To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Firmwareversioner og produktbemærkninger til Google-højttalere og -skærme

Senest opdateret: 14. februar 2024

Her er de nyeste firmwareversioner og produktbemærkninger til Google Nest- og Google Home-højttalere og -skærme. Du kan også finde en vejledning til, hvordan du tjekker din enheds aktuelle firmwareversion samt din Nest-skærms aktuelle softwareversion.

Firmware-opdateringer udføres i flere faser. De versioner af firmware, der angives her, opdateres, når den pågældende version er tilgængelig for alle enheder.

Aktuel firmwareversion af programmet Preview

Enhed Firmwareversion Hvad denne softwareopdatering omfatter
Google Home 2.57.375114 Fejlrettelser og forbedringer
Google Home Mini 2.57.375114 Fejlrettelser og forbedringer
Google Home Max 1.56.275994 Fejlrettelser og forbedringer
Google Nest Mini 2.57.375114 Fejlrettelser og forbedringer
Google Nest Audio 2.57.375114 Fejlrettelser og forbedringer
Google Nest Hub 16.20231130.3.59 Fejlrettelser og forbedringer
Google Nest Hub Max 16.20231130.3.59 Fejlrettelser og forbedringer
Google Nest Hub (2. generation)

12.20230611.1.67

Fejlrettelser og forbedringer

Aktuel produktionsfirmwareversion

Enhed Firmwareversion Hvad denne softwareopdatering omfatter
Google Home 2.57.375114 Fejlrettelser og forbedringer
Google Home Mini 2.57.375114 Fejlrettelser og forbedringer
Google Home Max 1.56.275994 Fejlrettelser og forbedringer
Google Nest Mini 2.57.375114 Fejlrettelser og forbedringer
Google Nest Audio 2.57.375114 Fejlrettelser og forbedringer
Google Nest Hub 16.20231130.3.59 Fejlrettelser og forbedringer
Google Nest Hub Max 16.20231130.3.59 Fejlrettelser og forbedringer
Google Nest Hub (2. generation)
16.20231130.3.59
Fejlrettelser og forbedringer

Tjek firmwareversionen på din højttaler eller skærm

Du kan tjekke, hvilken firmwareversion du har, ved at følge denne vejledning:
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Tryk på Indstillinger og så Enhedsoplysninger.
  4. Tjek din Cast-enheds firmwareversion under "Tekniske oplysninger": "X.XXX.XXXXX." Hvis enheden har Fuchsia, skal du tjekke systemets firmwareversion: "X.XXXXXXXX.X.XXXXXXX"

Tjek versionen på din Nest-skærm

1.  Stryg opad fra bunden af skærmen.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Om enheden. Du bør kunne se "Firmwareversion for Cast".
    • Nest Hub (1. generation) og Nest Hub Max: Hvis "Fuchsia-version" også er angivet, betyder det, at din enhed kører Fuchsia.