Spela upp innehåll från webbläsaren Chrome på Google Home

Varför lyssna på favoritunderhållningen på datorn när du kan spela upp den på Google Home och njuta ordentligt? Genom att spela upp musik från en webbläsarflik i Chrome kan du spegla det som spelas upp på datorskärmen på Google Home.

Steg 1. Så här börjar du casta från Chrome

1. Ladda ned Chrome (om du inte har gjort det).
  2. Kontrollera att du har den senaste versionen av Chrome. Om du behöver hjälp kan du läsa om att uppdatera Chrome.
  3. Vi rekommenderar att du fäster Cast-knappen i verktygsfältet i Chrome
  4. Kontrollera att datorn är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Google Home.

Steg 2. Casta innehåll från Chrome till Google Home

Det finns flera sätt att casta innehåll från Chrome till Google Home. Kontrollera att datorn är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Google Home för alla alternativen nedan.

Alternativ 1: Från Cast-knappen
  1. Om du har fäst Cast-knappen i verktygsfältet klickar du på Cast-knappen Inactive cast extension . Du hittar knappen uppe till höger i webbläsaren.
  2.  Välj den Google Home-enhet du vill spela upp musiken på.
Alternativ 2: Från en Chromecast-kompatibel webbplats
  1.  Öppna en Cast-kompatibel webbplats, till exempel Google Play Musik.
  2. Klicka på Cast-knappen Inactive cast extension . Den hittar du vanligtvis nära andra mediekontroller, till exempel för uppspelning, paus och volymjustering.
  3. Välj den Google Home-enhet du vill spela upp musiken på.
Alternativ 3: Från inställningsmenyn i Chrome
  1. Klicka på inställningsmenyn i Chrome More menu i verktygsfältet högst upp till höger i webbläsaren > klicka på Casta.
    Cast from Chrome
  2. Välj den Google Home-enhet du vill spela upp musiken på.
Alternativ 4: Från en webbsida i Chrome
  1. Öppna en flik i webbläsaren Chrome.
  2. Högerklicka (håll ned ctrl och klicka på Mac) på webbsidan > klicka på Casta.
  3. Välj den Google Home-enhet du vill spela upp musiken på.

Steg 3. Styr ljuduppspelningen från Chrome på Google Home med röstkommandon

Så här pratar du med Google-assistenten på Google Home när du spelar upp innehåll från Chrome på Google Home. Obs! De flesta styrkommandon som kan användas för att spela upp media har inget stöd för att spela upp innehåll från Chrome på Google Home.

För att: Säg ”Ok Google” eller ”Hey Google” följt av:
Sluta att spela upp innehåll från Chrome på Google Home ”Stopp”
Ställa in volymen ”Sänk/höj volymen” eller ”Högsta volym”