To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Cast medieinnhold fra Chrome til Google Nest-høyttalere eller -skjermer

Når du spiller medieinnhold i Google Chrome-nettleseren på PC, kan du caste det til Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din. Med denne funksjonen kan høyttaleren eller skjermen spille musikk, lydbøker eller annet medieinnhold fra tjenester som ikke støttes i Google Home-appen.

For å caste innhold til høyttaleren eller skjermen din trenger du en datamaskin som

Cast innhold fra Chrome til Google Nest-høyttalere eller -skjermer

Alternativ 1: Fra Cast-ikonet
  1. Fest cast-ikonet til Chrome-verktøyraden hvis du ikke har gjort det allerede.
  2. I Chrome-nettleseren åpner du nettstedet med medieinnholdet du vil spille.
  3. Klikk på Cast-ikonet Inactive cast extension .
  4. Velg høyttaleren eller skjermen du vil bruke.
  5. Start medieinnholdet på nettstedet. Det spilles på den valgte høyttaleren eller skjermen.
Alternativ 2: Fra Chromecast-kompatible nettsteder
  1. Åpne et Cast-kompatibelt nettsted i Chrome-nettleseren.
  2. Klikk på Cast-ikonet Inactive cast extension . Det pleier å ligge i nærheten av andre avspillingskontroller, for eksempel start/stopp, pause og volum.
  3. Velg høyttaleren eller skjermen du vil bruke.
  4. Start medieinnholdet på nettstedet. Det spilles på den valgte høyttaleren eller skjermen.
Alternativ 3: Fra Innstillinger-menyen i Chrome
  1. I Chrome-nettleseren åpner du nettstedet med medieinnholdet du vil spille.
  2. Klikk på Mer More menu etterfulgt avLagre og del etterfulgt av Cast…
  3. Velg høyttaleren eller skjermen du vil bruke.
  4. Start medieinnholdet på nettstedet. Det spilles på den valgte høyttaleren eller skjermen.
Alternativ 4: Fra en nettside i Chrome
  1. I Chrome-nettleseren åpner du nettstedet med medieinnholdet du vil spille.
  2. Høyreklikk på nettsiden etterfulgt av Cast…
  3. Velg høyttaleren eller skjermen du vil bruke.
  4. Start medieinnholdet på nettstedet. Det spilles på den valgte høyttaleren eller skjermen.

Kontroller medieinnhold som spilles via Chrome

For å kontrollere innholdet du caster, bruk mediekontrollene på nettsiden i Chrome. Avhengig av leverandøren og medietypen kan du sette innholdet på pause, gjenoppta det, kontrollere volumet med mer.

Du kan også bruke talekommandoer til å kontrollere volumet og stoppe castingen.

Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:
Slutt å spille av Chrome-innhold på høyttaleren eller skjermen din «Stopp»
Juster volumet «Skru opp lyden»
«Skru ned lyden»
«Maksimalt volum»