To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Finn fastvareversjonen til enheten din

Programvaren som er installert på Google Nest- eller Google Home-høyttaleren eller -skjermen, kalles fastvare. Når det finnes en tilgjengelig fastvareoppdatering, laster enheten den ned automatisk via en OTA-oppdatering (over-the-air).

Google Nest- eller Google Home-enheten må være konfigurert og koblet til internett for å laste ned fastvareoppdateringen.

Finn den nåværende fastvareversjonen

For å sjekke hvilken fastvareversjon du har, følg disse trinnene:

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er knyttet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  og så Enhetsinformasjon.
  5. Gå til «Teknisk informasjon», og finn Cast-fastvareversjon: X.XXX.XXXXX.