Fastvareversjoner for Google Nest- og Google Home-enheter

Her er en oversikt over feilrettingene og forbedringene som følger med i den nyeste fastvareoppdateringen for Google Nest- og Google Home-høyttalere og -skjermer.

Den nyeste fastvareversjonen for forhåndsprøvingsprogrammet

Enhet Fastvareversjon
Google Home 1.50.229149
Google Home Mini 1.50.229149
Google Home Max 1.52.241809
Google Nest Mini 1.50.229149
Google Nest Audio 1.50.231584
Google Nest Hub 1.52.241809
Google Nest Hub Max 1.52.241809

Den nyeste offisielle fastvareversjonen

Enhet Fastvareversjon
Google Home 1.50.229149
Google Home Mini 1.50.229149
Google Home Max 1.52.241809
Google Nest Mini 1.50.229149
Google Nest Audio 1.50.231584
Google Nest Hub 1.52.241809
Google Nest Hub Max 1.52.241809

Sjekk hvilken fastvareversjon du har

For å sjekke hvilken fastvareversjon du har, følg disse trinnene:

Høyttalere

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest- eller Home-høyttaleren din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Velg enheten din.
  4. Trykk på Innstillinger  øverst til høyre.
  5. Rull ned til bunnen, og finn Cast-fastvareversjon: X.XXX.XXXXX

Skjermer

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest-skjermen din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Velg enheten din.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  og så Enhetsinformasjon
  5. Gå til «Teknisk informasjon», og finn Cast-fastvareversjon: X.XXX.XXXXX