Slappna av med Google Home

Med Google Home kan du koppla av med en rad olika typer av behagliga bakgrundsljud.

Be att få höra bakgrundsljud

Åtgärd: Säg ”Ok Google” eller ”Hey Google” följt av:
Lyssna på ospecificerade bakgrundsljud ”Hjälp mig att koppla av”
”Spela upp bakgrundsljud”
Lyssna på specifika bakgrundsljud ”Spela upp ljud från en brasa”
”Spela upp ljud från en flod”
”Spela upp ljud från skogen”
”Spela upp vitt brus”
Höra andra alternativ för bakgrundsljud ”Vilka andra bakgrundsljud kan du spela upp?”
Lyssna på vitt brus

”Spela upp vitt brus”

Obs! Bakgrundsljudet fortsätter att spelas upp i tolv timmar om du inte stänger av det.

I stället för att säga ”Ok Google” eller ”Hey Google” för att aktivera Google Home kan du trycka länge upptill på enheten.

Alternativ för bakgrundsljud

• Avslappnande ljud
  • Naturljud
  • Vattenljud
  • Ljudet av rinnande vatten
  • Utomhusljud
  • Ljudet av en porlande bäck
  • Ljudet av en snurrande fläkt
  • Ljudet av en öppen spis
  • Skogsljud
  • Lantliga ljud
  • Havsljud
  • Regnljud
  • Ljudet av en flod
  • Ljudet av åska
  • Vitt brus