Google Home og telefonen reagerer på «Hey Google»

Hvis du er i nærheten av både Google Home-enheten og telefonen din, skal bare Google Home svare når du sier «Hey Google». Det kan hende at begge enhetene vekkes, men telefonen skal gå i hvilemodus igjen.

Trinn 1: Oppdater Google-appen til nyeste versjon

1. Åpne Google-appen Google-app på telefonen.
  2. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst til venstre på startskjermen.
  3. Rull nedover og trykk på Info.
  4. Du ser versjonsnummeret for appen nederst på skjermen.
  5. Hvis du har en versjon som er eldre enn 20.3, bør du gå til siden for Google-appen i App Store og trykke på Oppdater.

Trinn 2: Legg til den samme kontoen på begge enhetene

Hvis du har flere Google-kontoer, bør du legge til kontoen du brukte for å konfigurere Google Home, på telefonen.

Trinn 1: Finn ut hvilken konto du bruker på Google Home

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Google Nest- eller Google Home-enheten din.
  3. Øverst til høyre trykker du på Enhetsinnstillinger og så Gjenkjenning og deling og så Tilknyttede kontoer.
  4. Sjekk Google-kontoen(e) som er knyttet til den aktuelle enheten.

Trinn 2: Legg til kontoen på telefonen

1. Åpne Google-appen Google-app på telefonen.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre på startskjermen.
  3. Trykk på Legg til en ny konto.
  4. Følg trinnene for å legge til kontoen din. Når kontoen er lagt til, trenger du ikke å være pålogget lenger.

Trinn 3: Sånn bruker du «Hey Google»

Snakk til Google Home

• Si «Ok Google». (Telefonen skal ikke svare.)

Snakk til telefonen

Viktig: Hvilke språk du kan bruke, avhenger av hvilken enhet du har. Finn ut hvilke språk som fungerer på enheten din

• Når du er hjemme:
    1. Åpne Google-appen Google-app.
    2. Trykk på Snakk Talesøk i søkefeltet.
    3. Si en kommando eller still et spørsmål.
  • Når du ikke er hjemme, kan du si «Ok Google».

Få mer hjelp eller send tilbakemelding

Google Home

Kontakt oss

1. Gå til brukerstøtten for Google Home.
  2. Trykk på Kontakt oss øverst til høyre.
  3. Velg hvordan du vil snakke med oss.

Send tilbakemelding

Finn ut hvordan du sender tilbakemelding om Google Home. Når du sender tilbakemelding, hjelper du oss med å løse problemet, men vi svarer deg ikke direkte.

Gå til hjelpeforumet

Du kan stille spørsmål og finne svar i hjelpeforumet for Google Home.

iPhone

Send tilbakemelding

1. Åpne Google-appen Google-app på telefonen.
  2. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst til venstre på startskjermen.
  3. Trykk på Tilbakemelding under «Brukerstøtte».
  4. Fortell oss om problemet og trykk på Send Send.

Når du sender tilbakemelding, hjelper du oss med å løse problemet, men vi svarer deg ikke direkte.

Gå til hjelpeforumet

Du kan stille spørsmål og finne svar i Googles hjelpeforum.