To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Crear ordres per controlar els serveis en línia i els dispositius

Important: aviat hi haurà canvis en la manera com l'Assistent de Google funciona amb IFTTT. IFTTT és una empresa independent de Google.

Al setembre, aquests serveis es mouran a una altra plataforma. Llavors, hauràs de tornar a connectar IFTTT a l'aplicació Google Home i crear o afegir les miniaplicacions de nou.

Amb IFTTT, pots crear ordres per al teu Assistent de Google. Obtén informació sobre els serveis i els dispositius que pots controlar.

Per exemple, si dius:

• "Hey Google, activa 'digues als meus amics que me'n vaig a navegar'", es publicarà una actualització d'estat a la teva xarxa social.

De la frase i l'acció personalitzades, plegades, se'n diu "miniaplicació". Pots crear una miniaplicació IFTTT o utilitzar miniaplicacions que hagin creat altres persones.

Comença

1. Al telèfon, ves a IFTTT.com.
  2. Si encara no ho has fet, inicia la sessió o registra't.
  3. A la part superior, toca Search (Cerca) Search. Cerca "Google Assistant" (Assistent de Google).
  4. Toca Google Assistant (Assistent de Google) Assistent i després Connect (Connecta).
  5. Tria un Compte de Google perquè IFTTT hi accedeixi. Assegura't de triar el compte que hagis utilitzat per configurar Google Home o l'Assistent de Google al teu telèfon.

Consell: també pots crear i gestionar les miniaplicacions amb l'aplicació IFTTT.

Crear o editar miniaplicacions

Pas 1: crea una frase

Crea una o més frases que activin una acció del teu Assistent de Google.
  1. Al dispositiu mòbil, ves a IFTTT.com.
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto i després Create (Crea) i després If This (Si passa això).
  3. Cerca "Google Assistant v2".
  4. Toca "Google Assistant v2" (Assistent de Google v2) Assistent.
  5. Tria un activador de la llista o toca Suggest a new trigger (Suggereix un altre activador).
  6. Emplena els camps de l'activador.
  7. Toca Create trigger (Crea l'activador).

Important: per activar una miniaplicació, has de dir "Hey Google, activa" seguit de la frase d'activació de la miniaplicació.

Pas 2: crea una acció

Crea l'acció que vulguis que l'Assistent de Google dugui a terme quan diguis la frase.

1. Toca Then That (Llavors fes allò).
  2. Cerca un servei d'accions.
  3. Si el servei et demana que connectis el teu compte, segueix les instruccions en pantalla per iniciar la sessió.
  4. Selecciona una acció i emplena els camps obligatoris.
  5. Toca Create action (Crea l'acció).
    • Per fer canvis a la miniaplicació, toca Back (Enrere).
  6. Toca Finish (Finalitza).
Cercar o editar miniaplicacions

Pots fer canvis a les miniaplicacions que hagis creat o afegit per utilitzar-les amb el teu Assistent de Google.

1. Al dispositiu mòbil, ves a IFTTT.com.
  2. A la part superior, toca My Applets (Les meves miniaplicacions) Les meves miniaplicacions.
  3. Toca Google Assistant (Assistent de Google) Assistent.
  4. A "My Applets" (Les meves miniaplicacions), toca'n una. Aquí pots:
  • Activar o desactivar la miniaplicació.
  • Comprovar la miniaplicació: per veure si funciona correctament, toca Check now (Comprova ara). Si funciona, veuràs el missatge "Applet checked" (Miniaplicació comprovada).
  • Editar la miniaplicació: toca Configure (Configura) Settings. Introdueix els canvis que vulguis i toca Save (Desa).
  • Trobar el registre d'activitat: toca Configure (Configura) Settings i després View activity log (Mostra el registre d'activitat).
  • Suprimir la miniaplicació: toca Configure (Configura) Settings. Desplaça't fins a l'opció Delete (Suprimeix) i toca-la.

Solucionar els problemes d'una miniaplicació que no funciona

En cas que una miniaplicació no funcioni, és probable que hi hagi un problema amb la configuració del dispositiu.

Per corregir el problema:

Suprimir IFTTT d'un compte de l'aplicació Google Home

1. Obre l'aplicació Google Home Google Home.
  2. A la part superior esquerra, toca Add i després Configura un dispositiu Add i després Funciona amb Google.
  3. A Dispositius enllaçats, toca IFTTT i després Desenllaça el compte.