Vad kan du göra i appen Google Wifi?

Appen Google Wifi innehåller massor av häftiga funktioner och användbara uppgifter om nätverket. Kolla in det här.

Kontrollera dina nätverkshastigheter

Med nätverkskontrollen kan du kontrollera att nätverket har rätt hastigheter. Du kan testa hela nätverket eller en del i taget, till exempel när du bara vill kontrollera nedladdningshastigheten, anslutningen mellan Wifi-åtkomstpunkter eller Wi-Fi-hastigheten till enheter på nätverket. Läs mer.

Pausa internet på valfri enhet

Låt inte internet störa. Pausa internet när det är dags att äta, när barnen ska gå till skolan eller när det är läggdags. Välj de enheter du vill ska pausas och pausa alla med ett enda tryck, eller skapa ett schema när du automatiskt vill pausa enheter utan att lyfta ett finger. Läs mer.

Automatisk blockering av miljontals webbplatser med innehåll för vuxna

Håll koll på barnens skärmtid genom webbplatsblockering i appen Wifi. Du kan automatiskt blockera åtkomsten till miljontals webbplatser med innehåll för vuxna på barnens enheter. Läs mer.

Skapa ett separat nätverk för gäster

Wi-Fi för gäster är ett speciellt nätverk bara för dina gäster. Gäster kan ansluta till internet och upptäcka de enheter som du väljer att göra tillgängliga från det primära Wi-Fi-nätverket. Läs mer.

Control your Philips Hue lights

Without downloading any apps, anyone in your home will be able to control your Philips Hue lights from On.Here. Learn more.

Ange en prioriterad enhet

Välj en enhet och ge enheten den snabbaste Wi-Fi-anslutningen. Läs mer.

Utforska appen

Med de tre flikarna högt upp på appen kan du enkelt hitta vad du behöver.

Fliken Nätverksassistent

Tryck på fliken om du vill via användbar information som nätverkshastighet, anslutningsstatus och pausade enheter.

Kontrollera fliken regelbundet om du vill utforska nya funktioner och uppdateringar för appar.

Fliken Nätverk

Tryck på fliken om du vill visa en karta över hela nätverket. Tryck sedan på ikonerna i kartan om du vill visa specifik information.

Visa nätverkshastigheter och dataanvändning.

Visa och testa anslutningen mellan WiFi-åtkomstpunkterna.

Visa de enheter som är anslutna till Wi-Fi-nätverket och hur mycket data de har använt.

Fliken Inställningar

Tryck på fliken om du vill visa dina genvägar. Du kan utföra specifika åtgärder med ett enda tryck.

Kör en nätverkskontroll.

Tips! Öppna den här fliken direkt från enhetens startskärm genom att trycka länge på ikonen för appikonen för Google Wifi.

Pausa omedelbart flera enheter eller schemalägg pauser om du automatiskt vill stänga av internet.

Tips! Öppna Familjens Wi-Fi direkt från enhetens startskärm genom att trycka länge på ikonen för appikonen för Google Wifi.

Ange en prioriterad enhet.

Öppna och hantera alla dina nätverksinställningar.

Skapa och hantera ett gästnätverk.

Få support dygnet runt alla dagar

Du kan kontakta våra Wifi-specialister per telefon eller chatt via appen Wifi eller hjälpcentret. Support ges på engelska dygnet runt och på franska och tyska alla dagar under dessa tider.

Kontakta support via appen Wifi

1. Öppna appen Google Wifi och tryck på status key (hamburger) uppe till vänster.
  2. Tryck på Wifi Care – support.
  3. Ta kontakt via mobilen eller begär en chatt genom att välja Chatta med en specialist.

Kontakta support via hjälpcentret för Wifi

1. Besök hjälpcentret för Wifi och klicka på Kontakta oss uppe till höger.
  2. Välj en kategori för ditt problem och välj sedan om du vill bli uppringd eller få chattsupport.