Ta bort Voice Match från en Google Home-högtalare eller Nest-skärm

När du använder Voice Match på Google Home kan assistenten känna igen din röst och ge dig anpassad information utifrån ditt Google-konto, till exempel kalenderhändelser, pendlingsinformation och hur din dag ser ut.

Detta händer om du tar bort Voice Match

När du tar bort Voice Match

• tas ditt Google-konto och röstmönster bort helt från enheten
  • kan assistenten inte längre känna igen din röst
  • kan du inte längre få anpassad information.

Om du tar bort Voice Match för Nest Hub Max tas även Face Match bort permanent från samma enhet och assistenten kan inte längre känna igen din röst eller ge personliga resultat på dessa enheter.

Besök https://myactivity.google.com/ eller följ stegen nedan om du vill få åtkomst till eller ta bort ljudklipp eller foton som du tog under konfigureringen av Voice Match och Face Match.

Ta bort Voice Match

Så här tar du bort Voice Match från dina enheter:

1.  Öppna Google Home-appen Google Home app.
  2.  Tryck på enheten  Inställningar   Igenkänning och delning  Igenkänning och anpassning  Ta bort Voice Match.
  3. Tryck på Ta bort Remove bredvid enheten som du vill ta bort länken från  Ta bort.

Ett meddelande om att länken till Google-kontot och rösten har tagits bort från enheten visas.

Så här tar du bort data från Voice Match- och Face Match-registreringen:

1. Öppna Min aktivitet på en mobil enhet.
  2. Tryck på Meny Meny  Annan aktivitet på Google.
  3. Skrolla ned till Voice Match- och Face Match-registrering och tryck på Visa data.
  4. Tryck på Radera alla registreringar  Radera.