To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Flere enheter reagerer på «Hey Google»

Hvis du sier «Hey Google» i nærheten av to eller flere enheter, for eksempel Google Nest- eller Home-enheten din og Pixel-nettbrettet eller -telefonen, kan flere enheter bli slått på. Bare én av enhetene skal svare.

Google velger den enheten som det er best å svare på, basert på ulike faktorer, for eksempel

• Avstand til enheten
  • Forespørselstype
  • Enhetens egenskaper

Trinn 1: Oppdater Google-appen til nyeste versjon

1. Åpne Google-appen Google-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på menyen Innstillinger øverst til venstre på startskjermen.
  3. Trykk på Info.
  4. Sjekk versjonsnummeret for appen nederst på skjermen.
    1. Hvis du har en versjon som er eldre enn 20.3, kan du gå til siden for Google-appen i App Store.
    2. Trykk på Oppdater.

Trinn 2: Legg til den samme kontoen på begge enhetene

Hvis du har flere Google-kontoer, bør du legge til kontoen du brukte for å konfigurere Google Home, på telefonen.

Trinn 1: Finn ut hvilken konto du bruker på Google Home
  1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen på en Assistent-kompatibel enhet.
  2. Trykk og hold på skjermen på enheten.
  3. Øverst til høyre trykker du på Enhetsinnstillinger og så Gjenkjenning og deling og så Tilknyttede kontoer.
  4. Sjekk Google-kontoene som er knyttet til den aktuelle enheten.
Trinn 2: Legg til kontoen på enheten
  1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen på enheten din.
  2. Øverst trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Legg til en ny konto.
  4. Følg trinnene for å legge til kontoen din.
    • Når kontoen er lagt til, trenger du ikke å være pålogget lenger.

Få mer hjelp eller send tilbakemelding

Få hjelp for Google Nest-enheter

Kontakt oss

1. Gå til brukerstøtten for Google Nest.
  2. Trykk på Kontakt oss øverst til høyre.
  3. Velg hvordan du vil kontakte oss.

Send tilbakemelding

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å løse problemet. Finn ut hvordan du sender tilbakemelding om Google Nest.

Gå til hjelpeforumet

Du kan stille spørsmål og finne svar i hjelpeforumet for Google Nest.

Få hjelp for iPhone og iPad

Send tilbakemelding

1. Åpne Google-appen Google-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Innstillinger Innstillinger øverst til venstre på startskjermen.
  3. Trykk på Tilbakemelding under «Brukerstøtte».
  4. Skriv inn informasjon om problemet.
  5. Trykk på Send Send.

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å løse problemet.

Gå til hjelpeforumet

Du kan stille spørsmål og finne svar i Googles hjelpeforum.