Google Home Mini-enheter.
Firmware-version 1.44.184686 är nu tillgänglig för alla Google Home Max-enheter.
Firmware-version 1.44.184686​ är nu tillgänglig för alla Google Nest-skärmar.

Aktuell firmware-version i produktion

Firmware-version 1.42.180518 är nu tillgänglig för alla Google Home-enheter.
Firmware-version 1.44.184686​  är nu tillgänglig för alla Google Nest Mini-enheter
Firmware-version 1.42.180518 är nu tillgänglig för alla Google Home Mini-enheter.
Firmware-version 1.42.171861 är nu tillgänglig för alla Google Home Max-enheter.
Firmware-version 1.42.171872 är nu tillgänglig för alla Google Nest-skärmar.

Kontrollera vilken firmware-version du har

Så här kontrollerar du vilken firmware-version du har:

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Google Nest eller Home-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Välj din enhet.
  4. Tryck på Inställningar  uppe till höger.
  5. Skrolla längst ned på sidan och leta upp Firmwareversion för Cast: X.XXX.XXXXX.