Lägga till en WiFi-åtkomstpunkt för mesh på nytt

Om en eller flera av dina WiFi-åtkomstpunkter för mesh pulserar med blått ljus och den primära åtkomstpunkten är online kan du lägga till WiFi-åtkomstpunkten för mesh i det befintliga nätverket igen.

Gör så här:

1. Tryck på de tre strecken uppe till vänster i appen Google Wifi för att öppna sidomenyn.
  2. Tryck på Konfigurera WiFi-åtkomstpunkt (Android) eller Lägg till WiFi-åtkomstpunkt (iOS).
  3. Tryck på Kom igång.
  4. Tryck på Add to "MyNetwork" (Lägg till i MittNätverk).
  5. Följ stegen i appen för att konfigurera nätverket.

Upprepa stegen för dina andra WiFi-åtkomstpunkter.

När du är ansluten till internet igen gör du följande för att ta bort den inaktiva WiFi-åtkomstpunkten:

1. Tryck på fliken  och sedan på Nätverk och allmänt i appen Google Wifi.

2. Tryck på WiFi-åtkomstpunkter.

3. Tryck på den inaktiva WiFi-åtkomstpunkten under Nätverkets enhetsinställningar.

4. Tryck på Ta bort enhet och sedan på Återställning till standardinställningarna. Då tas den inaktiva WiFi-åtkomstpunkten bort från appen. Hela nätverket tas inte bort.

Vi ber om ursäkt för besväret. Besök den här supportsidan om du vill veta mer.