Behöver du hjälp? Hitta svaren på dina frågor om Google Wifi

Vi finns här och hjälper dig gärna!

Du kan alltid kontakta en Google Wifi-expert om du behöver hjälp. Det finns många olika sätt att få svar, så du kan enkelt välja det alternativ som passar dig bäst.

Ring

Be om att bli uppringd av en specialist på Google Wifi eller ring till supportnumret för landet där du bor

Chatta

Be om att få chatta med en specialist på Google Wifi.

Kundgrupp

Besök forumet för Google Wifi för att få råd från experter och användare. Endast på engelska.

Sociala medier

Besök vårt Twitter-konto @madebygoogle om du vill ställa en fråga eller ta del av nya råd och tips om Google Wifi. Endast på engelska och franska.

Vanliga problem