Lägga till en eller flera Google Wifi-åtkomstpunkter i ett Google Wifi-nätverk

Om du tidigare har konfigurerat Google Wifi-åtkomstpunkter i Google Home-appen måste du även lägga till nya de åtkomstpunkterna i Google Home-appen.

Krav:

• Endast ägare kan lägga till Wifi-åtkomstpunkter i Google Wifi-appen.
  • Om det befintliga Google Wifi-nätverket är i bryggläge måste du inaktivera bryggläget på den befintliga Google Wifi-åtkomstpunkten.

Anvisningar

1. Öppna Google Wifi-appen .
  2. Tryck på fliken Inställningar och åtgärder följt av Nätverk och allmänt följt av Wifi-åtkomstpunkter följt av Lägg till Wifi-åtkomstpunkt.
  3. Konfigurera genom att följa anvisningarna i appen.

Relaterade artiklar

Lägga till Google Nest Wifi-åtkomstpunkter i ett befintligt nätverk
Lägga till Google Wifi-åtkomstpunkter i ett befintligt nätverk i Google Home-appen