Hva kan Google Wifi-appen gjøre?

Google Wifi-appen har mange kule funksjoner og nyttig informasjon om nettverket ditt. Ta en titt.

Sjekk nettverkshastighetene

Med nettverkssjekken kan du bekrefte at nettverket ditt yter bra. Du kan teste hele nettverket eller én del om gangen (når du bare vil sjekke nedlastingshastigheten på Internett, tilkoblingen mellom Wifi-punktene eller Wi-Fi-hastigheten til enheter i nettverket ditt). Finn ut mer.

Sett Internett på pause på enheter

Vink farvel til distraksjoner på nettet. Sett Internett på pause mens du spiser middag, mens barna gjør seg klar for skolen, eller rett før leggetid. Velg enhetene du vil sette på pause, og sett alle på pause med ett trykk – eller lag en tidsplan for å sette enheter på pause automatisk uten å løfte en finger. Finn ut mer.

Blokkér automatisk millioner av nettsteder som er uegnede for mindreårige

Følg med på hvor mye tid barna bruker foran skjermen, med nettstedsblokkering i Wifi-Appen. Blokkér automatisk tilgangen til millioner av nettsteder med voksent innhold på barnas enheter. Finn ut mer.

Opprett et eget nettverk for gjester

Wi-Fi for gjester er et spesielt nettverk bare for gjestene dine. Gjester kan gå på nettet og oppdage enhetene du velger å gjøre tilgjengelige fra hoved-Wi-Fi-nettverket ditt. Finn ut mer.

Control your Philips Hue lights

Without downloading any apps, anyone in your home will be able to control your Philips Hue lights from On.Here. Learn more.

Angi en prioritert enhet

Velg en enhet du vil gi den raskeste tilkoblingen på Wi-Fi-nettverket. Finn ut mer.

Utforsk appen

De tre fanene oppe i appen gjør det lett å finne det du trenger.

Nettverksassistent-fanen

Trykk på -fanen for å se nyttig informasjon, som nettverkshastigheter, tilkoblingsstatus og enheter i pausemodus.

Stikk innom iblant for å utforske nye funksjoner og appoppdateringer.

Nettverksfanen

Trykk på -fanen for å se et kart over hele nettverket. Trykk på ikonene på kartet for å se spesifikk informasjon.

Se tallene for nettverkshastighet og databruk.

Se og test tilkoblingen mellom Wifi-punktene dine.

Se enhetene som er koblet til Wi-Fi-nettverket ditt, og hvor mye data de har brukt.

Innstillingsfanen

Trykk på -fanen for å se snarveiene dine. Du kan utføre spesifikke handlinger med ett trykk.

Kjør en nettverkssjekk.

Tips: Du kan gå hit direkte fra enhetens startskjerm ved å trykke lenge på appikonet for Google Wifi.

Sett flere enheter på pause umiddelbart, eller planlegg pauser for å slå av Internett automatisk.

Tips: Du kan gå direkte til Familie-Wi-Fi fra enhetens startskjerm ved å trykke lenge på appikonet for Google Wifi.

Angi en prioritert enhet.

Sjekk og administrer alle nettverksinnstillingene dine.

Opprett og administrer et gjestenettverk.

Få brukerstøtte døgnet rundt

Du kan kontakte Wifi Care-spesialistene våre via telefon eller chat gjennom Wifi-appen eller brukerstøtten. Brukerstøtte er tilgjengelig på engelsk døgnet rundt og på fransk og tysk syv dag i uken med disse åpningstidene.

Kontakt brukerstøtten gjennom Wifi-appen

1. Åpne Google Wifi-appen, og trykk på status key (hamburger) øverst til venstre.
  2. Trykk på Wifi Care-brukerstøtte.
  3. Kontakt oss gjennom telefonen, eller velg Chat med en spesialist for å be om en chat.

Kontakt brukerstøtten gjennom Wifi-brukerstøtten

1. Klikk på Kontakt oss øverst til høyre på hvilken som helst side i Wifi-brukerstøtten.
  2. Velg en kategori for problemet ditt, og velg om du ønsker å bli ringt tilbake, eller om du vil chatte.