To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Cast medier fra Chrome til din Google Nest-højttaler eller -skærm

Når du afspiller medier i Google Chrome-browseren på din pc, kan du caste indholdet til din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm. Denne funktion giver dig mulighed for at afspille musik, lydbøger eller andre medier fra tjenester, der ikke understøttes i Google Home-appen, på din højttaler eller skærm.

Hvis du vil caste indhold til din højttaler eller skærm, skal du have en computer med:

Cast indhold fra Chrome til din Google Nest-højttaler eller -skærm

Mulighed 1: Via Cast-knappen
  1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du fastgøre Cast-knappen til værktøjslinjen i Chrome.
  2. Åbn et website med det medie, du vil afspille, i Chrome-browseren.
  3. Klik på Cast-knappen Inactive cast extension .
  4. Vælg den højttaler eller skærm, du vil bruge.
  5. Start mediet på websitet. Mediet afspilles på den højttaler eller skærm, du vælger.
Mulighed 2: Via et Chromecast-kompatibelt website
  1. Åbn et Cast-kompatibelt website i Chrome-browseren.
  2. Klik på Cast-knappen Inactive cast extension . Du kan normalt finde den i nærheden af andre knapper til mediestyring, f.eks. afspilning, pause og lydstyrke.
  3. Vælg den højttaler eller skærm, du vil bruge.
  4. Start mediet på websitet. Mediet afspilles på den højttaler eller skærm, du vælger.
Valgmulighed 3: Via menuen Indstillinger i Chrome
  1. Åbn et website med det medie, du vil afspille, i Chrome-browseren.
  2. Klik på Mere More menu og så Gem og del og så Cast...
  3. Vælg den højttaler eller skærm, du vil bruge.
  4. Start mediet på websitet. Mediet afspilles på den højttaler eller skærm, du vælger.
Mulighed 4: Via en webside i Chrome
  1. Åbn et website med det medie, du vil afspille, i Chrome-browseren.
  2. Højreklik på websiden og så Cast...
  3. Vælg den højttaler eller skærm, du vil bruge.
  4. Start mediet på websitet. Mediet afspilles på den højttaler eller skærm, du vælger.

Styr medier, der afspilles via Chrome

Du kan styre det indhold, du caster, ved at bruge mediestyringen på websiden i Chrome. Afhængigt af udbyderen og medietypen kan du sætte afspilningen på pause, genoptage afspilningen, justere lydstyrken og meget mere.

Du kan også bruge stemmekommandoer til at justere lydstyrken og stoppe med at caste.

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Stop med at afspille Chrome-indhold på din højttaler eller skærm "Stop"
Juster lydstyrken "Skru op"
"Skru ned"
"Maks. lydstyrke"