Varsler for kontroll av Cast-medier

Kontrollér medier som spilles av på Google Home- og Chromecast-enheter (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio samt TV-er og høyttalere med Chromecast innebygd) direkte fra varsler for kontroll av Cast-medier på Android.

For kunne se varsler for kontroll av Cast-medier må mobilenheten din eller nettbrettet ditt være koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecast- eller Google Home-enheten din. Du ser også et varsel for alle Chromecast- og Google Home-enheter som er koblet til det aktuelle Wi-Fi-nettverket.

Merk: Du ser ikke varsler når du caster innhold fra YouTube eller YouTube Musikk med telefon.

Støttede mobilenheter

Varsler for kontroll av Cast-medier er tilgjengelige på Android-enheter som kjører Android L (5.0) eller nyere. De er ikke tilgjengelige på iOS-enheter.

Støttede Cast-enheter

Du ser varsler for Chrome-fjernstyring når du spiller av medier med Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio, Google Home samt TV-er og høyttalere med Chromecast innebygd.

Dette vises i varsler for kontroll av Cast-medier

1. Navnet på enheten du eller noen på det samme Wi-Fi-nettverket caster til.
  2. Innholdsleverandøren.
  3. Mediekontroller (Sett på pause Pause, Kutt lyden Mute, Stopp Stop og Innstillinger Settings).
  4. Du kan slå av varsler for kontroll av Cast-medier i Innstillinger Settings.

Cast notifications

Lukk varsler for kontroll av Cast-medier på telefonen midlertidig

For midlertidig å hindre at et varsel for Cast-fjernstyring vises i den nåværende casteøkten, bare sveip det bort.
Merk: Varselet vises igjen hvis du begynner å caste innhold fra en annen Chromecast-kompatibel app.

Slå av varsler for kontroll av Chrome-medier for Chromecast- eller Google Home-enheter

For å hindre andre på det samme Wi-Fi-nettverket i å kontrollere casting av medier kan du slå av varsler for kontroll av Cast-medier på Chromecast- eller Google Home-enheten.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Rull til du finner enhetskortet for Chromecast- eller Google Home-enheten du ikke vil at skal sende castevarsler.
  3. Trykk på Innstillinger Settings øverst til høyre på enhetskortet.
  4. Gå til Enhetsinformasjon, og slå av La andre styre medier du caster Off

Slå av varsler for kontroll av Cast-medier på telefonen

Sånn slår du av varsler for kontroll av Cast-medier permanent, sånn at de ikke vises på telefonen din:

Alternativ 1:

1. Trykk på Innstillinger Settings i varselet.
  2. Slå av Vis varsler for fjernstyring Off.

Alternativ 2:

1. Trykk på Innstillinger Settings

2. Gå til Personlig. og trykk på Google og deretter Mediekontroller for casting og deretter skyv glidebryteren til Av Off

3. For å slå på varslene igjen, sky glidebryteren til På On