Google Home og telefonen reagerer på «Ok Google»

Hvis du er i nærheten av både Google Home-enheten og telefonen din, skal bare Google Home svare når du sier «Ok Google». Begge enhetene vekkes muligens, men telefonen skal gå i hvilemodus igjen.

Trinn 1: Oppdater Google-appen til nyeste versjon

1. Åpne Google-appen Search Icon på telefonen.
  2. Nederst til høyre på startskjermen trykker du på Mer Mer og så Innstillinger og så Info.
  3. Se etter versjonsnummeret øverst.
  4. Hvis du har en eldre versjon enn 6.5, bør du gå til siden for Google-appen og trykke på Oppdater.

Trinn 2: Legg til den samme kontoen på begge enhetene

Viktig: Hvis telefonen som svarer, ikke er din, løser ikke disse trinnene problemet.

Hvis du har flere Google-kontoer, bør du legge til kontoen du brukte for å konfigurere Google Home, på telefonen.

Trinn 1: Finn ut hvilken konto du bruker på Google Home

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Google Nest- eller Google Home-enheten din.
  3. Øverst til høyre trykker du på Enhetsinnstillinger .
  4. Under Tilknyttede kontoer ser du alle Google-kontoer som er tilknyttet denne spesifikke enheten.

Trinn 2: Legg til kontoen på telefonen

1. Åpne Google-appen Search Icon på telefonen.
  2. Trykk på Mer Mer nederst til høyre på startskjermen.
  3. Til høyre for e-postadressen din trykker du på nedoverpilenDown Arrow og så Legg til en ny konto.
  4. Følg trinnene for å legge til kontoen din. Når kontoen er lagt til, trenger du ikke å være pålogget lenger.

Trinn 3: Sånn bruker du «Ok Google»

Snakk til Google Home

• Si «Ok Google». (Telefonen skal ikke svare.)

Snakk til telefonen

Viktig: Denne funksjonen er foreløpig ikke tilgjengelig på alle språk eller i alle land, og hvilke språk du kan bruke, avhenger av hvilken enhet du har. Finn ut hvilke språk som fungerer på enheten din

Telefoner med Google Assistent

1. Si «Ok Google».
  2. Still et spørsmål eller si en kommando.
    For å skrive i stedet, trykk på Skriv Type.

Telefoner uten Google Assistent

1. Gå til startskjermen eller åpne Google-appen Search Icon.
  2. Trykk på Snakk Assistent-mikrofon i søkefeltet.
  3. Si en kommando eller still et spørsmål.

Få mer hjelp eller send tilbakemelding

Google Home

Kontakt oss

1. Gå til brukerstøtten for Google Home.
  2. Trykk på Kontakt oss øverst til høyre.
  3. Velg hvordan du vil snakke med oss.

Send tilbakemelding

Finn ut hvordan du sender tilbakemelding om Google Home. Når du sender tilbakemelding, hjelper du oss med å løse problemet, men vi svarer deg ikke direkte.

Gå til hjelpeforumet

Du kan stille spørsmål og finne svar i hjelpeforumet for Google Home.

Pixel- og Nexus-telefoner

Kontakt oss eller send tilbakemelding

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Brukerstøtte øverst til høyre.
  3. Du kan ringe oss, chatte med oss på nettet eller sende tilbakemeldinger.

Når du sender tilbakemelding, hjelper du oss med å løse problemet, men vi svarer deg ikke direkte.

Gå til hjelpeforumet

Du kan stille spørsmål og finne svar i Googles hjelpeforum.

Andre Android-telefoner

Send tilbakemelding

1. Åpne Google-appen Search Icon.
  2. Nederst til høyre på startskjermen trykker du på Mer Mer og såSend tilbakemelding.
  3. Fortell oss om problemet og trykk på Send Send.

Når du sender tilbakemelding, hjelper du oss med å løse problemet, men vi svarer deg ikke direkte.

Gå til hjelpeforumet

Du kan stille spørsmål og finne svar i Googles hjelpeforum.