Kontrollera om enheter finns i samma Wi-Fi-nätverk

Om du vill konfigurera en högtalare eller skärm från Google Nest eller Google Home måste de finnas i samma Wi-Fi-nätverk som din mobila enhet eller surfplatta.

Steg 1. Kontrollera vilket Wi-Fi-nätverk som telefonen eller surfplattan är ansluten till

1. Leta upp och tryck på Inställningar följt av Wi-Fi. Enheten är ansluten till det Wi-Fi-nätverk som det står Ansluten vid. Det måste vara samma nätverk som enheten är ansluten till.
  2. Så här byter du nätverk:
    • Tryck på ett annat nätverk följt av ange lösenordet följt av Anslut.
    • Om du har angett lösenordet för nätverket tidigare trycker du på Anslut.

Steg 2. Kontrollera vilket Wi-Fi-nätverk som högtalaren eller skärmen är ansluten till

Högtalare

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på enheten.
  3. Tryck på Inställningar uppe till höger.
  4. Titta efter Wi-Fi.

Skärmar

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på enheten.
  3. Tryck på Inställningar  uppe till höger följt av Enhetsinformation.
  4. Titta efter Wi-Fi.

Om telefonen eller surfplattan är ansluten till ett annat Wi-Fi-nätverk än högtalaren eller skärmen läser du om hur du ändrar Wi-Fi-nätverk för högtalaren eller skärmen.