Slap af med din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm

Med en Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm kan du slappe af med forskellige beroligende baggrundslyde.

Bemærk! Hvis Digital balance er aktiveret, begrænses eller blokeres denne funktion muligvis af Pause, filtre eller Forstyr ikke.

Få flere oplysninger om Digital balance.

Bed om at afspille baggrundslyde

Handlinger: Sig "Ok Google" eller "Hey Google" efterfulgt af:
Lytte til en uspecificeret baggrundslyd "Hjælp mig med at slappe af"
"Afspil baggrundsstøj"
Lytte til en bestemt baggrundslyd "Afspil lyde af en pejs"
"Afspil lyde af en flod"
"Afspil lyde fra skoven"
"Afspil hvid støj"
Høre hvid støj

"Afspil hvid støj"

Bemærk! Afspilningen af baggrundslyde fortsætter i 12 timer, hvis den ikke bliver deaktiveret. Du kan deaktivere baggrundslyde ved at sige "Hey Google, stop".

Indstillinger for baggrundslyd

• Afslappende lyde
  • Lyde fra naturen
  • Lyden af vand
  • Lyden af rindende vand
  • Lyden af en rindende bæk
  • Lyden af en roterende ventilator
  • Lyden af en pejs
  • Lyde fra skoven
  • Lyde fra en aften på landet
  • Lyden af havet
  • Lyden af regnvejr
  • Lyden af en flod
  • Lyden af tordenvejr
  • Hvid støj