To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Puhelun soittaminen Google Nest ‐kaiuttimella tai ‐näytöllä

Google Nest- ja Home-kaiuttimilla ja ‑näytöillä voit soittaa puheluita kavereille, perheelle ja yrityksille äänikomennoilla. Voit soittaa Nest-näytöllä myös videopuheluja. Ota käyttöön haluamasi soittotavat ja soita sitten puhelu kaiuttimella tai näytöllä.

Huom. Telstraa, Taiwan Mobilea ja Telecom Italiaa ei enää tueta.

Vaikka Google Duo ja Google Meet on yhdistetty uudeksi Meet-sovellukseksi mobiililaitteilla, tableteilla ja tietokoneilla, Google Nest ‐näytöillä näkyy edelleen Google Duo ‐kuvake Duo app.

Puhelun soittaminen Nest-kaiuttimella tai ‐näytöllä

Puhelun aloittaminen

Äänipuhelun aloittaminen

Äänipuhelut ovat käytettävissä kaikilla Google Nest- ja Google Home ‐kaiuttimilla ja ‐näytöillä Google Meetin kautta.

Jos asut Yhdysvalloissa tai Kanadassa, voit käyttää myös Googlen tukemia tai mobiilipuheluita Google Fin ja Google Voicen kautta.

Puhelun aloittaminen äänikomennoilla

Kun olet valinnut haluamasi soittotavan, voit aloittaa puhelun äänikomennoilla.

Sano "Hey Google" ja sitten…

• "Call [contact name]."
  • "Call [business name]."
  • "What is the nearest [business]?" ja sitten "Hey Google, call them."
    • Sinua pyydetään lisäämään nimi ja numero Google-yhteystietoihisi.
  • "Call [phone number]."

Puhelun aloittaminen näytöllä

Jos olet ottanut kotitalouden kontaktit käyttöön Nest-näytöllä, voit soittaa puhelun myös kosketusnäytöltä.

Pyyhkäise näytön yläreunasta alas ja sitten valitse Viestintä ja sitten Puhelu Kotitalouden kontaktit ‐kortilta. Käytettävä soittotapa riippuu valitusta kontaktista.

Huom. Jos Digitaalinen hyvinvointi on käytössä, laitepaussi, suodattimet tai Älä häiritse ‑tila voivat rajoittaa ominaisuutta.

Lue lisää Digitaalisesta hyvinvoinnista

Videopuhelun aloittaminen

Voit soittaa videopuheluja Google Meetillä.

Videopuhelut ovat käytettävissä Google Nest Hubilla, 2. sukupolven Google Nest Hubilla ja Google Nest Hub Maxilla. Puheluun käytettävässä laitteessa on oltava kamera. Nest Hub ja Nest Hub (2. sukupolvi) voivat vastaanottaa videokuvaa mutta eivät lähettää sitä.

Ryhmäpuhelun aloittaminen (vain Nest-näytöt)

Voit soittaa Google Meet ryhmävideopuheluita‑ Nest-näytöillä. Tämä ominaisuus on saatavilla englanniksi Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australiassa ja Kanadassa.

Ennen kuin aloitat, luo ryhmä Google Meet ‐sovelluksessa.

Ryhmäpuhelun aloittaminen:

1. Sano "Hey Google, start a group call."
  2. Napauta Nest-näytöltä ryhmää, jolle haluat soittaa.

Ryhmän koosta riippuen kaikki puhelun osallistujat eivät välttämättä näy näytöllä. Jos haluat nähdä muita puhelun osallistujia, napauta ylivuotoa ja valitse haluamasi henkilö.

Huom. Jos Digitaalinen hyvinvointi on käytössä, laitepaussi, suodattimet tai Älä häiritse ‑tila voivat rajoittaa ominaisuutta.

Lue lisää Digitaalisesta hyvinvoinnista

Nest-kaiuttimelle tai ‐näytölle soittaminen puhelimella

Sinä ja muut kotisi jäsenet voitte soittaa Nest-kaiuttimiin tai -näyttöihin puhelimella.

Jos haluat soittaa laitteisiin puhelimella, tarvitset seuraavat:

Google Assistantilla:

• Voit soittaa yhdelle laitteelle sanomalla "Hey Google, video call [display or speaker name]".
  • Voit soittaa kaikille laitteille sanomalla "Hey Google, video call [name of your home]."

Google Meet ‐sovelluksella: Jos haluat soittaa kaikkiin laitteisiin, avaa Google Meet ‐sovellus ja sitten pyyhkäise ylös ja sitten valitse Soita omiin Home-laitteisiin.

Google Home ‐sovelluksella: Jos haluat soittaa kaikkiin kotisi kaiuttimiin ja näyttöihin, avaa Google Home ‐sovellus Google Home ‑sovellus ja sitten Valitse Suosikit ja sitten Soita kotiin .

Puhelun vastaanottaminen Nest-kaiuttimella tai ‐näytöllä

Voit vastaanottaa Google Meet ‐puheluita Nest-kaiuttimella tai ‐näytöllä. Voit vastata puheluun sanomalla "Hey Google, answer the call". Voit hylätä puhelun sanomalla "Hey Google, decline the call". Voit myös käyttää seuraavia kosketustoimintoja:

Google Nest Hub Max, Google Nest Hub, Google Nest Hub (2. sukupolvi)

• Valitse Vastaa.
  • Valitse Hylkää.

Google Home

• Vastaa koskettamalla laitteen yläosaa.
  • Hylkää puhelu koskettamalla pitkään laitteen yläosaa.

Google Home Max

• Vastaa koskettamalla laitteen yläosassa tai sivussa olevaa viivaa.
  • Hylkää puhelu koskettamalla pitkään laitteen yläosassa tai sivussa olevaa viivaa.

Google Nest Mini (2. sukupolvi), Google Nest Audio, Nest Wifi ‑piste

• Vastaa napauttamalla laitteen keskiosaa.
  • Hylkää puhelu koskettamalla pitkään laitteen keskiosaa.

Google Home Mini (1. sukupolvi)

• Vastaa koskettamalla laitteen sivua.
  • Hylkää puhelu koskettamalla pitkään laitteen sivua.

Jos haluat estää puhelut tilapäisesti ei-toivottuina aikoina, muuta puheluasetuksia.

Puhelun mykistäminen tai mykistyksen poistaminen (vain Nest-näytöt)

Valitse Nest-näytöltä Mykistä Mykistäminen tai Poista mykistys .

Puhelun lopettaminen

Voit lopettaa puhelun sanomalla "Hey Google" ja sitten

• "End the call"
  • "Hang up"
  • "Stop"
  • "Disconnect"

Näin voit lopettaa puhelun kosketusohjauksella:

• Google Nest Hub Max, Google Nest Hub: Valitse Lopeta puhelu.
  • Google Home, Google Home Max: Napauta yläosaa.
  • Google Nest Mini, Nest Wifi ‐piste, Google Nest Audio: Napauta keskiosaa.
  • Google Home Mini: Napauta sivua.

Jos henkilö katkaisee puhelun, kuulet siitä kertovan merkkiäänen.

Toiminnan tarkistaminen

Oma toiminta ‑osiossa voit kuunnella tallenteita kyselyistä, joita on käytetty puhelujen soittamiseen tai muuhun toimintaan Assistantissa (esim. "Hey Google, hang up"). Mitään muuta ei tallenneta.

Google ei säilytä

• äänidataa
  • Google Meet ‑puheluita
  • Googlen ja mobiililaitteiden välisiä puheluita.

Google tallentaa vain

• puhelun keston
  • virheet
  • puheluiden määrän.