To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Voice Match og medier på delte Google Nest- og Google Home-enheder

Medlemmerne af en husstand deles ofte om en Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm. Når alle i husstanden bruger Voice Match, får I hver især en mere personligt tilpasset medieoplevelse.

Når du konfigurerer Voice Match på en delt højttaler eller skærm, kan du bl.a.:

• Vælge dine egne standardmusiktjenester.
  • Få en personligt tilpasset musikoplevelse baseret på din lyttehistorik, sange, du kan lide, og andre oplysninger om din tidligere interaktion med musiktjenesten.
  • Styre din egen private samling i musiktjenesten, så du kan få adgang til dine gemte sange og playlister.
  • Anmode om afspilning af anbefalede YouTube-videoer eller visse tv-serier eller film fra en tilknyttet streamingtjeneste, så du kan fortsætte afspilningen fra det sted, hvor du sidst gemte.

Konfigurer Voice Match

Voice Match skal være tilknyttet en Google-konto. En Google-konto kan kun have én tilknyttet Voice Match-profil. Hvis du har flere Google-konti, skal du kun vælge én konto til konfiguration af en Voice Match-profil.

Når du konfigurerer Voice Match i dit hjem, aktiverer du Voice Match på alle enheder i dit hjem, og du kan vælge at aktivere den automatisk på alle enheder, der tilføjes senere. Du kan til enhver tid deaktivere Voice Match for en bestemt enhed.

Med Google Home-appen

Konfigurer Voice Match
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Hjem og derefter Indstillinger og derefter Google Assistent og derefter Voice Match og derefter Andre enheder.
    • Hvis du har mere end ét hjem, skal du trykke på det hjem, du vil føje Voice Match til.
  3. Tryk på Kom godt i gang og derefter følg vejledningen i appen.
    • Bemærk! Hvis du vil aktivere Voice Match automatisk på nye enheder i det samme hjem, skal du aktivere "Aktivér automatisk på fremtidige enheder".

Med din Google-skærm

Konfigurer Voice Match direkte på din Google-skærm. Du skal bruge din telefon og have adgang til din skærm.

1. Sig "Hey Google, lær min stemme at kende" til din skærm.
  2. Tryk på Start på skærmen.
  3. Vælg din konto på skærmen. Du bør modtage en push-notifikation på din telefon, som beder dig om at bekræfte, at det er dig, der forsøger at logge ind på en ny enhed.

Bemærk! Hvis du ikke modtager en notifikation:

Android: Go to Settings And then Apps & notifications And then [All apps] And then Google Play services, and check that notifications are enabled. Then, you’ll need to start setup on your display again.

iOS: You may have notifications disabled. Open your YouTube, Google, Gmail, or Google Smart Lock app to check if the confirmation prompt has appeared. You’ll signed in to one of these apps on your phone for this to work.

1. Tryk på Ja, det er mig for at bekræfte.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre konfigurationen af Voice Match.

Skærmen er ikke knyttet til din Google-konto

Konfigurationen af Voice Match er anderledes, hvis din skærm ikke er knyttet til den Google-konto, du vil bruge. Hvis dette er tilfældet, bliver du bedt om at knytte din skærm til din Google-konto under konfigurationen.

1. Sig "Hey Google, lær min stemme at kende" til din skærm.
  2. På skærmen skal du trykke på Start And then Jeg kan ikke se kontoen.
  3. Brug din telefons kamera til at scanne QR-koden på din skærm. Dette trin burde omdirigere dig til din telefons webbrowser. Bemærk! Hvis du ikke kan scanne QR-koden, kan du bruge linket nedenunder for at fortsætte.
  4. Hvis du har mere end én Google-konto, skal du sørge for, at du er logget ind på den rigtige i appen, inden du fortsætter. Hvis du vil skifte konto, kan du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  5. Angiv den adgangskode, der vises på skærmen.
  6. Hvis du vil tilknytte din skærm og din konto, skal du trykke på Angiv And then Næste.
  7. Appen bør nu bede dig om at gå tilbage til skærmen. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre konfigurationen af Voice Match.

Konfiguration af Voice Match på skærme for en bruger under 13 år

Et medlem af dit hjem, som er under 13 år, kan også bruge din skærm til at konfigurere Voice Match med en forælders hjælp.

Dit barn kan starte konfigurationen af Voice Match ved at sige "Hey Google, lær min stemme at kende" til din skærm. Derefter kan barnet vælge sin Google-konto på din skærm (eller knytte sin konto til din skærm, hvis barnet ikke allerede har gjort det) og fortsætte konfigurationen.

Dit barn skal have din tilladelse til at tilmelde sig Voice Match. Når Voice Match konfigureres, bliver du bedt om at logge ind på din Google-konto for at give forældretilladelse, så din skærm kan genkende dit barns stemme.

Barnet lærer derefter Assistent at genkende sin stemme. Derefter skal dit barn igen bruge din hjælp til at tilvælge eller fravælge lagring af lydoptagelser.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Voice Match for dit barn.

Vigtigt! Disse trin fungerer ikke med en Google Workspace-konto. Se, hvordan du bruger en Google Workspace-konto på en enhed.

Del tjenester med andre Voice Match-brugere og gæster

Når du har konfigureret Voice Match på en delt højttaler eller skærm, kan dine tilknyttede musik- og videotjenester være tilgængelige for andre, der taler til din højttaler eller skærm ved hjælp af relevante stemmekommandoer.

Hvis du vil forhindre, at andre bruger dine musik- og videotjenester, skal du bede dem om at:

Sådan påvirker Voice Match-indstillinger medievalg

Google Assistent vælger medieindhold baseret på den person, der har anmodet om det, og vedkommendes Voice Match-status.

Den første person, der konfigurerede Voice Match

Sådan identificerer du denne person

Yderligere brugere af Voice Match Gæster og personer uden Voice Match
Når Google Assistent får stemmekommandoer til musik fra denne person, vil den:
  • Afspille musik fra din standardmusiktjeneste.
  • Hvis du ikke har tilknyttet din standardtjeneste, bruger Assistent andre tilknyttede brugeres musiktjenester.
  • Afspille musik fra din standardmusiktjeneste.
  • Hvis du ikke har tilknyttet din standardtjeneste, bruger Assistent andre tilknyttede brugeres musiktjenester.
  • Afspille musik fra standardmusiktjenesten fra den første person, der konfigurerede Voice Match.
  • Hvis den tjeneste, du har anmodet om, ikke er tilknyttet, bruger Assistent andre tilknyttede brugeres musiktjenester.
Når Google Assistent får stemmekommandoer til tv-serier og film fra denne person, vil den:
  • Afspille indhold fra din tilknyttede streamingtjeneste.
  • Hvis du ikke har tilknyttet din streamingtjeneste, bruger Assistent andre tilknyttede brugeres tjenestekonti.
  • Afspille indhold fra din tilknyttede streamingtjeneste.
  • Hvis du ikke har tilknyttet din streamingtjeneste, bruger Assistent andre tilknyttede brugeres tjenestekonti.
  • Afspille indhold fra den streamingtjeneste, som den person, der først konfigurerede Voice Match, har tilknyttet.
  • Hvis den streamingtjeneste, du har anmodet om, ikke er tilknyttet, bruger Assistent andre tilknyttede brugeres streamingtjenester.
Når Google Assistent får stemmekommandoer til YouTube-videoer fra denne person, vil den:
  • Afspille indhold fra din YouTube-konto.
  • Afspille indhold fra din YouTube-konto.
  • Afspille indhold fra YouTube-kontoen for den første person, der konfigurerede Voice Match.

Hvem er den første person der konfigurerede Voice Match?

Den bruger, der konfigurerede højttaleren eller skærmen og tilknyttede sin stemme, er også den første bruger, der konfigurerede Voice Match.

Sådan administrerer du medlemmer af hjemmet