Firmware-versies van Google Nest-apparaten

Hier volgt een overzicht van de bugfixes en verbeteringen in de nieuwste firmware-update voor Google Home-apparaten.

Huidige firmwareversie van het previewprogramma

Firmwareversie 1.42.169341 is momenteel beschikbaar voor alle Google Home-apparaten
Firmwareversie 1.42.169341 is momenteel beschikbaar voor alle Google Home Mini-apparaten
Firmwareversie 1.42.169341 is momenteel beschikbaar voor alle Google Home Max-apparaten
Firmwareversie 1.40.156414 is momenteel beschikbaar voor alle Google Nest-schermen

Huidige productiefirmwareversie

Firmwareversie 1.40.156414 is momenteel beschikbaar voor alle Google Home-apparaten
Firmwareversie 1.40.156414 is momenteel beschikbaar voor alle Google Home Mini-apparaten
Firmwareversie 1.40.156414 is momenteel beschikbaar voor alle Google Home Max-apparaten
Firmwareversie 1.40.156414 is momenteel beschikbaar voor alle Google Nest-schermen

Je firmwareversie controleren

Je kunt als volgt nagaan welke firmwareversie je gebruikt:

1. Zorg ervoor dat je telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Home-speaker of Nest-scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik in Home  op het apparaat waarvoor je de firmwareversie wilt vinden.
  4. Tik op Instellingen .
  5. Scroll omlaag en zoek naar Firmwareversie van Cast: X.XXX.XXXXX