Trenger du hjelp? Finn svar på spørsmålene dine om Google Wifi

Vi er her for å hjelpe deg

Du kan nå en Google Wifi-ekspert når som helst hvis du trenger hjelp. Siden du kan få svar på mange forskjellige måter, kan du enkelt velge det alternativet som passer best for deg.

Ring

Be om å bli oppringt av en Google Wifi-spesialist, eller ring brukerstøttenummeret for landet ditt

Chat

Be om en chat med en Google Wifi-spesialist.

Kundegruppe

Besøk Google Wifi-forumet for å få råd av eksperter og entusiaster i det vennlige brukerfellesskapet. Bare på engelsk.

Sosiale medier

Ta kontakt med oss på Twitter @madebygoogle for å stille et spørsmål, og følg oss for få de siste tipsene og triksene om Google Wifi. Bare på engelsk og fransk.

Vanlige problemer