To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Crear ordres per controlar els serveis en línia i els dispositius

Important: aviat hi haurà canvis en la manera com l'Assistent de Google funciona amb IFTTT. IFTTT és una empresa independent de Google.

Al setembre, aquests serveis es mouran a una altra plataforma. Llavors, hauràs de tornar a connectar IFTTT a l'aplicació Google Home i crear o afegir les miniaplicacions de nou.

Amb IFTTT, pots crear ordres per al teu Assistent de Google. Obtén informació sobre els serveis i els dispositius que pots controlar.

Per exemple, si dius:

• "Hey Google, activa 'digues als meus amics que me'n vaig a navegar'", es publicarà una actualització d'estat a la teva xarxa social.

De la frase i l'acció personalitzades, plegades, se'n diu "miniaplicació". Pots crear una miniaplicació IFTTT o utilitzar miniaplicacions que hagin creat altres persones.

Crear o editar miniaplicacions

Crear una miniaplicació

Pas 1: crea una frase

Crea una o més frases que activin una acció del teu Assistent de Google.

1. A l'ordinador, ves a IFTTT.com.
  2. A la part superior dreta, fes clic al teu nom d'usuari i després New Applet (Miniaplicació nova) i després If This (Si passa això).
  3. Cerca "Google Assistant v2".
  4. Fes clic a Google Assistant v2 (Assistent de Google v2) Assistent.
  5. Tria un activador.
  6. Emplena els camps de l'activador.
  7. Fes clic a Create trigger (Crea l'activador).

Important: per activar una miniaplicació, has de dir "Hey Google, activa" seguit de la frase d'activació de la miniaplicació.

Pas 2: crea una acció

Crea l'acció que vulguis que l'Assistent de Google dugui a terme quan diguis la frase.

1. Fes clic a Then That (Llavors fes allò).
  2. Cerca un servei d'accions.
  3. Si el servei demana que ha de connectar-se al compte, segueix els passos corresponents.
  4. Tria una acció i, a continuació, emplena els camps obligatoris.
  5. Fes clic a Create action (Crea l'acció).
    • Per fer canvis, ves a la part superior esquerra i selecciona Back (Enrere).
  6. Fes clic a Finish (Finalitza).
Cercar o editar miniaplicacions
  1. A l'ordinador, ves a IFTTT.com.
  2. A la part superior, fes clic a My Applets (Les meves miniaplicacions).
  3. Fes clic a Google Assistant (Assistent de Google) Assistent.
  4. A "My Applets" (Les meves miniaplicacions), fes clic en una. Aquí pots fer el següent:
    • Activar o desactivar la miniaplicació.
    • Comprovar la miniaplicació: per veure si funciona correctament, fes clic a Check now (Comprova ara). Si funciona, veuràs el missatge "Applet checked" (Miniaplicació comprovada).
    • Editar la miniaplicació: fes clic a Configure (Configura) Settings. Introdueix els canvis que vulguis i fes clic a Save (Desa).
    • Trobar el registre d'activitat: fes clic a Configure (Configura) Settings i després View activity log (Mostra el registre d'activitat).
    • Suprimir la miniaplicació: fes clic a Configure (Configura) Settings. Desplaça't fins a l'opció Delete (Suprimeix) i fes-hi clic.

Solucionar els problemes d'una miniaplicació que no funciona

En cas que una miniaplicació no funcioni, és probable que hi hagi un problema amb la configuració del dispositiu.

Per corregir el problema:

Suprimir IFTTT d'un compte de l'aplicació Google Home

1. Obre l'aplicació Google Home Google Home.
  2. A la part superior esquerra, toca Add i després Configura un dispositiu Add i després Funciona amb Google.
  3. A Dispositius enllaçats, toca IFTTT i després Desenllaça el compte.