Varsel

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Fastvareversjoner og versjonsnotater for Google-høyttalere og -skjermer

Sist oppdatert: 14. februar 2024

Her er de nyeste fastvareversjonene og versjonsnotatene for Google Nest- og Google Home-høyttalere og -skjermer. Du finner også fremgangsmåten for å sjekke den gjeldende fastvareversjonen for enheten din samt den nyeste programvareversjonen for Nest-skjermen.

Fastvare oppdateres trinnvis. Produksjonsversjonene som er oppført her, oppdateres når de aktuelle versjonene er tilgjengelige for alle enheter.

Den nyeste fastvareversjonen for forhåndsprøvingsprogrammet

Enhet Fastvareversjon Dette er inkludert i denne programvareoppdateringen
Google Home 2.57.375114 Feilrettinger og forbedringer
Google Home Mini 2.57.375114 Feilrettinger og forbedringer
Google Home Max 1.56.275994 Feilrettinger og forbedringer
Google Nest Mini 2.57.375114 Feilrettinger og forbedringer
Google Nest Audio 2.57.375114 Feilrettinger og forbedringer
Google Nest Hub 16.20231130.3.59 Feilrettinger og forbedringer
Google Nest Hub Max 16.20231130.3.59 Feilrettinger og forbedringer
Google Nest Hub (2. generasjon)

12.20230611.1.67

Feilrettinger og forbedringer

Den nyeste fastvareversjonen

Enhet Fastvareversjon Dette er inkludert i denne programvareoppdateringen
Google Home 2.57.375114 Feilrettinger og forbedringer
Google Home Mini 2.57.375114 Feilrettinger og forbedringer
Google Home Max 1.56.275994 Feilrettinger og forbedringer
Google Nest Mini 2.57.375114 Feilrettinger og forbedringer
Google Nest Audio 2.57.375114 Feilrettinger og forbedringer
Google Nest Hub 16.20231130.3.59 Feilrettinger og forbedringer
Google Nest Hub Max 16.20231130.3.59 Feilrettinger og forbedringer
Google Nest Hub (2. generasjon)
16.20231130.3.59
Feilrettinger og forbedringer

Sjekk fastvareversjonen for høyttaleren eller skjermen din

For å sjekke hvilken fastvareversjon du har, følg denne fremgangsmåten:
  1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av Enhetsinformasjon.
  4. Under «Teknisk informasjon» ser du etter Cast-fastvaren: «X.XXX.XXXXX». Hvis enheten kjører Fuchsia, ser du etter systemets fastvareversjon: «X.XXXXXXXX.X.XXXXXXX».

Sjekk versjonen for Nest-skjermen

1.  Sveip opp fra bunnen av skjermen.
  2. Trykk på Innstillinger  og så Om enheten. Du skal se «Cast-fastvareversjon».
    • For Nest Hub (1. generasjon) og Nest Hub Max: Hvis du også ser «Fuchsia-versjon», betyr det at enheten kjører Fuchsia.