To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Firmwareversioner och viktig information för högtalare och skärmar från Google

Senast uppdaterad: 14 februari 2024

Här är de senaste firmwareversionerna och viktig information för högtalare och skärmar från Google Nest och Google Home. Här finns även anvisningar för att kontrollera enhetens aktuella firmwareversion samt Nest-skärmens aktuella programvaruversion.

Firmware-uppdateringar görs i steg. De produktionsversioner av firmware som visas här uppdateras när de är tillgängliga på alla enheter.

Aktuell firmwareversion i förhandsgranskningsprogram

Enhet Firmwareversion Det här ingår i programvaruuppdateringen
Google Home 2.57.375114 Felkorrigeringar och förbättringar
Google Home Mini 2.57.375114 Felkorrigeringar och förbättringar
Google Home Max 1.56.275994 Felkorrigeringar och förbättringar
Google Nest Mini 2.57.375114 Felkorrigeringar och förbättringar
Google Nest Audio 2.57.375114 Felkorrigeringar och förbättringar
Google Nest Hub 16.20231130.3.59 Felkorrigeringar och förbättringar
Google Nest Hub Max 16.20231130.3.59 Felkorrigeringar och förbättringar
Google Nest Hub (2:a generationen)

12.20230611.1.67

Felkorrigeringar och förbättringar

Aktuell firmwareversion i produktion

Enhet Firmwareversion Det här ingår i programvaruuppdateringen
Google Home 2.57.375114 Felkorrigeringar och förbättringar
Google Home Mini 2.57.375114 Felkorrigeringar och förbättringar
Google Home Max 1.56.275994 Felkorrigeringar och förbättringar
Google Nest Mini 2.57.375114 Felkorrigeringar och förbättringar
Google Nest Audio 2.57.375114 Felkorrigeringar och förbättringar
Google Nest Hub 16.20231130.3.59 Felkorrigeringar och förbättringar
Google Nest Hub Max 16.20231130.3.59 Felkorrigeringar och förbättringar
Google Nest Hub (2:a generationen)
16.20231130.3.59
Felkorrigeringar och förbättringar

Kontrollera firmwareversionen på högtalaren eller skärmen

Så här kontrollerar du vilken firmwareversion du har:
  1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck länge på enhetens ruta.
  3. Tryck på Inställningar följt av Enhetsinformation.
  4. Du hittar Firmwareversion för Cast: X.XXX.XXXXX under Teknisk information. Om enheten kör Fuchsia tittar du efter Firmwareversion för systemet: X.XXXXXXXX.X.XXXXXXX.

Kontrollera vilken version du har på Nest-skärmen

1.  Svep uppåt från skärmens nederkant.
  2. Tryck på Inställningar  följt av Om enheten. Du bör se din Firmwareversion för Cast.
    • För Nest Hub (1:a generationen) och Nest Hub Max: Om Fuchsia-versionen står med innebär det att enheten kör Fuchsia.