To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Firmwareversies en release-opmerkingen voor Google-speakers en -schermen

Laatste update: 28 juli 2022

Hier vind je de nieuwste firmwareversies en release-opmerkingen voor speakers en schermen voor Google Nest en Google Home. Je vindt hier ook stappen om de huidige firmwareversie van je apparaat en de huidige softwareversie van je Nest-scherm te checken.

Firmware-updates worden gefaseerd geïmplementeerd. De versies van de productiefirmware die hier worden vermeld, worden geüpdatet zodra die versie beschikbaar is voor alle apparaten.

Huidige firmwareversie van het Chromecast-previewprogramma

Apparaat Firmwareversie In deze software-update
Google Home 1.56.309385 Bugfixes en verbeteringen
Google Home Mini 1.56.309385 Bugfixes en verbeteringen
Google Home Max 1.56.275994 Bugfixes en verbeteringen
Google Nest Mini 1.56.309385 Bugfixes en verbeteringen
Google Nest Audio 1.56.309385 Bugfixes en verbeteringen
Google Nest Hub 6.20211109.1.3166240 Bugfixes en verbeteringen
Google Nest Hub Max 6.20211109.1.3166241 Bugfixes en verbeteringen
Google Nest Hub (2e generatie) 1.56.309385 Bugfixes en verbeteringen

Huidige productiefirmwareversie

Apparaat Firmwareversie In deze software-update
Google Home 1.56.282045 Bugfixes en verbeteringen
Google Home Mini 1.56.282045 Bugfixes en verbeteringen
Google Home Max 1.56.275994 Bugfixes en verbeteringen
Google Nest Mini 1.56.299498 Bugfixes en verbeteringen
Google Nest Audio 1.56.299498 Bugfixes en verbeteringen
Google Nest Hub 6.20211109.1.3166240 Bugfixes en verbeteringen
Google Nest Hub Max 1.56.295071 Bugfixes en verbeteringen
Google Nest Hub (2e generatie) 1.56.299498 Bugfixes en verbeteringen

De firmwareversie van je speaker of scherm checken

Volg deze stappen om te checken welke firmwareversie je gebruikt:
  1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik op de tegel van je apparaat en houd deze vast.
  3. Tik op Instellingen  en dan Apparaatgegevens.
  4. Zoek onder Technische informatie naar Cast-firmware: 'X.XXX.XXXXX'.

De softwareversie van je Nest-scherm checken

1.  Swipe omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
  2. Tik op Instellingen  en dan Over het apparaat. Je ziet dan de softwareversie en firmwareversie van Cast.
  3. Scroll omlaag. Als je ook Versie besturingssysteem ziet, wordt Fuchsia uitgevoerd op dit apparaat.