To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Casta media från Chrome till en högtalare eller skärm från Google Nest

När du spelar upp media i webbläsaren Google Chrome på datorn kan du casta till högtalaren eller skärmen från Google Nest eller Google Home. Med den här funktionen kan din högtalare eller skärm spela upp musik, ljudböcker eller annan media från tjänster som inte stöds i Google Home-appen.

Om du vill casta innehåll till högtalaren eller skärmen behöver du en dator med

Casta innehåll från Chrome till en högtalare eller skärm från Google Nest

Alternativ 1: Med Cast-knappen
  1. Fäst Cast-knappen i verktygsfältet i Chrome om du inte redan har gjort det.
  2. Öppna en webbplats i webbläsaren Chrome med den media som du vill spela upp.
  3. Klicka på Cast-knappen Inactive cast extension .
  4. Välj högtalaren eller skärmen du vill använda.
  5. Starta medieinnehållet på webbplatsen. Det spelas upp på högtalaren eller skärmen som du har valt.
Alternativ 2: Från en Chromecast-kompatibel webbplats
  1. Öppna en Cast-kompatibel webbplats i webbläsaren Chrome.
  2. Klicka på Cast-knappen Inactive cast extension . Du hittar den vanligtvis nära andra mediekontroller, till exempel för uppspelning, paus och volymjustering.
  3. Välj högtalaren eller skärmen du vill använda.
  4. Starta medieinnehållet på webbplatsen. Det spelas upp på högtalaren eller skärmen som du har valt.
Alternativ 3: Från inställningsmenyn i Chrome
  1. Öppna en webbplats i webbläsaren Chrome med den media som du vill spela upp.
  2. Klicka på Mer More menu följt av Spara och dela följt av Casta …
  3. Välj högtalaren eller skärmen du vill använda.
  4. Starta medieinnehållet på webbplatsen. Det spelas upp på högtalaren eller skärmen som du har valt.
Alternativ 4: Från en webbsida i Chrome
  1. Öppna en webbplats i webbläsaren Chrome med den media som du vill spela upp.
  2. Högerklicka på webbsidan följt av Casta …
  3. Välj högtalaren eller skärmen du vill använda.
  4. Starta medieinnehållet på webbplatsen. Det spelas upp på högtalaren eller skärmen som du har valt.

Styra media som spelas upp från Chrome

Om du vill styra innehållet du castar använder du mediekontrollerna på webbsidan i Chrome. Beroende på leverantör och medietyp kan du pausa, återuppta, styra volymen och mycket annat.

Du kan även styra volymen och sluta casta med hjälp av röstkommandon.

Du vill: Säg ”Hey Google” följt av:
Sluta spela upp innehåll från Chrome på högtalaren eller skärmen ”Stopp”
Ställa in volymen ”Höj volymen”
”Sänk volymen”
”Högsta volym”