To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Opret og slet grupper med Familie-Wi-Fi

Med Familie-Wi-Fi-grupper i Google Home-appen kan du bruge indstillinger for børnesikring til at holde styr på dine børns skærmtid og begrænse distraktioner fra internettet. Når du har konfigureret grupper i Familie-Wi-Fi, har du følgende muligheder:

• Sæt internettet på pause for en gruppe med et enkelt tryk
  • Planlæg pauser, så hverdagsrutiner som f.eks. sengetid og lektielæsning ikke forstyrres
  • Bloker automatisk millioner af websites med voksenindhold på de enheder, du angiver

Bemærk! Funktionerne i Familie-Wi-Fi kan ikke bruges med enheder, der anvender en privat adresse eller en randomiseret MAC-adresse. Denne indstilling på din telefon, tablet, computer eller en anden enhed forhindrer dem i at blive identificeret. Hvis du har problemer med at bruge Familie-Wi-Fi, skal du ændre eller deaktivere indstillingen for randomiseret MAC-adresse på enheden.

Opret grupper

Grupper giver dig mulighed for at sætte flere enheder på pause ad gangen. Du kan oprette en gruppe for et enkelt barn, f.eks. "Nikolaj", eller for en gruppe, f.eks. "Familie", baseret på de enheder, de bruger.

Bemærk! Vær forsigtig, når du føjer vigtige enheder til en gruppe. Hvis du føjer din enhed til en gruppe og senere sætter gruppen på pause, kan du ikke få Wi-Fi-adgang på den pågældende enhed. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger pausefunktionen til Familie-Wi-Fi.

Førstegangskonfiguration

Åbn Home-appen .
  1. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og så Familie-Wi-Fi og så Kom godt i gang.
  2. Navngiv din gruppe.
  3. Vælg de enheder, du vil have i gruppen og så tryk på Næste.
  4. Du kan aktivere Beskyttet søgning for at blokere websites med voksenindhold og så tryk på Næste.
  5. Du kan også trykke på Næste for at tilføje en tidsplan for, hvornår enheder skal sættes på pause, eller trykke på Ikke nu.

Tilføj en ekstra gruppe

Sådan tilføjer du en ekstra gruppe:

1. Åbn Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og så Familie-Wi-Fi og så Tilføj og så Gruppe .
  3. Navngiv din gruppe.
  4. Vælg de enheder, du vil have i gruppen og så tryk på Næste.
  5. Du kan aktivere Beskyttet søgning for at blokere websites med voksenindhold og så tryk på Næste.
  6. Du kan også trykke på Næste for at tilføje en tidsplan for, hvornår enheder skal sættes på pause, eller trykke på Ikke nu.

Slet en gruppe

Du kan fjerne Familie-Wi-Fi-grupper:

1. Åbn Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og så Familie-Wi-Fi.
  3. Tryk på Rediger ud for navnet på den gruppe, du vil slette.
  4. Tryk på Flere valgmuligheder og så Slet.