Firmwareversies van Google Nest- en Google Home-apparaten

Hier volgt een overzicht van de oplossingen en verbeteringen in de nieuwste firmware-update voor de speakers en schermen voor Google Nest en Google Home.

Huidige firmwareversie van het Chromecast-previewprogramma

Firmwareversie 1.42.171861 is momenteel beschikbaar voor alle Google Home-apparaten.
Firmwareversie 1.42.176890 is momenteel beschikbaar voor alle Google Nest Mini-apparaten.
Firmwareversie 1.42.171861 is momenteel beschikbaar voor alle Google Home Mini-apparaten.
Firmwareversie 1.42.171861 is momenteel beschikbaar voor alle Google Home Max-apparaten.
Firmwareversie 1.42.171872 is momenteel beschikbaar voor alle Google Nest-schermen.

Huidige productiefirmwareversie

Firmwareversie 1.42.171861 is momenteel beschikbaar voor alle Google Home-apparaten.
Firmwareversie 1.42.176890 is momenteel beschikbaar voor alle Google Nest Mini-apparaten.
Firmwareversie 1.42.171861 is momenteel beschikbaar voor alle Google Home Mini-apparaten.
Firmwareversie 1.42.171861 is momenteel beschikbaar voor alle Google Home Max-apparaten.
Firmwareversie 1.42.171872 is momenteel beschikbaar voor alle Google Nest-schermen.

Je firmwareversie controleren

Je kunt als volgt nagaan welke firmwareversie je gebruikt:

1. Zorg ervoor dat je telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Nest- of Home-apparaat.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik in Home  op het apparaat waarvoor je de firmwareversie wilt vinden.
  4. Tik op Instellingen .
  5. Scroll omlaag en zoek naar Firmwareversie van Cast: X.XXX.XXXXX