Hjälp Hitta svaren på dina frågor om Google Nest eller Google Wifi

Du kan alltid kontakta en Wifi-expert om du behöver hjälp. Det finns många olika sätt att få svar, så du kan enkelt välja det alternativ som passar dig bäst.

Ring

Be om att bli uppringd av en specialist på Wifi.

Chatta

Be om att få chatta med en specialist på Wifi.

Kundgrupp

Besök Google Nests community för att få råd från experter och användare. Endast på engelska.

Sociala medier

Besök vårt Twitter-konto @madebygoogle om du vill ställa en fråga eller ta del av nya råd och tips om Google Nest Wifi. Endast på engelska och franska.

Vanliga problem