Firmwareversioner til Google Nest- og Google Home-enheder

Her er en oversigt over rettelser og forbedringer i den seneste firmwareopdatering til Google Nest- og Google Home-højttalere og -skærme.

Aktuel firmwareversion af programmet Smugkig

Enhed Firmwareversion
Google Home 1.50.229149
Google Home Mini 1.50.229149
Google Home Max 1.50.229149
Google Nest Mini 1.50.229149
Google Nest Audio 1.50.231584
Google Nest Hub 1.52.237743
Google Nest Hub Max 1.52.237743

Aktuel produktionsfirmwareversion

Enhed Firmwareversion
Google Home 1.50.229149
Google Home Mini 1.50.229149
Google Home Max 1.50.229149
Google Nest Mini 1.50.229149
Google Nest Audio 1.50.231584
Google Nest Hub 1.50.229149
Google Nest Hub Max 1.50.229764

Sådan finder du din firmwareversion

Du kan tjekke, hvilken firmwareversion du har, ved at følge denne vejledning:

Højttalere

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest- eller Home-højttaler.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Vælg din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  5. Rul ned til bunden, og kig efter Cast-firmwareversion: X.XXX.XXXXX.

Skærme

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Vælg din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger efterfulgt af Enhedsoplysninger.
  5. Under "Tekniske oplysninger" skal du kigge efter Cast-firmware: X.XXX.XXXXX.