Voice Match og medier på Google Nest- og Google Home-enheder

Google Nest- eller Google Home-højttalere og -skærme er delte enheder, der normalt bruges af alle medlemmerne af husstanden. Når alle i husstanden bruger Voice Match, får de en mere tilpasset medieoplevelse, hvilket gør den samlede medieoplevelse endnu bedre.

Når alle bruger Voice Match på en delt enhed, kan hver person gøre følgende:

• Vælge sin egen standardmusiktjeneste.
  • Få en tilpasset musikoplevelse.
    • Dette er baseret på vedkommendes tidligere interaktion med musiktjenesten (lyttehistorik, sange, der har fået et like, osv.).
  • Styre sin egen personlige samling i musiktjenesten.
    • Vedkommende får adgang til sine egne gemte playlister, sange osv. Musik, der er gemt eller har fået et like, gemmes også i brugerens personlige samling i den pågældende tjeneste.
  • Undgå den begrænsning på ét stream, som ofte gælder i musiktjenester.
    • I stedet for at alle i hjemmet deler den samme Google-konto, kan hvert medlem nu bruge sin personlige konto og undgå afbrydelse af musikafspilning på andre tilknyttede konti.
  • Anmode om afspilning af anbefalede YouTube-videoer eller visse tv-serier eller film fra en tilknyttet streamingtjeneste.
    • Dette giver en mere tilpasset oplevelse ved at fortsætte afspilningen fra det punkt, du var kommet til.

Konfigurer Voice Match

Hver stemme, der er tilknyttet Voice Match-funktionen, skal også være tilknyttet en Google-konto. Der kan desuden kun bruges én stemme pr. Google-konto. Hvis du har en personlig Google-konto og en Google-konto til arbejde, skal du vælge, hvilken konto du vil have personlige oplysninger fra.

Bemærk! Alle, der vil have personlige oplysninger på højttaleren eller skærmen, skal følge denne vejledning. Det gælder også den person, der konfigurerede højttaleren eller skærmen.

Konfigurer Voice Match
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto øverst til højre.
  3. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil skifte konto, skal du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  4. Tryk på Indstillinger for Assistent  Voice Match  Tilføj enheder.
  5. Sørg for, at du har markeret alle de enheder, du vil knytte din stemme til.
  6. Tryk på Næste Jeg accepterer.
  7. Følg vejledningen i appen.
  8. Aktivér Personligt indhold for at få adgang til dine personlige oplysninger. Tryk på Jeg accepterer, og fortsæt konfigurationen af Voice Match.
  9. Du kan invitere andre til at konfigurere Voice Match, så de også kan få tilpassede resultater, ved at trykke på Inviter vælge en kommunikationsmetode og sende invitationen. Tryk på Nej tak for at springe dette trin over.

Del tjenester med andre Voice Match-brugere og gæster

Når du har konfigureret Voice Match på en delt højttaler eller skærm, kan alle, der taler til højttaleren eller skærmen, få adgang til dine musik- og videotjenester ved hjælp af relevante stemmekommandoer.

Fjernsyn og højttalere, der er knyttet til din konto, kan bruges af gæster og andre personer, der er knyttet til den samme delte enhed.

Hvis du vil forhindre, at andre bruger dine musik- og videotjenester, skal du bede dem om at:

Stemmekommandoer til Voice Match og medier

Din højttaler eller skærm kan afspille forskelligt musik- og videoindhold, hvis anmoderen bruger Voice Match eller er gæst. Her er en oversigt:

Den første person, der konfigurerede Voice Match

Sådan identificerer du denne person

Yderligere brugere af Voice Match Gæster og personer uden Voice Match
Stemmekommandoer om musik gør følgende:
  • Afspiller musik fra din standardmusiktjeneste.
  • Hvis du ikke har tilknyttet din standardtjeneste, bruger Assistent andre tilknyttede brugeres musiktjenester.
  • Afspiller musik fra din standardmusiktjeneste.
  • Hvis du ikke har tilknyttet din standardtjeneste, bruger Google-assistenten andre tilknyttede brugeres musiktjenester.
  • Afspiller musik fra standardmusiktjenesten fra den første person, der konfigurerede Voice Match.
  • Hvis den tjeneste, du har anmodet om, ikke er tilknyttet, bruger Assistent andre tilknyttede brugeres musiktjenester.

Stemmekommandoer om tv-serier og film gør følgende:

• Afspiller indhold fra din tilknyttede streamingtjeneste.
  • Hvis du ikke har tilknyttet din streamingtjeneste, bruger Assistent andre tilknyttede brugeres tjenestekonti.
  • Afspiller indhold fra din tilknyttede streamingtjeneste.
  • Hvis du ikke har tilknyttet din streamingtjeneste, bruger Assistent andre tilknyttede brugeres tjenestekonti.
  • Afspiller indhold fra den streamingtjeneste, som den person, der først konfigurerede Voice Match, har tilknyttet.
  • Hvis den streamingtjeneste, du har anmodet om, ikke er tilknyttet, bruger Assistent andre tilknyttede brugeres streamingtjenester.

Stemmekommandoer om YouTube-videoer gør følgende:

• Afspiller indhold fra din YouTube-konto.
  • Afspiller indhold fra din YouTube-konto.
  • Afspiller indhold fra YouTube-kontoen for den første bruger, der konfigurerede Voice Match.
Stemmekommandoer om fjernsyn og højttalere gør følgende:
  • Styrer fjernsyn, højttalere og grupper i alle rum for alle brugere, der har konfigureret Voice Match.
  • Styrer fjernsyn, højttalere og grupper i alle rum for alle brugere, der har konfigureret Voice Match.
  • Styrer fjernsyn, højttalere og grupper i alle rum for alle brugere, der har tilknyttet deres Google-konto.
Stemmekommandoer om lydbøger gør følgende:
  • Afspiller lydbøger, du har købt.
  • Afspiller lydbøger, du har købt.
  • Afspiller lydbøger, der er købt af den første person, der konfigurerede Voice Match.

Hvem er den første bruger, der konfigurerede Voice Match?

Den bruger, der konfigurerede højttaleren eller skærmen og tilknyttede sin stemme, er også den første bruger, der konfigurerede Voice Match.

Sådan administrerer du tilknyttede brugere