To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Notifikationer med styring af mediecast

Styr medier, der afspilles på din Chromecast (Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio samt fjernsyn og højttalere med indbygget Chromecast) og Google Nest- eller Google Home-højttalere og -skærme direkte fra notifikationer med styring af mediecast på Android-enheder.

Hvis du vil have notifikationer med styring af mediecast, skal din mobilenhed eller tablet være tilknyttet samme konto som din Chromecast, højttaler eller skærm. Du får også en notifikation for alle de Chromecast-enheder, højttalere eller skærme, der har forbindelse til dette Wi-Fi-netværk.

Bemærk! Du får ikke notifikationer, når du caster indhold fra YouTube eller YouTube Music fra din telefon.

Understøttede mobilenheder

Notifikationer med styring af mediecast kan bruges på Android-enheder, der kører Android 6.0 eller nyere. De er ikke tilgængelige på iOS-enheder.

Understøttede Cast-enheder

Du får notifikationer med styring af mediecast, når du afspiller medier ved hjælp af Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast Audio, Google Nest- og Google Home-enheder samt fjernsyn og højttalere med indbygget Chromecast.

Det kan du se i notifikationer med styring af mediecast

• Navnet på den enhed, som du eller en anden på det samme Wi-Fi-netværk caster til.
  • Indholdsudbyderen.
  • Mediestyring (sæt på pause Pause, slå lyden fra Mute, stop Stop og Indstillinger Settings).

Du kan deaktivere notifikationer med styring af mediecast under Indstillinger Settings.

Cast notifications

Afvis midlertidigt notifikationer med styring af mediecasting

Du kan afvise en notifikation med styring af mediecast midlertidigt ved at stryge den væk på din telefon. Så vises den ikke, mens det aktuelle indhold castes.

Bemærk! Notifikationen vises igen, når du begynder at caste indhold fra en anden Chromecast-kompatibel app.

Deaktiver notifikationer med styring af mediecast for din enhed

Hvis du vil forhindre, at andre på dit Wi-Fi-netværk kan styre din mediecast, kan du deaktivere notifikationer med styring af mediecast på din Chromecast, højttaler eller skærm.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren nede på enhedens felt og så tryk på Indstillinger Settings og så Genkendelse og deling.
  3. Deaktiver Lad andre styre de medier, du caster.

Deaktiver notifikationer med styring af mediecast på din telefon

Hvis du vil deaktivere notifikationer med styring af mediecast, så de ikke vises på din telefon, skal du følge vejledningen nedenfor:

Mulighed 1:

1. Tryk på Indstillinger Settings i notifikationen.
  2. Slå Vis notifikationer om mediestyring fra Off.

Mulighed 2:

1. Tryk på Indstillinger Settings på din telefon.

2. Tryk på Google og så Enheder og deling og så Valgmuligheder for Google Cast og så Deaktiver Mediestyring via Cast-enheder.

Aktivér Mediestyring via Cast-enheder for at slå notifikationer til igen.