Kontrollera att Google Nest eller Google Home är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som telefonen eller surfplattan

Högtalaren eller skärmen från Google Nest eller Google Home måste vara ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som telefonen eller surfplattan för att du ska kunna konfigurera högtalaren eller skärmen.

Steg 1. Kontrollera vilket Wi-Fi-nätverk som telefonen eller surfplattan är ansluten till

1. Leta upp och tryck på Inställningar  följt av Wi-Fi.
  2. Enheten är ansluten till det Wi-Fi-nätverk som det står Ansluten vid. Det måste vara samma nätverk som enheten är ansluten till.
  3. Så här byter du nätverk:
    • Tryck på ett annat nätverk följt av ange lösenordet för det följt av Anslut.
    • Om du har angett lösenordet för nätverket tidigare trycker du på Anslut.

Steg 2. Kontrollera vilket Wi-Fi-nätverk Google Nest eller Google Home använder

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på Google Nest- eller Google Home-enheten.
  3. Tryck på Inställningar uppe till höger  Wi-Fi.

Om Wi-Fi-nätverket på telefonen eller surfplattan inte matchar det som Google Nest eller Google Home är ansluten till hittar du mer information om hur du ändrar Wi-Fi-nätverk för Google Nest eller Google Home här.