Firmware-versioner för Google Nest-enheter

Här är en översikt över felkorrigeringar och förbättringar i den senaste firmware-uppdateringen för Google Home-enheter.

Aktuell firmware-version i förhandsgranskningsprogram

Firmware-version 1.42.171861 är nu tillgänglig för alla Google Home-enheter.
Firmware-version 1.42.171861 är nu tillgänglig för alla Google Home Mini-enheter.
Firmware-version 1.42.171861 är nu tillgänglig för alla Google Home Max-enheter.
Firmware-version 1.42.171872 är nu tillgänglig för alla Google Nest-skärmar.

Aktuell firmware-version i produktion

Firmware-version 1.42.171861 är nu tillgänglig för alla Google Home-enheter.
Firmware-version 1.42.171861 är nu tillgänglig för alla Google Home Mini-enheter.
Firmware-version 1.42.171861 är nu tillgänglig för alla Google Home Max-enheter.
Firmware-version 1.42.171872 är nu tillgänglig för alla Google Nest-skärmar.

Kontrollera vilken firmware-version du har

Så här kontrollerar du vilken firmwareversion du har:

1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Google Home-högtalaren eller Nest-skärmen.
  2. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Öppna startsidan  och tryck på den enhet som du vill kontrollera firmware-versionen på.
  4. Tryck på Inställningar .
  5. Rulla längst ned och leta upp Firmwareversion för Cast: X.XXX.XXXXX.